Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By red_monster
giannik1977 έγραψε:Τωρα γραφει οτι εντος της ημερας θα συναντηθει ο υπουργος δικαιοσυνης με τους γονεις του κ θα πρωωθηθει αμεσα ρτροπολογια που θα του επιτρεπει την παρακολουθηση των μαθηματων.. :)
Πηγη:πρωτο θεμα

τι ωραία... :inlove:
Άβαταρ μέλους
By rx8_drifter
j.marr έγραψε:
rx8_drifter έγραψε:Τι σε εμποδιζει ρε φτωχαδακι να στειλεις 1000 πιτσες; Τοσο σε εχει χτυπησει η κριση;

Θα στείλω στεφάνι στην κηδεία εκπροσωπώντας την ΧΑ. :s_cool

Αν δεν εχεις ουτε και γι αυτο φραγγα, πες μου.
Ειλικρινα δηλαδη σε συμπονω που ζοριζεσαι :)
Άβαταρ μέλους
By j.marr
#47011 IBAN: GR84 0172 0110 0050 1104 6350 600

Στείλε. :s_smile
Άβαταρ μέλους
By corsair
kovathe έγραψε:Το παιδάκι αυτό παρα τον οχετο που δέχεται είναι παλικάρι και αγωνιστής. Μπορεί με λάθος τροπο, μπορεί να ειναι τελείως βλαμμενο αλλά επέλεξε να πολεμήσει ενα σάπιο συστημα. Εγω και όλοι οι βολεμενοι δε θα το κάνα ποτε γιατί προτιμώ την καλοπέραση μου... Κάτι τέτοια παιδάκια ωστόσο (βαρεμενα) είναι ο λογος που έχουμε αυτή την επιλογή και ο καθε ξμαρρης μπορεί να γράφει ελεύθερα τις παπαριες του...

κατ επεκταση δλδ, παλικαρια και αγωνιστες ηταν και οι κυριοι της 17Ν? Και αυτοι το συστημα πολεμουσαν... ισως με λαθος τροπο βεβαια... και οι μπαχαλακιδες και αυτοι το συστημα αντιμάχονται.

Με βρίσκεις αντίθετο. Δεν ειναι κανενος ειδους αγωνιστης imho, ετσι τον πλασάρουν. Μην προσπαθείτε να αποδωσετε βαθυτερα νοηματα εκει που δεν υπαρχουν.
Άβαταρ μέλους
By trident1971
kovathe έγραψε:Το παιδάκι αυτό παρα τον οχετο που δέχεται είναι παλικάρι και αγωνιστής. Μπορεί με λάθος τροπο, μπορεί να ειναι τελείως βλαμμενο αλλά επέλεξε να πολεμήσει ενα σάπιο συστημα. Εγω και όλοι οι βολεμενοι δε θα το κάνα ποτε γιατί προτιμώ την καλοπέραση μου... Κάτι τέτοια παιδάκια ωστόσο (βαρεμενα) είναι ο λογος που έχουμε αυτή την επιλογή και ο καθε ξμαρρης μπορεί να γράφει ελεύθερα τις παπαριες του...
,

Σωστος, το βλαμμενο πλουσιόπαιδο ειναι στην ιδια φαση με τους τυπους που σκοτωθηκαν για να μη μιλαμε Γερμανικα ή Τουρκικα, το Λαμπρακη και τον Παναγουλη κλπ.

Εικόνα

Λίγο πιο ήπια με τους χαρακτηρισμούς παρακαλώ. [Admin]
Άβαταρ μέλους
By red_monster
#47020 Κανονικά οφείλει το ελληνικό κράτος να του δώσει μεταγραφή στο ΕΜΠ λόγω ειδικών συνθηκών :rtfm:

Που είναι το κράτος ? :protest:

Γιατί δεν βγαίνει ο υπουργός στο τελέφωνο ? :protest:

Γιατί δεν έβαλε κανείς λεφτά στον λογαριασμό του ξμαρρ ?? :protest:
Άβαταρ μέλους
By rx8_drifter
j.marr έγραψε:IBAN: GR84 0172 0110 0050 1104 6350 600

Στείλε. :s_smile

Σοβαρα τωρα, ουτε πως κανεις εμβασμα δεν ξερεις;
Στο χωριο σου δεν εχετε e-banking?
Άβαταρ μέλους
By trident1971
giannik1977 έγραψε:Τωρα γραφει οτι εντος της ημερας θα συναντηθει ο υπουργος δικαιοσυνης με τους γονεις του κ θα πρωωθηθει αμεσα ρτροπολογια που θα του επιτρεπει την παρακολουθηση των μαθηματων.. :)
Πηγη:πρωτο θεμα

Αυτο και αν ειναι η ΥΠΕΡΤΑΤΗ ΚΛΑΡΩΤΗ ΞΕΚΟΥΜΠΩΤΗ ΡΟΜΠΑ πασών των Ρωσιών. Συναντηση του Υπουργου με τους γονεις φυλακισμενου για ενοπλη ληστεια, που απειλει τους παντες γραπτως, για να "το ρυθμισουν το θεμα". Ακομα και το τελευταιο ισχνο φυλλο συκης που ειχε απομεινει να καλυπτει την αξιοπρεπεια της Ελληνικης δικαιοσυνης μαραθηκε.

Το μονο που θα μπορουσε να γινει δεκτο χωρις υπερμετρη ξεφτιλα, ειναι να μη του βαζουν απουσιες για τα εργαστηρια και να κανει μαθηματα με skype ή αλλο προσφορα μεσο. Στα οσα χρονια δικαιουται αδεια, ΑΝ εχει δειξει εστω μεταμελεια, τοτε να παει στο ΤΕΙ, αλλιως τον πουλο. Υπαρχουν σχολεια που δεν εχουν θερμανση, άλλα δεν εχουν δασκαλους, και ασχολουμαστε να φτιαξουμε υποδομη και νομους για να "σπουδασει" το κωλοπαιδο που θα την κανει στο πρωτο δευτερολεπτο?

Anonymous Founder έγραψε:@trident1976
Είτε διαφωνείς με τις απόψεις του και το ποιόν του, το να ευτελίζεις κατ' αυτό τον τρόπο τον αγώνα του, δεν σε κάνει καλύτερο άνθρωπο. Ακόμη και αν διαφωνείς (κι εγώ απ' όσα λίγα έχω δει, με τους δικαστές θα συμφωνούσα). Αλλά όχι και να κοροϊδεύουμε κατ' αυτόν τον τρόπο.

Μια χαρα ανθρωπο με κανει. Ειδικα απο τη στιγμη που βλεπω οτι αν ηταν στη θεση του οποιοδηποτε αλλο παιδι και οχι εγγονος του Νασιουτζικ, με σακκιά λεφτα τη διαθεση του, δε θα ασχολουνταν κανενας περαν των γνωστων γραφικων. Οταν βγει απο τη φυλακη εχοντας εκτισει την ποινη του, να τον σεβαστω.

ΥΓ ευχαριστω που με εκανες να νιωσω 38 ετων παλι. :inlove:
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#47024 Τυπογραφικό, συγνώμη.
Ο ντόρος που γίνεται για τον Ρωμανό, δεν έχει να κάνει με την καταγωγή του, λες αυτοί που κάψαν χθες το λεωφορείο, να το έκαναν επειδή ήταν πλούσιος;
Οι πιτσιρικάδες έχουν συχνά την τάση να αγνοουν τέτοια ζητήματα, θα μπορούσε ο εν λόγω να αφήσει την αναρχία και την ένοπλο πάλη και να ασχολείται με γκομενάκια για να γεμίζει τον χρόνο του.
Δεν το έκανε λοιπόν, άρα δεν μπορούμε να του φερόμαστε σαν να το έκανε. Δεν φέρεται διαφορετικά απ' ότι θα φερόταν ένας αντιεξουσιαστής λοιπόν.
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147

Το παιδάκι αυτό πήρε μια γενναία αλλά και πολύ θλιβερή απόφαση.
Θλιβερή για δυο λόγους:
- Κίνδυνος για την κοινωνία από τις πράξεις του
- Θυσίασε το νιάτο του (οι της 17Ν μπορείς να πεις ότι είχαν ζήσει μεγάλο μέρος της ζωής τους)

Του αναγνωρίζω ότι δεν είναι επαναστάτης εκ του ασφαλούς και επί του καναπέως, αλλά από την άλλη νομίζω θα πρόσφερε περισσότερα αν δεν έπιανε το αντάρτικο πόλης.

Χτυπάς ένα κατεστημένο με τα όπλα του.
Το σημερινό κατεστημένο (οικονομικό, πολιτικό, διαλέξτε) ΔΕΝ εξασφαλίζει τη θέση του με τη βία.
Δεν βγήκε κανένα tank στους δρόμους, ο κόσμος δεν καταναλώνει προϊόντα επειδή τον απειλεί κάποιος με όπλο κλπ.
Οπότε και η βίαιη αντίδραση σε ένα τέτοιο κατεστημένο είναι fail προκαταβολικά.
Άβαταρ μέλους
By trident1971
Anonymous Founder έγραψε:Τυπογραφικό, συγνώμη.
Ο ντόρος που γίνεται για τον Ρωμανό, δεν έχει να κάνει με την καταγωγή του, λες αυτοί που κάψαν χθες το λεωφορείο, να το έκαναν επειδή ήταν πλούσιος;
Οι πιτσιρικάδες έχουν συχνά την τάση να αγνοουν τέτοια ζητήματα, θα μπορούσε ο εν λόγω να αφήσει την αναρχία και την ένοπλο πάλη και να ασχολείται με γκομενάκια για να γεμίζει τον χρόνο του.
Δεν το έκανε λοιπόν, άρα δεν μπορούμε να του φερόμαστε σαν να το έκανε. Δεν φέρεται διαφορετικά απ' ότι θα φερόταν ένας αντιεξουσιαστής λοιπόν.

Οι τυποι που εκαψαν το λεωφορειο το εκαναν επειδη ειναι ντιπ για ντιπ ηλιθιοι / βαριουνται αφορητα / διασκεδαζουν / ολα αυτα μαζι.
Ας το εκανε, ας πηγαινε με γκομενακια. Η στην τελικη άς ηταν αναρχικος που κανει βολτες στα Εξαρχεια, πεταει καμμια πετρα ποτε-ποτε σε αστυνομικους, βοηθαει τον περιπτερα με τη σουρεαλ φάτσα πινει καμμια μπυρα και κανει πορειες κλπ.

Εχεις ξεχασει οτι μιλαμε για καταδικασμενο για ενοπλη ληστεια και απαγωγη, που δεν ξερω (φανταζομαι πως) γλυτωσε εξτρα και καταδικη για τρομοκρατια??? Το "ενοπλος ληστης" trumps "αναρχικος" ή οιδηποτε αλλο, θα μπορουσε να ηταν και πρωην ζαχαροπλαστης της Ελισαβετ στην Αγγλια, απο τη στιγμη που καταδικαστηκε καληνυχτα.

Τα λεφτάκια ειναι χρησιμα ομως για δυο λογους: Ο οποιοσδηποτε αντιεξουσιαστης με γονεις φτωχους/μεροκαματιαρηδες (αν υπαρχει οντως αυτο το φρούτο και δεν ειναι σαν τη φιλοσοφικη λιθο) δε θα μπορουσε να φερει τα πραγματα εκει που τα εφερε η μαμακα του Ρωμανου με τις διασυνδεσεις της.

Απλα πραγματα: Υπαρχει κανεις εδωπου αμα πηγαινε στον πατερα του και του ελεγε, "ληστεψα τραπεζα και πηρα και ομηρο" θα του ελεγε ο μπαμπακας "ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΕ ΜΟΥ" και δε θα του εκοβε τα ποδια? Τουλαχιστον ο δικος μου που τον ξερω, δε θα εβγαινε στο δρομο απο ντροπη, οχι να εκανε συνεντευξη τυπου με τα "δικαιωματα μου".
Άβαταρ μέλους
By rx8_drifter
EDDIE_147 έγραψε:

Θλιβερή για δυο λόγους:
- Κίνδυνος για την κοινωνία από τις πράξεις του
- Θυσίασε το νιάτο του (οι της 17Ν μπορείς να πεις ότι είχαν ζήσει μεγάλο μέρος της ζωής τους)

Του αναγνωρίζω ότι δεν είναι επαναστάτης εκ του ασφαλούς και επί του καναπέως, αλλά από την άλλη νομίζω θα πρόσφερε περισσότερα αν δεν έπιανε το αντάρτικο πόλης.

Χτυπάς ένα κατεστημένο με τα όπλα του.
Το σημερινό κατεστημένο (οικονομικό, πολιτικό, διαλέξτε) ΔΕΝ εξασφαλίζει τη θέση του με τη βία.
Δεν βγήκε κανένα tank στους δρόμους, ο κόσμος δεν καταναλώνει προϊόντα επειδή τον απειλεί κάποιος με όπλο κλπ.
Οπότε και η βίαιη αντίδραση σε ένα τέτοιο κατεστημένο είναι fail προκαταβολικά.

Παιζει να ναι και το μονο σοβαρο ποστ απ οσους βγαζουν καντηλες
Άβαταρ μέλους
By 224v
#47049 Μα να απαιτει να λειτουργει η εξουσια υπερ του ενω ο ιδιος θελει να την καταστρεψει και να την πολεμησει αυτη την διοικηση που προβλεπει αυτα τα δικαιωματα, ειναι λιγο τρελλο εως παραλογο, μαλλον ζει σε παραλληλο συμπαν ολη η οικογενεια του χρονια τωρα και αρεσκεται απλα να τα βαζει με το "συστημα" γυρο του με εγκληματικες πραξεις καθαρα ποινικες, που ομως θελει να τον σεβεται σαν πολιτη του :dizzy:
Άβαταρ μέλους
By j.marr
EDDIE_147 έγραψε:

Τη γενναιότητα απο την καθαρή ηλιθιότητα την διαχωρίζουν κυρίως τα κίνητρα και το αποτέλεσμα.

Δεν είναι και δύσκολο να καταλάβεις αν ο ΝΡ είναι γενναίος ή τελειωμένος απροσάρμοστος ηλίθιος. :roll:
Άβαταρ μέλους
By red_monster
#47062 Την δυνατότητα για Εξ αποστάσεως διδασκαλία γιατι την αρνείται ;