Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
bujinkan έγραψε:Επειδή τα βινύλια αυξάνονται και ο χώρος αποθήκευσης εξαντλείται ..παρήγγειλα στο μαραγκό μου ένα ράφι τοίχου ...έφτασε λοιπόν Εικόνα

sony
Στην θέση σου θα έπαιρνα 3 κομμάτια plexiglass με τρυπες και θα τα βιδωνα στο σοκορο. Έτσι και θα βλέπεις τον τίτλο και δεν θα κινδυνεύουν να πεσουν.

Redmi Note 8 Pro
Άβαταρ μέλους
By NickTG
bujinkan έγραψε:Επειδή τα βινύλια αυξάνονται και ο χώρος αποθήκευσης εξαντλείται ..παρήγγειλα στο μαραγκό μου ένα ράφι τοίχου ...έφτασε λοιπόν Εικόνα

sony

Που εξαντλείται ο χώρος?
Όλος ο τοίχος δίπλα άδειος είναι!
Άβαταρ μέλους
By bujinkan
NickTG έγραψε:

sony

Που εξαντλείται ο χώρος?
Όλος ο τοίχος δίπλα άδειος είναι!
Ο χώρος που τα είχα όχι ο χώρος του σπιτιού

sony
Άβαταρ μέλους
By NickTG
#698335 Έτσι το δέχομαι. :s_tongue
Καλορίζικα λοιπόν. Αλλά δες και αυτό που λέει ο Νίκος παραπάνω. Εκτός αν στηρίζονται πιο σταθερά από ότι δείχνουν.
Άβαταρ μέλους
By NickTG
#698358 Δεν λέμε για τα ράφια αλλά για τους δίσκους πάνω τους.
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#698370 Ναι μωρέ αυτό λέω. Τώρα βέβαια που το βλέπω καλύτερα από τον υπολογιστή, ίσως δεν κρατηθούν οι δίσκοι με κάποια δόνηση. Θα έπρεπε στο εξωτερικό τέλος των ραφιών να υπάρχει ένα στοπ ή μια κούρμπα προς τα μέσα. Μια λύση Νίκου Παππά είναι καλή, έστω και στο 1/3
Άβαταρ μέλους
By g8777
#698389 Το ζητημα δεν ειναι η πακτωση αλλα η αμεση εκθεση στην ηλιακη ακτινοβολια. Δεν τα λυπασαι;
Άβαταρ μέλους
By bujinkan
#698390 Χμ αυτό δεν μου πέρασε από το μυαλό

sony
Άβαταρ μέλους
By g8777
#698392 Κατα βαθος ειμαι καλο παιδι :s_sarcastic , θα μπορουσες να με ρωτησεις. :oops:

Τουλαχιστον κανε εναλλαγες συχνα για να αποφυγεις τον πολυμερισμο του pvc και κανα στραβωμα λογω θερμοκρασιας/ακτινοβολιας.

Και ξεκινα παρε κανα σοβαρο δισκο, σαν αυτους που ακουει ο diplomat. :shifty:
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#704567 O παλιός καλός μου ενισχυτάκος (στερεοφωνικός ραδιοενισχυτής Yamaha RX-497) εδώ και λίγες μέρες έκανε διακοπές, κοβόταν ο ήχος για μερικά δευτερόλεπτα, νόμιζα ότι έφταιγε το youtube που έβλεπα αλλά σήμερα το έκανε 1-2 φορές και μετά έσβησε τελείως, σβήσανε οθόνη και όλα τα λαμπάκια και δεν ξανάναψε.
Τον άνοιξα, δεν είχε πολλή σκόνη, ελάχιστη θα έλεγα, ο μετασχηματιστής ήταν ζεστός (θερμοκρασία δέρματος όχι καυτός) τίποτα δεν έμοιαζε μπαρουτοκαπνισμένο, τίποτα δεν μύριζε, 2 ασφάλειες που είχε μέσα τις μέτρησα δεν έχουν καεί. Η ασφάλεια μέσα στην μπρίζα επίσης οκ. Τι μπορεί να φταίει, για το ότι έσβησαν όλα σκέφτομαι τον μετασχηματιστή: Και έχετε καμιά ιδέα σε ποιον μπορώ να απευθυνθώ για να το δει-επισκευάσει (στο Λονδίνο, εκτός αν τον κουβαλήσω Αθήνα);
Άβαταρ μέλους
By g8777
#704570 Αν εχουμε ιδεα απο μαστορα στον Λονδινο; :hmmm:

Μαλιστα.

Παρε τηλ εδω

Τωρα για τον Yamaha. Απο καμμενο πυκνωτη μεχρι φτυσμενη πλακετα μεχρι.... . Τρεχα γυρευε δηλ. Παρε τηλ στον απο πανω που σου εβαλα και πηγαινε τον απο εκει. Αν και η λυση ειναι πιο απλη:

https://www.skroutz.gr/s/9891512/Yamaha ... Black.html

:inlove: :inlove:

Yahahaρα :metalo: :metalo: :metalo: :metalo: :metalo: :metalo:
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
#705565 Τελικά κατέληξα στα παρακάτω.
Δεν υπήρχαν πουθενά τα Zensor 7, οπότε ήταν μονόδρομος.

Εικόνα

< >
Άβαταρ μέλους
By SIHCTR
#705588 Βασικό βήμα για την αγορά ηχείων είναι η δοκιμή τους στο χώρο που θα τα ακούσετε πάντως. Καμία σχέση με το μαγαζί του "ηχατζή". Δεν είναι πάντα εύκολο να γίνει βέβαια, αλλά ένας σωστός "ηχατζής" hopefully θα είναι συννενοήσιμος για να οργανώσει ένα τέτοιο demo.
Επίσης όταν πρόκειται για Hi-Fi, πλέον αγοράζω μόνο second hand (ή έστω demo δείγμα από το μαγαζί). Συνήθως η ποιότητα κατασκευής στις γνωστές μάρκες είναι πολύ καλή, οπότε δεν υπάρχει φόβος για βλάβες, ενώ το οικονομικό όφελος είναι δραματικό. Και άμα τελικά κάτι δεν σου αρέσει, το ξαναπουλάς, καμία φορά και με κέρδος. Παθών.. και μαθών!

Εδώ τα πρώην και τα νυν σε συγκριτική δοκιμή εντός οικίας... Μπορείτε να υποθέσετε ποια ήταν η λάθος αγορά;
Εικόνα