Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By g8777
#530515 Αν δουλεύουν πολύ γιατί να μην απολαμβάνουν τα οφέλη της σκληρής δουλειάς τους;
Άβαταρ μέλους
By Thomas_C200K
xenos έγραψε:
Thomas_C200K έγραψε:Γέννημα θρέμμα γαλατσιώτης, συγχωρείστε με αλλά η πόλη όλη είναι μια χαβούζα. Είτε είναι Γαλάτσι, καλά Κυψελοπατήσια δεν το συζητάμε, είτε είναι ΝΠ, είτε ΒΠ, είτε δυτικά, είτε ανατολικά.
Όπου και να πάς θα βρείς βρωμιά, είτε φταίει ο κάφρος με το σκύλο του είτε φταίει η δημοτική καθαριότητα. Φασαρία από φωνές, μαγαζιά, καγκουράμαξα καγκουροδίτροχα (δεν υπάρχει διάκριση απο σκούτερ μεχρι σουπερ ντούπερ μοτοσυκλέτα).

Διαφωνώ κάθετα. Έχεις πάει σε "καλές" περιοχές όπως Βουλιαγμένη/Κηφησιά/Εκάλη/Παπάγου/κλπ και είχε φασαρία, κάγκουρες και βρωμιά;;; Ρε μην τα ισοπεδώνετε όλα.

Thomas_C200K έγραψε:Να το απλουστεύσω, δε γίνεται να ειμαι βόλτα με μικρό μου ανιψάκι να του λέω να περιμένουμε το φανάρι να ανάψει ο . (το πράσινο, όχι ο HF :lol: ) και να βλέπει τους άλλους να περνάνε με τον Σταμάτη και να μου λέει θείε αυτοί γιατι περνάνε με κόκκινο και εμείς περιμένουμε, ή με τα χαρτάκια από τσίχλες που πετάει ο καθένας στο πεζοδρόμιο. Δηλαδή να σε ακυρώνουν τη στιγμή που λές κάτι σε ένα μικρο παιδί και ζυμώνεται ο χαρακτήρας του :oops: .

Ο σκοπός σου σα γονιός είναι να επιμένεις να του δείξεις το σωστό και ας κάνουν οι άλλοι ότι θέλουν. Αν το κάνεις, θα σε αντιγράψει.

Εν κατακλείδι, σαφώς και οι ελληνικές μεγαλουπόλεις δεν είναι φιλικές, ΟΜΩΣ για παράδειγμα οι επαρχιακές είναι σαφώς ανώτερες, προσφέρουν πολύ καλύτερη ποιότητα ζωής. Όμως όλοι εσείς που είστε έξω γιατί δεν πήγατε να μείνετε σε μια ελληνική επαρχιακή πόλη; Γιατί το πρωταρχικό θέμα σας ήταν και είναι τα χρήματα. Πήγατε κάπου που προσφέρουν πρώτα απ όλα αρκετά χρήματα και μετά βάλατε και το κομμάτι ποιότητα ζωής στο παιχνίδι. Όπως πάνε και πολλοί μηχανικοί προς Εμιράτα φάση (όπου εκεί λείπει το κομμάτι αυτό). Και δεν σας κατηγορώ γι αυτό...

