Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#743729 Το υγεια το εχεις κατεβασει απο το google store η εχεις κατεβασει το appgallery της huawei μαζι με ενα core (καπως ετσι)???
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#743742 Από το google store και παίζει κανονικά. Ωστόσο στης :inlove: το κινητό (το ίδιο sammy αλλά με 4G) μλκζεται η εφαρμογή και κρασάρει συνέχεια.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#743754 Εμενα στις μετρησεις δειχνει οτι να ναι. Δεν κρασσαρει. Και στο τηλ που πηρα μου ειπαν να καταργησω το google store και να κανω την πιο πανω διαδικασια.
Τι να πω...
Ψηνω το galaxy 4 watch αλλα οσο καλο και να ναι η μπαταρια του ειναι μεγαλο fail
Άβαταρ μέλους
By g8777
Geo f1 έγραψε:Εμενα στις μετρησεις δειχνει οτι να ναι. Δεν κρασσαρει. Και στο τηλ που πηρα μου ειπαν να καταργησω το google store και να κανω την πιο πανω διαδικασια.
Τι να πω...
Ψηνω το galaxy 4 watch αλλα οσο καλο και να ναι η μπαταρια του ειναι μεγαλο fail

:lol: :lol: :lol: :lol: :dizzy: :dizzy: :dizzy:

Πες τους εκει στο service οτι το μαγαζακι Huawei κλεινει αν κατσει αλλο ενα χρονο χωρις Μανα Goοgle. :roll:
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#743774 Συγγνωμη δεν το εγραψα καλα.
Μου ειπαν να καταργησω την εφαρμογη υγεια που την εχω εγκαταστησει μεσω google store.
Και να την ξανα περασω μεσω appgallery huawei.
Άβαταρ μέλους
By g8777
#743776 Πες τους εκει στο service οτι το μαγαζακι Huawei κλεινει αν κατσει αλλο ενα χρονο χωρις Μανα Goοgle.
Άβαταρ μέλους
By Ove20
Geo f1 έγραψε:Συγγνωμη δεν το εγραψα καλα.
Μου ειπαν να καταργησω την εφαρμογη υγεια που την εχω εγκαταστησει μεσω google store.
Και να την ξανα περασω μεσω appgallery huawei.

Ναι αυτό κάνε. Είναι πιο ενημερωμένη η εφαρμογή από εκεί. Στο Play store έχει μείνει πολύ πίσω και δεν γίνεται update.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#743781 Τρεχουσα εκδοση
1.0.13.26
Μου κανεις την χαρη να δεις ποιο εχεις εσυ?
Αυτην την περασα κατεβαζοντας ενα apk που ειχε μεσα η εφαρμογη υγεια,
Πολυ μπερδεμα η μλκια γαμωτο. Οσο ωραιο ειναι το ρολογακι.

Εμενα δειχνει οτι να ναι με τους παλμους και τα βηματα.
Αλλα γενικα απο ειδοποιησεις κλησεις κλπ ειναι αστερι.
Και αυτοι δεν το παιρνουν για σερβις αν δεν κανω την παπαρια με το google και το αλλο store
Άβαταρ μέλους
By Ove20
#743787 Το είχα. Δεν το χρησιμοποιώ πλέον. Εχω Garmin. Κάνε αυτό που σου είπα. Κατέβασε το appgallery της Huawei και από εκεί μέσα το health της. Toυ Play store έχει μείνει στην προ απαγόρευση εποχή.
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
Geo f1 έγραψε:Σε ευχαριστω θα το δοκιμασω

Ακομα καλυτερα να δοκιμασεις ενα Γκαρμιν. Τοσες και τοσες μαλακιες εχεις αγορασει που μεχρι και τοπικο για τις αγορες σου εφτιαξαν. Εδω βρηκες να κανεις τσιγκουνια? :thumbsdown:
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
Geo f1 έγραψε:Τι garmin μωρε. Δεν ειμαι αθλητης
Προκλητικη μια τετοια αγορα λοιπον :s_tongue

Δεν ειναι αναγκη να εισαι αθλητης. Τα ιδια που βλεπεις τωρα θα βλεπεις και με το Γκαρμιν, πολυ καλυτερα ομως, με λιγοτερα κουσουρια σαν αυτα που εχεις τωρα και με πολυ μεγαλυτερη αυτονομια. Ασε που με αυτο το εργαλλλειο μπορει να μπεις στη μπριζα να αρχισεις και τον αθλητισμο :s_tongue