giannik1977 έγραψε:Τωρα γραφει οτι εντος της ημερας θα συναντηθει ο υπουργος δικαιοσυνης με τους γονεις του κ θα πρωωθηθει αμεσα ρτροπολογια που θα του επιτρεπει την παρακολουθηση των μαθηματων..![]()
Πηγη:πρωτο θεμα
τι ωραία...

giannik1977 έγραψε:Τωρα γραφει οτι εντος της ημερας θα συναντηθει ο υπουργος δικαιοσυνης με τους γονεις του κ θα πρωωθηθει αμεσα ρτροπολογια που θα του επιτρεπει την παρακολουθηση των μαθηματων..![]()

j.marr έγραψε:rx8_drifter έγραψε:Τι σε εμποδιζει ρε φτωχαδακι να στειλεις 1000 πιτσες; Τοσο σε εχει χτυπησει η κριση;
Θα στείλω στεφάνι στην κηδεία εκπροσωπώντας την ΧΑ.
kovathe έγραψε:Το παιδάκι αυτό παρα τον οχετο που δέχεται είναι παλικάρι και αγωνιστής. Μπορεί με λάθος τροπο, μπορεί να ειναι τελείως βλαμμενο αλλά επέλεξε να πολεμήσει ενα σάπιο συστημα. Εγω και όλοι οι βολεμενοι δε θα το κάνα ποτε γιατί προτιμώ την καλοπέραση μου... Κάτι τέτοια παιδάκια ωστόσο (βαρεμενα) είναι ο λογος που έχουμε αυτή την επιλογή και ο καθε ξμαρρης μπορεί να γράφει ελεύθερα τις παπαριες του...

kovathe έγραψε:Το παιδάκι αυτό παρα τον οχετο που δέχεται είναι παλικάρι και αγωνιστής. Μπορεί με λάθος τροπο, μπορεί να ειναι τελείως βλαμμενο αλλά επέλεξε να πολεμήσει ενα σάπιο συστημα. Εγω και όλοι οι βολεμενοι δε θα το κάνα ποτε γιατί προτιμώ την καλοπέραση μου... Κάτι τέτοια παιδάκια ωστόσο (βαρεμενα) είναι ο λογος που έχουμε αυτή την επιλογή και ο καθε ξμαρρης μπορεί να γράφει ελεύθερα τις παπαριες του...,

j.marr έγραψε:IBAN: GR84 0172 0110 0050 1104 6350 600
Στείλε.
Anonymous Founder έγραψε:@trident1976
Είτε διαφωνείς με τις απόψεις του και το ποιόν του, το να ευτελίζεις κατ' αυτό τον τρόπο τον αγώνα του, δεν σε κάνει καλύτερο άνθρωπο. Ακόμη και αν διαφωνείς (κι εγώ απ' όσα λίγα έχω δει, με τους δικαστές θα συμφωνούσα). Αλλά όχι και να κοροϊδεύουμε κατ' αυτόν τον τρόπο.
kovathe έγραψε:Το παιδάκι αυτό παρα τον οχετο που δέχεται είναι παλικάρι και αγωνιστής. Μπορεί με λάθος τροπο, μπορεί να ειναι τελείως βλαμμενο αλλά επέλεξε να πολεμήσει ενα σάπιο συστημα. Εγω και όλοι οι βολεμενοι δε θα το κάνα ποτε γιατί προτιμώ την καλοπέραση μου... Κάτι τέτοια παιδάκια ωστόσο (βαρεμενα) είναι ο λογος που έχουμε αυτή την επιλογή και ο καθε ξμαρρης μπορεί να γράφει ελεύθερα τις παπαριες του...
Anonymous Founder έγραψε:Τυπογραφικό, συγνώμη.
Ο ντόρος που γίνεται για τον Ρωμανό, δεν έχει να κάνει με την καταγωγή του, λες αυτοί που κάψαν χθες το λεωφορείο, να το έκαναν επειδή ήταν πλούσιος;
Οι πιτσιρικάδες έχουν συχνά την τάση να αγνοουν τέτοια ζητήματα, θα μπορούσε ο εν λόγω να αφήσει την αναρχία και την ένοπλο πάλη και να ασχολείται με γκομενάκια για να γεμίζει τον χρόνο του.
Δεν το έκανε λοιπόν, άρα δεν μπορούμε να του φερόμαστε σαν να το έκανε. Δεν φέρεται διαφορετικά απ' ότι θα φερόταν ένας αντιεξουσιαστής λοιπόν.
EDDIE_147 έγραψε:kovathe έγραψε:Το παιδάκι αυτό παρα τον οχετο που δέχεται είναι παλικάρι και αγωνιστής. Μπορεί με λάθος τροπο, μπορεί να ειναι τελείως βλαμμενο αλλά επέλεξε να πολεμήσει ενα σάπιο συστημα. Εγω και όλοι οι βολεμενοι δε θα το κάνα ποτε γιατί προτιμώ την καλοπέραση μου... Κάτι τέτοια παιδάκια ωστόσο (βαρεμενα) είναι ο λογος που έχουμε αυτή την επιλογή και ο καθε ξμαρρης μπορεί να γράφει ελεύθερα τις παπαριες του...
Το παιδάκι αυτό πήρε μια γενναία αλλά και πολύ θλιβερή απόφαση.
Θλιβερή για δυο λόγους:
- Κίνδυνος για την κοινωνία από τις πράξεις του
- Θυσίασε το νιάτο του (οι της 17Ν μπορείς να πεις ότι είχαν ζήσει μεγάλο μέρος της ζωής τους)
Του αναγνωρίζω ότι δεν είναι επαναστάτης εκ του ασφαλούς και επί του καναπέως, αλλά από την άλλη νομίζω θα πρόσφερε περισσότερα αν δεν έπιανε το αντάρτικο πόλης.
Χτυπάς ένα κατεστημένο με τα όπλα του.
Το σημερινό κατεστημένο (οικονομικό, πολιτικό, διαλέξτε) ΔΕΝ εξασφαλίζει τη θέση του με τη βία.
Δεν βγήκε κανένα tank στους δρόμους, ο κόσμος δεν καταναλώνει προϊόντα επειδή τον απειλεί κάποιος με όπλο κλπ.
Οπότε και η βίαιη αντίδραση σε ένα τέτοιο κατεστημένο είναι fail προκαταβολικά.
EDDIE_147 έγραψε:
Το παιδάκι αυτό πήρε μια γενναία αλλά και πολύ θλιβερή απόφαση.

Οκ, με αυτοκίνητο ασφαλείας που πάει πολύ πιο αργά[…]
Αν γνωρίζει κάποιος για το ποιόν του συγκεκριμένου[…]
Τζόρνταν: Πουλήθηκε 12.3 εκατομμύρια δολάρια η φαν[…]
Πήγα πρόσφατα στο χωριό του γαμπρού μου στο Διδυμ[…]
https://www.in.gr/2026/09/28/life/piso-apo-ti-mask[…]
Δεν ξέρω γιατι το ποσταρα εδω, μπορει καποιος να τ[…]
Υπάρχει και το Μπατούμι στη Γεωργία που είναι το α[…]
Δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά, αλλά νομίζω το στ[…]
Βλέπετε SKY και εκστασιάζεστε και εγώ που πέρασα σ[…]