Scotch έγραψε:Δεν μου αρέσει που ο μικρός συγκρούστηκε με ένα παιδάκι στο σχολείο και ήρθε μ' ένα μάτι σαν αυτό -->Περαστικά στο παιδί!![]()

Νίκος Παππάς έγραψε:Scotch έγραψε:Δεν μου αρέσει που ο μικρός συγκρούστηκε με ένα παιδάκι στο σχολείο και ήρθε μ' ένα μάτι σαν αυτό -->Περαστικά στο παιδί!![]()
Εμένα δεν μου αρέσει που θυμάται ο μικρός τα μισά από πέρσι.
Από το Mi A1.

. Και αυτό μου άρεσε...
(η γυναίκα σε διπλανή αίθουσα
)
Scotch έγραψε:Δεν μου αρέσει που ο μικρός συγκρούστηκε με ένα παιδάκι στο σχολείο και ήρθε μ' ένα μάτι σαν αυτό -->![]()
εγώ το σκέφτομαι να πάω τον μεγάλο, να προθερμαίνεται για Μπενφίκα
)
junior gt έγραψε:Scotch έγραψε:Δεν μου αρέσει που ο μικρός συγκρούστηκε με ένα παιδάκι στο σχολείο και ήρθε μ' ένα μάτι σαν αυτό -->![]()
Ωωωω περαστικα.
Κι εγω μολις γυρισα απο το Ιασω που εβγαλε ο μικρος ακτινογραφια στον αστραγαλο που τον χτυπησε στη μπαλα.
Ευτυχως δεν ειχε τιποτα αλλα μου την εσπασε που τον φορτωσα με μια ακτινογραφια.
Εγω δε θα τον πηγαινα αλλα φταιει η 'γιατρος' της προπονησης (παπαρια γιατρος δηλαδη κατι νοσηλευτριες ειναι που εχουνε κανει σεμιναρια στις πρωτες βοηθειες) που μου ειπε καλο ειναι να βγαλετε μια ακτινογραφια.
Στο μεταξυ ο γιατρος στον Ιασω λεει κατευθειαν να βγαλουμε μια ακτινογραφια. Ωπα ρε γιατρε του λεω παιδακι ειναι λεει οτι ποναει, κανε καμμια κινηση στο ποδαρακι του να δεις. Κατευθειαν ακτινες.
Ετσι γινομαι κι εγω γιατρος.![]()
Ισως στο Παιδων να τη γλυτωνε αλλα βαρεθηκα το περιμενε. Δευτερο τσαφ που εκανα.
πρέπει να γίνει κάτι;
)
Scotch έγραψε:Σε καταλαβαίνω, αλλά εντάξει, μικρό το κακό. Δεχόμαστε καθημερινά τόση ακτινοβολία που, χωρίς να είμαι ειδικός, νομίζω πως είναι σταγόνα στον ωκεανό.
Περαστικά του και καλή ανάρρωση!
(γήπεδο να δει την ομάδα δηλαδή το Σάββατο γιοκ;εγώ το σκέφτομαι να πάω τον μεγάλο, να προθερμαίνεται για Μπενφίκα
)
(κάτσε να δούμε γιατί έλεγε κάτι παλαβά στη μάνα του σήμερα) τον πρώτο αγώνα της χρονιάς με τον βάζελο Γέρακα την Κυριακή γιατί τον έχουνε άχτι επειδή μας παστέλωσε έξι εφτα πέρυσι
. Γήπεδο Σάββατο βράδυ κανονικά.gianik έγραψε:Ασε, πηρε ο δικος μου κατι τετοια περσυ, δεν εμπαινε με τπτ το ποδι μεσα... Τα αλλαξαμε.
.
Αδιάφορο. Δεν τους είδα να επιδεικνύουν την ίδια […]
Πουρναράκης πεισματικά αδιαφορεί σε ότι του λέει ο[…]
https://www.youtube.com/watch?v=yhduH[…]
I do not know what I may appear to the world, but[…]
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]