Anonymous Founder έγραψε:ΟΚ, ειλικρινά δεν ξέρω, οπότε σε πιστεύω. Απλώς σε μικρούς κήπους, κάθε τετραγωνικό μετράει. Και bbq δεν κάνεις και κάθε μέρα...
Νομίζω ότι ο κήπος έχει χώρο για τέτοια "θυσία".
Είναι περίπου 60τμ.
Anonymous Founder έγραψε:ΟΚ, ειλικρινά δεν ξέρω, οπότε σε πιστεύω. Απλώς σε μικρούς κήπους, κάθε τετραγωνικό μετράει. Και bbq δεν κάνεις και κάθε μέρα...
dimitrisB έγραψε:Nikos! έγραψε:Είχες δίκιο.
)
glf έγραψε:
Κομπλέ
glf έγραψε:Οχι και γι αυτο εβαλα φ70 σωλήνα.
GTS έγραψε:Νεο προτζεκτ: κατασκευη γκαραζ σε ημιυπογεια αποθηκη. Το κτηριο απεχει 4-5 μετρα πρπ απο το πεζοδρομιο και πρεπει να σκαφτει το χωμα μπροστα για 1.5 μετρο περιπου ωστε να βυθιστει η εισοδος. Να πεσει ενας τοιχος, να κλειστει η πλαινη εισοδος και ενα παραθυρο, αυτοματη πορτα, σοβατισματα μεσα εξω και δημιουργια drive way με προβλεψη για τα νερα της βροχης. Αυτην την στιγμη ο Α οροφος ειναι στα 1.5 μετρα απο εδαφος και υπαρχει μπαλκονι. Το πλατος της αποθηκης ειναι γυρω στα 3.χ μετρα. Επηδει δεν εχει σοβατιστει απο μεσα πρεπει να γινει εκτεταμενο σοβατισμα και ισως βαλω και δαπεδο. Επ ευκαιρειας θα γινει και καποιο σοβατισμα κατω απο τα μπαλκονια που χρειαζεται. Εκτιμηση κοστους; Χρειαζεται αδεια για να δημιουργηθει το drive way στον κοινο κηπο της πολυκατοικιας;
giannik1977 έγραψε:Θοδωρή δεν υπάρχει σύγκριση του κάρβουνου με το υγραέριο..
Το κάθε ένα έχει τα + και τα - του , η τελική γεύση όμως είναι ο απόλυτος κριτής...
Προσωπικά , ακόμα κ ή διαδικασία του να αναψω κάρβουνα μου αρέσει πολύ..
Αδιάφορο. Δεν τους είδα να επιδεικνύουν την ίδια ε[…]
Πουρναράκης πεισματικά αδιαφορεί σε ότι του λέει ο[…]
https://www.youtube.com/watch?v=yhduH[…]
I do not know what I may appear to the world, but[…]
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]