Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#121315 Βραδακι κλειδωσαν το θεμα του seismic και μετα απο 3 ωρες σεισμος...Μηπως να το ξανασκεφτουμε??? :lol:
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#121319 Εγώ που κοιμάμαι σαν βόδι ξύπνησα. Είδα ότι δεν πέφτει το a/c και ο ανεμιστήρας στο κεφάλι μου, γύρισα πλευρό και ξανακοιμήθηκα. :lol:

Στατιστικά μιλώντας (1981, 1999) η Αθήνα ίσως μας φυλάει έναν μεγάλο γι'αυτό καλύτερα να είμαστε έτοιμοι, ή δεν πάει έτσι; :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#121322 Δεν πάει έτσι
Άβαταρ μέλους
By Χρήστος Λάππας
#121329 Η πλάκα είναι ότι ξυπνάω, ρίχνω ένα βλέφαρο στο πολύφωτο που δεν κουνιόταν και σκέφτομαι, αυτοί οι π@υ$thδοι απ' την λαϊκή άρχισαν πολύ νωρίς :rant: .

Τώρα το πρωί που το διάβασα συνειδητοποίησα ότι όντως ήταν σεισμός. :lol:
Άβαταρ μέλους
By The Ace
#121357 Εγώ όπως έχω πει και εδώ μέσα, σε κάθε σεισμό ξυπνάω (έστω και αν είναι 1.1), και ειδικά τώρα είμαι σε θέση "get set" για να αρπάξω τα παιδιά...Δεν είναι τόσο ψυχολογικό, όσο το να μπορέσω να προλάβω αν ω μη γένοιτο προκύψει σοβαρό ταρακούνημα...
Άβαταρ μέλους
By Morx
Σήμα κινδύνου εκπέμπουν οι Έλληνες σεισμολόγοι, οι οποίοι προειδοποιούν ότι όσοι καρφώνουν με δύναμη τις ομπρέλες τους στην παραλία είναι πιθανό να προκαλέσουν σημαντική αύξηση της σεισμικής δραστηριότητας στην περιοχή μας, με απρόβλεπτες συνέπειες για τη χώρα.

Μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή, ο καθηγητής σεισμολογίας Βασίλης Παπαζάχος αναφέρθηκε στον υπαρκτό, όπως είπε, κίνδυνο λέγοντας: «Συχνά βλέπουμε συμπολίτες μας στις παραλίες να χτυπάνε με μανία τη βάση της ομπρέλας για να καρφωθεί όσο γίνεται πιο βαθιά στην άμμο. Αυτό που δεν ξέρουν είναι ότι χτυπώντας με τόση δύναμη, μπορεί να διαταράξουν την ευαίσθητη ισορροπία των τεκτονικών πλακών και να ενεργοποιήσουν σεισμικές δυνάμεις οι οποίες μπορεί να αποβούν καταστροφικές για τη χώρα.»

Όπως επισήμανε ο καθηγητής, υπάρχουν βάσιμες υποψίες ότι το καταστροφικό τσουνάμι που χτύπησε τη Φουκοσίμα της Ιαπωνίας το 2011 είναι πιθανό να προκλήθηκε από Έλληνα οικογενειάρχη που κάρφωνε επί τριάντα λεπτά της ώρας την ομπρέλα του σε παραλία της Αττικής.

:lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
By cabala10
Άβαταρ μέλους
By leonp
#121576 Κλασσικά ρίχνουν άδεια να πιάσουν γεμάτα. :)
Έχουν προβλέψει άπειρες φορές λάθος σεισμούς - κάθε τόσο δίνουν σήματα.

Εγώ στην τύχη να έκανα προβλέψεις πιο πολλές φορές θα είχα πιάσει σεισμό. :)
Τόσοι σεισμοί γίνονται στην Ελλάδα, δεν θα έπιανα 1-2 το χρόνο; :)
Αν δεν έχει επιπτώσεις η μη σωστή πρόβλεψη γιατί να μην παίζουν κι αυτοί ΛΟΤΤΟ κάθε βδομάδα;
Άβαταρ μέλους
By g47
leonp έγραψε:Κλασσικά ρίχνουν άδεια να πιάσουν γεμάτα. :)
Έχουν προβλέψει άπειρες φορές λάθος σεισμούς - κάθε τόσο δίνουν σήματα.

Εγώ στην τύχη να έκανα προβλέψεις πιο πολλές φορές θα είχα πιάσει σεισμό. :)
Τόσοι σεισμοί γίνονται στην Ελλάδα, δεν θα έπιανα 1-2 το χρόνο; :)
Αν δεν έχει επιπτώσεις η μη σωστή πρόβλεψη γιατί να μην παίζουν κι αυτοί ΛΟΤΤΟ κάθε βδομάδα;

Τον ειχα καθηγητη.
Το τι ειχαμε ακουσει στις παραδοσεις του δε λεγεται.