drdino έγραψε:Εγώ πάλι Sknipper, μετά από 10 χρόνια στο ενοίκιο (δουλεύοντας, και μερικά ακόμα ως φοιτητής) σε διάφορες περιοχές του Λονδίνου πήρα την απόφαση και βγήκαμε εκτός M25 σε terraced και δεν κοίταξα πίσω. Βασικό κριτήριο ήταν το rating στους παιδικούς, σχολεία και η απόσταση από σταθμό για εύκολη πρόσβαση εις τα Λόνδρα.Ακριβώς αυτό, το leasehold έστω και 999 χρόνων που έχουμε είναι που ξεκίνησε τις σκέψεις για ανεξαρτησία. Είμαστε μέλη/μέτοχοι της εταιρείας που το μόνο που έχει είναι να διαθέτει το freehold και να διαχειρίζεται το κτίρο μέσω διοικητικού συμβουλίου με τσογλάνι πρόεδρο.
Flat αν με leasehold απόφυγέ το όπως ο Corsair τις συσκευές Apple.
Παλιά, ήταν λίγο αλλιώς τότε, οι τιμές αγοράς ήταν πιο λογικές, είχαμε υπολογίαει με φίλο ότι αν βλέπεις ότι θα μείνεις στη χώρα για πάνω από 2 χρόνια δεν συμφέρει το ενοίκιο, αν μπορείς αγοράζεις και αν θέλεις μετά το πουλάς και θα βγεις συνολικά κερδισμένος. Αυτός αν και έμεινε κάμποσα χρόνια προτίμησε να μείνει στο ενοίκιο.
Έχω συναδέλφους που έρχονται από μακριά, μερικοί το καταπίνουν, το έχουν συνηθίσει να θέλουν 1+ ώρα, άλλοι όμως βολεύονται σαν κι εσένα με εύκολη πρόσβαση σε γρήγορο τραίνο. Εμένα όμως που πάω σε 2 διαφορετικά μέρη το ένα δεν βολεύεται καθόλου. Είναι πολύ ωραίο να είσαι σπίτι/δουλειά σου σε 15 λεπτά χωρίς να περιμένεις τραίνα λεωφορεία και να μην παίρνεις καν χαμπάρι αν απεργούν... Και αυτό με φοβίζει πιο πολύ γιατί ξεκινάμε με υψηλά στάνταρ, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να νιώσουμε χαμένοι από την όλη ιστορία, να θυσιάσουμε πιο πολλά από όσα φανταζόμαστε. Θα δούμε πως θα πάει το πράμα και πότε θα φτάσει ο κόμπος στο χτένι... Αρχίζω να σκέφτομαι σοβαρά να νοικιάσουμε για 6 μήνες για δοκιμή.

, petit bourgeois και τα ρεστα east london βοειοανατολικο και πολυ τους ειναι