- 19 Ιουν 2017, 09:10
dimitrisB έγραψε:@markvag : NA ΣΕ ΠΡΟΛΑΒΩ : ΜΗ!
Αυτή (αύριο) είναι ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ "ΠΙΑΤΟ" ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΤΣΑ και επειδή είναι "ζουμερή" (μαλακή και "βγάζει" γάλα), δεν κρίνεται κατάλληλη.
Τα΄χω ξαναγράψει εδώ => https://www.petrolheads.gr/viewtopic.ph ... 22#p329222 αλλά με ... γράφετε! 
Χμμμ... Θα το επεξεργαστώ... Μάλλον βέβαια θα πάρω υλικά για 1 πίτσα, για δοκιμή. Τη σκέφτομαι καιρό είναι η αλήθεια...
Το είχα διαβάσει αυτό τότε, αλλά την είχα δοκιμάσει τότε και ήταν εξαιρετική!

ΟΚ, μπορεί να μην ήταν το καλύτερο δυνατό, αλλά ήταν πολύ καλό! Θα ξαναδοκιμάσω... για την επιστήμη...
alexandros.K έγραψε:Δεν ξεχασα τιποτε. Τα κερδη πανε στο εξωτερικο ομως
Ναι... τα λεφτά τους όλοι οι εκατομμυριούχοι τα έχουν στην Ελλάδα...
g8777 έγραψε:Εγώ βλέπω μια αλυσίδα σουπερμάρκετ που μετά την αρχική παπαρα που έφαγε με τη διάθεση αποκλειστικά γερμανικών ετικετών, να στηρίζεται επί το πλείστον σε προϊόντα Ελλήνων παραγωγών, να προσφέρει την καλύτερη υποστήριξη μετά την αγορά, να αναπτύσσεται και να δημιουργεί θέσεις εργασίας, ενώ έχω την εντύπωση ότι είναι τυπικοτατος στις μισθολογικες /φορολογικές υποχρεώσεις του. Οπότε που είναι το κακό; Επειδή είναι Γερμανικών συμφερόντων =κακός Σόιμπλε;
Ακριβώς, σαν εργοδότης είναι πολύ καλύτερος από τους περισσότερους Έλληνες, καθώς και είναι τυπικότατος πάντα, αλλά και οι μισθοί που δίνει (τουλάχιστον σε θέσεις σε γραφεία, δεν ξέρω τι παίζει στα καταστήματα) είναι πάνω από αυτό που δίνει η αγορά. Σύγκριση με Μαρινόπουλο είναι εκτός πραγματικότητας...

Σαφέστατα βέβαια, υπάρχουν και καλύτεροι εργοδότες, αλλά οι περισσότεροι είναι χειρότεροι, έως απείρως χειρότεροι από τα lidl...
Γάλα φρέσκο Ελληνικό από την Εβροφάρμα, επειδή αναφέρθηκε... Σε τιμή 0,8/lt κάπου
alexandros.K έγραψε:Επισης εχω ακουσει για προβληματικα προιοντα που εχουν βρει κατα καιρους στο εν λογω ΣΜ
Που να δεις τι βρίσκουνε κατά διαστήματα σε πιο μικρές αλυσίδες ή σε μικρο-μάγαζα της γειτονιάς... Απλά αυτά τα ονόματα κανείς δεν τα ξέρει... Όταν βρεθεί κάτι σε lidl γίνεται χαμός, γιατί όλοι το ξέρουν (και γιατί έχει σπάσει το ολιγοπώλειο των Ελλήνων ιδιοκτητών Σ/Μ)

Μια χαρά είναι από ποιότητα. Δεν είναι κορυφή φυσικά, αλλά δεν είναι και πάτος. Κάπου στη μέση είναι. BTW, αν ψάχνεις να βρεις τους χειρότερους σε ότι αφορά την ποιότητα, θα τους βρεις στους μικρούς παραγωγούς, εκεί να δεις τι γίνεται... Και επειδή δεν τους γνωρίζει κανείς, ποτέ δεν θα μάθεις πχ πως η εταιρεία Markvag ΟΕ που παράγει το κασέρι "Άντε Γεια" αναγκάστηκε να προβεί σε ανάκληση γιατί ήταν για πέταμα όλο...
Επιπλέον, συνήθως οι μεγάλοι είναι πολύ πιο προσεκτικοί σε θέματα ποιότητας, γιατί έχουν και ένα πολύ γνωστό όνομα και επιπλέον έχουν και τους πόρους.
Σε καμία περίπτωση το lidl δεν είναι το καλύτερο Σ/Μ, απλά δεν είναι και κακό. Μια χαρά είναι.
Σε ότι αφορά τον ΕΦΕΤ, ας μην αρχίσω... 99,99% των περιπτώσεων τα προβλήματα τα βρίσκουν οι εταιρείες και ο ΕΦΕΤ βγαίνει και λέει "πως μετά από τους επισταμένους ελέγχους της υπηρεσίας μας..." Το έχω δει το έργο, κοιμούνται όρθιοι στον ΕΦΕΤ...
alexandros.K έγραψε:Ζημαρικα Ελληνικα εχει ?
Όλα τα ζυμαρικά του είναι Ελληνικά. Επίσης, ΟΛΕΣ οι Ελληνικές εταιρείες, εκτός από 1-2 φτιάχνουν τα ζυμαρικά τους φασόν σε εργοστάσιο στο Κιλκίς, εκεί που τα φτιάχνει και το lidl και άρα ΟΛΑ (εκτός των 1-2 εταιρειών που έχουν δικά τους εργοστάσια) είναι ΑΚΡΙΒΩΣ τα ίδια, με μόνη διαφορά το σχέδιο στη συσκευασία...
Επίσης, έχει αξιοπρεπείς μπύρες σε καλές τιμές. Ξαναλέω, δεν είναι κορυφαία, αλλά δεν είναι και χάλια.
Τέλος ένας μάστορας μου είπε πως 1-2 εργαλεία που έχει πάρει από τα lidl του βγήκαν πολύ καλά σε σχέση με την τιμή τους. Δεν ήταν facom προφανώς, αλλά για τα λεφτά που ζητάνε είναι μια χαρά.
Τα προϊόντα του lidl είναι φθηνά γιατί:
α) Είναι ιδιωτικής ετικέτας lidl (πχ ΓΑΛΠΟ) και άρα ο παραγωγός δεν πληρώνει marketing, προώθηση, κτλ... Στα επώνυμα οι τιμές του είναι στα ίδια σχεδόν με τους άλλους.
β) Το μαγαζί δεν έχει stands, ακριβά ράφια, ψυγεία, κτλ. Ότι πιο απλό.
γ) Το lidl κάνει συμφωνίες με τους παραγωγούς για μεγάλες ποσότητες (οπότε τους αφαιρεί το ρίσκο του να βγάλουν πολλά και να μην τα πουλήσουν).
δ) Οι συσκευασίες είναι απλές (και άρα φθηνές και βολικές στη μεταφορά).
ε) Πληρώνει ΠΑΝΤΑ στην ώρα του.
alexandros.K έγραψε:Αυτο με τις σακουλες το ξεχασα 
Αυτό με τις σακούλες θα το κάνουν όλοι (κανόνας της ΕΕ) από 1/1/18, με ελάχιστη χρέωση € 0,08 / σακούλα.
Then:
Peugeot 206 1.6 110ps
Citroen C4 Picasso 1,8
MWB 320i Ε90
Now:
Audi A3 1,6 FSI =>