1ο σκέλος τι να κάνω στην Κηφισιά μάνα μου? Έκανα βόλτες να παρκάρεις δεν βρίσκεις, Εκάλη μένει φίλος μου δεν μου αρέσει σιγά την περιοχή, Βουλιαγμένη είναι ωραία, Παπάγου κίνηση πολυ και εκεί μέσα. Κάγκουρες έχει παντού, έχουμε και στην Γερμανία, αλλά τους γαμάει η αστυνομία :inlove: . Η αστυνομία στην Ελλάδα είναι για να είναι. Εδώ κουβαλάνε φωτόμετρο για τα τζάμια (για τα φιμέ), ντεσιμπελόμετρο, μέτρο να μετρήσουν το ύψος αμα ειναι μαμά το εκάστοτε όχημα προς έλεγχο. Οι δικοί μας για κανά διαλειμμα στο . (και συγγνώμη αν προσβάλω την τάξη των ενστόλων αλλά τους ελέγχους που κάνει η αστυνομία στα ΙΧ εδώ πάνω είναι κωλοδακτύλιασμα)
Επίσης καπου προανέφερα ότι δεν γεννήθηκα από πλούσια γεννοφάσκια για να είμαι σε καλή περιοχή :shifty: , Γαλατσιώτης (το μειονέκτημα είναι οι βάζελοι βασικά :shifty: :lol: , ετσι για το τρολλάρισμα της υπόθεσης γενικά)
2ο σκέλος για ανηψάκι μιλάω, παιδιά στα 28 ούτε να τα σκέφτομαι δεν θέλω. Έχω να προσφέρω πολλά ακόμα, δεν είμαι για στερήσεις :oops: (δεν βάζω θέμα οικονομικό. στερείσαι πολλά όμως, τουλάχιστον αυτό βλέπω από τους εδώ παντρεμένους, αν είναι να κόψω τις βόλτες πάω να μονάσω)
Είχα κάνει δε θυμάμαι σε ποιό τοπικό παρουσίαση του εαυτου μου, ηλεκτρολόγος εγκ/σεων τελειώσα και ψυκτικός.Μέσα στην καλή την κρίση του 2012 τι δουλειά θα έβρισκα όταν είχαμε φύγει από Αθήνα για Αγρίνιο? Που δεν παίρνανε καλα καλά τους ντόπιους θα παίρνανε εμένα σε οικοδομή που δεν υπήρχε για δείγμα.
Τώρα αν δεν σου αρέσει η δικιά μου οπτική δεν φταίω αγαπητέ xenos. Στα σταθερά γραπτά μου και εδώ και στο 4τφ πάντα έβριζα την Αθήνα από όταν ξεκίνησα να γράφω στους 4τ τον 9/2009.Και είμαι με το ίδιο νικνάμε. Και να τονίσω δεν βάζω το θέμα οικονομικό σε κανένα πόστ δεν έχω αναφέρει τι παίρνω ή να γράψω ότι είμαι άνετος ή όχι. Αυτό είναι προσωπικό, άλλοι το γυρίσανε το θέμα στο οικονομικό (δεν κατονομάζω κανέναν).
Θες να σου πώ και το άλλο? Αν έμενα Ελλάδα μάλλον συμβασιούχος στην ΔΕΗ θα ήμουν στην καλύτερη, στις τωρινε΄ς συνθήκες ή θα είχα κάνει κοπάδι με πρόβατα που σαν πλάνο μετά την Ελβετία το είχα φτιάξει στο μυαλό μου, αλλά έκατσε να μου κάνουν πρόταση οι γερμανοί οπότε και την αποδέκτηκα με χαρά. Άλλο να λές εργάζομαι σε ερευνητικό κέντρο και μάλιστα στο μεγαλύτερο του είδους και να καυλώνεις κάθε μέρα την ζωή σου πάνω στους επιταχυντές και στις παραλαβές των νέων μαγνητών για τα καινούργια πειράματα και άλλο να κάθομαι να μπεκροπίνω τσίπουρο από τις 9 το πρωί στο χωριό λόγω της απραξίας.
Και να το πώ αλλιώς? είναι αλλιώς να είσαι σε ένα ήρεμο περιβάλλον εργασιακό και να μην σκέφτεσαι,αν θα με διώξει κανά κωλόβυσμα πολιτικό, αν θα μας σκίσει η εκάστοτε κυβέρνηση με τα φορομπηχτικά της μέτρα, αν θα έχω ιατρική περίθαλψη σε κάποιο πρόβλημα ω μη γέννητο, κ.ο.κ.
Άβαταρ μέλους
By mjacob
mirage έγραψε:Εγώ πάντως εχω επιλέξει να μην ζω σε μεγάλη πόλη και ειμαι πολύ χαρούμενος με την επιλογή μου. Και στην Ελλάδα το ιδιο θα έκανα αν και ειναι πιο δύσκολο νομίζω.

Ε καλα καμια σχέση όμως το μοντέλο ανάπτυξης «μικρών πόλεων» σε κεντρική Ευρώπη και Ελλάδα.

Δεν νομιζω οτι σου δίνει μια εφάμιλλη επιλογή η Ελλάδα σε αυτο.
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#530542 Την κίνηση Παπάγου που την είδες;
Κατεχάκη εννοείς;
Άβαταρ μέλους
By markvag
g8777 έγραψε:Αν δουλεύουν πολύ γιατί να μην απολαμβάνουν τα οφέλη της σκληρής δουλειάς τους;

Ή αν είναι άριστοι, τα οφέλη της αριστείας τους;;; :shifty:
Άβαταρ μέλους
By DAP
markvag έγραψε:
g8777 έγραψε:Αν δουλεύουν πολύ γιατί να μην απολαμβάνουν τα οφέλη της σκληρής δουλειάς τους;

Ή αν είναι άριστοι, τα οφέλη της αριστείας τους;;; :shifty:

Αν μιλατε για το δικο μου ποστ σας πληροφορω οτι και τα κοκορια τους κανουν αυγα....Με ο,τι ανακατευτηκαν τους πηγε πριμα.....Να'ναι καλα οι ανθρωποι μη τους ματιασω.....
Άβαταρ μέλους
By funkyreverend
otso έγραψε:γραψε κι αλλα να διαβασω το βραδυ οταν γυρισω απ το μπανιο.

Ή συνδρομή στο site μου ή όλα μαζί στο βιβλίο που θα γράψω κάποια στιγμή. Καλοκαιρινό ανάγνωσμα μετά από μπάνιο με φέτα και καρπούζι λες και είμαι Άρλεκιν, το λες και ευτελισμό. :thumbsdown: :lol:
Άβαταρ μέλους
By markvag
DAP έγραψε:
Αν μιλατε για το δικο μου ποστ σας πληροφορω οτι και τα κοκορια τους κανουν αυγα....Με ο,τι ανακατευτηκαν τους πηγε πριμα.....Να'ναι καλα οι ανθρωποι μη τους ματιασω.....

Καλά κάνουν πάτερ και το ξέρεις πως το εννοώ. Ήταν σχόλιο περί κοινωνικής ανισότητας και σύγκρισης ευκαιριών μεταξύ των παιδιών ενός έχοντα και ενός μη έχοντα. :s_wink
Άβαταρ μέλους
By glf
#530651 Έτοιμη είναι, έχει και σεκιουριτά να τη φυλάεθ μην αρχίσουν τα γκραφιτι πριν τα εγκαίνια.
Ωρε, πανεπιστήμιο χτίζεται λέμε...Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By NiTse
#530660 Άμα κάνουν και αυτά που λένε στον παλιό σιδηροδρομικό σταθμό και στο Κουρί τη βλέπω την Κοζάνη να μπαίνει σφήνα στη λίστα. :lol:
Αλήθεια ξέρεις πότε ανοίγει επίσημα η βιβλιοθήκη για το κοινό;; Θα ήθελα πολύ να την επισκεφθώ.