Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By kyr80
#551752 Δοκίμασε στο ΜΟΝΟ.
Γωνία Μητροπόλεως με Αριστοτέλους

< Note >
Άβαταρ μέλους
By corsair
PeterPan έγραψε:Ευχαριστώ πολύ παιδιά όλους προσωπικά!
Να ´στε καλά!

Το πεϊνιρλί αυτό στην Καλαμαριά που μπορώ να το βρω; Του Γούναρη είναι; Είχε έναν φούρνο στον πεζόδρομο που έκανε τέτοια πεϊνιρλί κάτω από τη Μεταμορφώσεως αλλά έκλεισε...

< >

Αν μιλάμε για το δικο μου... και οχι την perverted εκδοση του Ντινου, τοτε πας στον ΟΥΖΟΥΝΗ (γωνια Ανδριανουπολεως με Πασσαλιδη) :iconcool:
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#551785 Έλα...πεϊνιρλί είναι μόνο στη Ν. Ίωνια, Ραμνούντος η οδός. Όποιος ξέρει, ξέρει.

Άκουγε πολύ γκρίνια κάθε μέρα η γιαγιά για να μου πάρει στο γυρισμό απ' το σχολείο! :inlove:
Άβαταρ μέλους
By edmond
Deleted User 1 έγραψε:Έλα...πεϊνιρλί είναι μόνο στη Ν. Ίωνια, Ραμνούντος η οδός. Όποιος ξέρει, ξέρει.

Άκουγε πολύ γκρίνια κάθε μέρα η γιαγιά για να μου πάρει στο γυρισμό απ' το σχολείο! :inlove:

Έχω αφήσει πολλλλλύ χρήμα εκεί...
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
pierce21 έγραψε:Ναι.
Προσωπικό αγαπημένο είναι αυτό με τον κιμά.

Άμα ο άνθρωπος ξέρει!! :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By kovathe
#551873 Αυτός είναι το γνωστό μαγαζάκι με την ταμπελιτσα "ΠΕΙΝΙΡΛΙ" που παίρνεις και αψητα κατεψυγμένα?

< >
Άβαταρ μέλους
By funkyreverend

Ξέρω ότι θα σοκαριστείτε, αλλά αυτό είναι κιυμαλί πιντέ και όχι πεϊνιρλί. :lol:
Άβαταρ μέλους
By edmond
kovathe έγραψε:Αυτός είναι το γνωστό μαγαζάκι με την ταμπελιτσα "ΠΕΙΝΙΡΛΙ" που παίρνεις και αψητα κατεψυγμένα?

< >

Ναι.
Επαυξάνω για κιμά. :inlove:
Άβαταρ μέλους
By pierce21
funkyreverend έγραψε:

Ξέρω ότι θα σοκαριστείτε, αλλά αυτό είναι κιυμαλί πιντέ και όχι πεϊνιρλί. :lol:

Πάτερ αυτό που λες έχει πιο λεπτή ζύμη και συνήθως είναι άνευ τυριού και με ντομάτα κλπ.

Αυτό που λέμε εμείς είναι έτσι:

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By funkyreverend
#551888 Α, βάζουν και τυρί...ας σταματήσω εδώ καλύτερα μην μπουν και Δραμινοί και αρχίσουν να βάζουν σουβλάκια, ένα μικρό αρνί που ξεστράτισε το Πάσχα, μπιελοπίστονα από mr2 κλπ :lol: