Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By bihlas87
REALZEUS έγραψε:Τα έβρισκα χωρίς λόγο κουραστικά ως παιχνίδι και χοντροκομμένα ως σχέδιο.

Είχαν πσυχή, ήταν παιχνίδια για τον ΠΟ :shifty:
Άβαταρ μέλους
By g8777
#184217 Εικόνα

:s_wink :s_wink :s_wink

Ολοι οι οπαδοι του ποδοσφαιρου αλανας (το λεγομενο και αλανιαρικο) ειμασταν φαν. :s_airkiss :s_airkiss :s_airkiss

On topic:

Εικόνα

Γατακια.
Άβαταρ μέλους
By The Ace
#184219 Ρε συ, σοβαρά κανένας σας δεν είχε αυτά ? Είχα δεκάδες τέτοια, πριν 3-4 χρόνια με έπιασε νοσταλγία και έδωσα σχεδόν ένα χιλιάρικο για να ξαναγοράσω πολλά από δαύτα....

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By panos2171
#184352 Είχα και Playmobil και lego αλλά σαφώς τα δεύτερα ήταν μακράν τα πιο αγαπημένα. Είχα φτιάξει και ένα ελικοπτεράκι στο οποίο είχα βάλει μοτεράκι στον έλικα. Δημοτικό αυτά...
Όλα τα λεφτά επίσης ήταν και οι μικρομηχανές.
Άβαταρ μέλους
By otso
#223516 ενα τοπικ που θα μπαινουν οσα δεν ανηκουν πουθενα. εκτος και αν υπαρχει και μου εχει διαφυγει.
το πρωτο

πιττ πες ενα ανεκδοτο , ειμαι στις μαυρες μου
Άβαταρ μέλους
By gianik
#223520 Αντε να σου φτιαξω την μερα ρε Otso...
Πως λεγεται αυτος στα μπουρδελ@ που στρωνει τα σεντονια;
Άβαταρ μέλους
By Pitt
#223521 Που στρώνει σεντόνια... χμμμ.. Πουστρώνει... Πουστρώνει... :hmmm:

Δεν ξέρω... ας το πάρει το ποτάμι... :shifty:
Άβαταρ μέλους
By otso
#223527 καλα ρε πιττ για ναβρω τα ασχετα στο σουβλατζιδικο , τι να πω , edit [mod]
πανω που ημουν ετοιμος να τους βρισω , οτι οταν σβηνεις η μεταφερεις κατι ριχνεις ενα πμ ,σε ολα τα φορουμ το κανουν
ειδα την δημοσιευση σου και το βρηκα.
ευχαριστω παντως.
Άβαταρ μέλους
By Pitt
#223530 @g8777, αν σε ακούσει ο Γκεάκος θα σου αρχίσει τα "Μα γιατί το λες αυτό g μου..."

@Otso, μη χαλιέσαι ρε συ με τέτοια και χαλάς και την παρέα!

Άντε να σου πούμε ακόμη ένα για να ευθυμήσεις: Πως λέγονται τα προφυλακτικά που φοράνε οι παππούδες; :shifty: