nEK έγραψε:Εχω ριγανη στο μπαξε.
Ποτε τη μαζευουμε?
http://www.sheblogs.eu/pos-mazeyoyme-ka ... me-rigani/
nEK έγραψε:Εχω ριγανη στο μπαξε.
Ποτε τη μαζευουμε?
Serf έγραψε:Μπουκαμβίλια που πετάει συνεχώς νέα φύλλα/κλαδάκια δεν τα παει το ίδιο καλά με λουλούδια. Τι μπορω να κάνω για να βοηθήσω την κατάσταση;
Η μπουκαμβίλια είναι αρκετά ανθεκτική στις ξηρές συνθήκες. Η λαθεμένη αντίληψη ορισμένων πως η μπουκαμβίλια έχει ανάγκη από πολύ νερό, είναι η αιτία για το όχι σπάνιο φαινόμενο κάποια φυτά ενώ είναι γεμάτα με καταπράσινο φύλλωμα, να παρουσιάζουν πολύ μικρή έως και ανύπαρκτη ανθοφορία, σε σχέση με άλλα που τα πράσινα φύλλα με δυσκολία διακρίνονται ανάμεσα στα λουλούδια.
Ο λόγος είναι ακριβώς το πολύ νερό. Ειδικά σε μπουκαμβίλιες φυτεμένες σε γλάστρες που οι αυξημένες θερμοκρασίες του καλοκαιριού αλλά και ο αέρας ξεραίνουν επιφανειακά το χώμα, αλλά στο εσωτερικό του ενδέχεται να είναι ακόμα υγρό, βεβαιωνόμαστε πως πραγματικά το χώμα στην γλάστρα έχει στεγνώσει πριν ποτίσουμε ξανά και φυσικά φροντίζουμε για την καλή αποστράγγιση του νερού τοποθετώντας πάντα -και για οποιοδήποτε φυτό- ένα στρώμα από χαλίκια στον πάτο την γλάστρας πριν από το χώμα.
) και μην ποτίζεις αν είναι ακόμα υγρό.
Γιώργης έγραψε:Βάλε 2-3 πόντους μέσα το δάχτυλο () και μην ποτίζεις αν είναι ακόμα υγρό.

Γιώργης έγραψε:Βάλε 2-3 πόντους μέσα το δάχτυλο () και μην ποτίζεις αν είναι ακόμα υγρό.
Απλά μιλάμε για καμια 40αρα εκατοστά ύψος η γλάστρα.
Serf έγραψε:Εντάξει, κάτι ξέρουμε κι εμείςΑπλά μιλάμε για καμια 40αρα εκατοστά ύψος η γλάστρα.
. Κάποιοι προτείνουν πότισμα μόλις ξεκινήσουν να κρεμάνε τα φύλλα αλλά θέλει προσοχή μην ξεχαστείς.

Τίποτα δεν θα γίνει Νίκο. Η σφαγή έγινε σήμερα, κα[…]
1) Μετα απο τοσα χρονια στα φορα ακομα δεν εχεις μ[…]
SHIELD: Η γεωκτιριοσύζευξη αλλάζει τη μάχη με τον[…]
Σε μας έρχονται είτε με δικές τους αεροπορικές είτ[…]
Αν γνωρίζει κάποιος για το ποιόν του συγκεκριμένου[…]
Τζόρνταν: Πουλήθηκε 12.3 εκατομμύρια δολάρια η φαν[…]
Πήγα πρόσφατα στο χωριό του γαμπρού μου στο Διδυμ[…]