Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By dimitris
mirage έγραψε:
KiloMeater έγραψε:Χαριτωμένη η σύγκριση με τις τουλίπες . Ας το αφήσουμε εδώ καθως προφανώς δεν υπάρχει πεδίο συζήτησης για κάτι σοβαρότερο στο θέμα.

Επίσης τι θα έπρεπε να συζητάμε στο θέμα αυτό κατα την γνώμη σου, μιας και το ξεκίνησες εσύ.

Μοιράζομαι την ίδια απορία με τον mirage (no pun intended).
Ποιο είναι το σοβαρό επίπεδο συζήτησης; Πώς κάτι που βρίσκεται σε αυθαιρετη πεπερασμενη ποσότητα και δε χρησιμοποιείται περίπου για τίποτα αποκτά μια τεράστια αξία, η οποία δεν πρεπει να θεωρείται πλασματική; Υπάρχει κάποια απάντηση σε αυτό, σε οποίο επίπεδο θεωρείται σοβαρό; Οι ως τώρα απαντήσεις σου είναι ότι το Bitcoin βασίζεται σε μια τεχνολογία (blockchain), της οποίας οι άλλες υλοποιήσεις έχουν τεράστιο potential να αλλάξουν τον κόσμο. Αυτό πώς ανεβάζει την αξία του Bitcoin? Οι άλλες υλοποιήσεις της ίδιας τεχνολογίας, αν υπάρξουν, μπορούν να υπάρξουν ανεξάρτητα από το Bitcoin.
Άβαταρ μέλους
By markvag
#731110 Καλά, προφανώς και το αν το BTC (και τα άλλα crypto) είναι φούσκες είναι εξαιρετικά σοβαρό θέμα, ακριβώς εξαιτίας της διάστασης που έχουν πάρει... Είναι ίσως το πιο σοβαρό θέμα σχετικά με τα crypto αυτή τη στιγμή.
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
kubiak έγραψε:Εμένα πάντως η όλη συζήτηση (όχι μόνο εδώ, γενικά), μου δημιουργεί Deja Vu με το 1998-1999 και το χρηματιστήριο...
Δεν είσαι ο μόνος.

Με μία διαφορά. Τότε η αποκλιμάκωση ήταν σταδιακή γιατί το Χρηματιστήριο έχει τρόπους να φρενάρει την πτωση.

Εδώ μπορεί σε μία νυχτα να πάνε όλοι κουβά γιατί κάτι έγινε στην Κίνα την ώρα που κοιμόμασταν.

Redmi Note 8 Pro
Άβαταρ μέλους
By kubiak
Νίκος Παππάς έγραψε:
kubiak έγραψε:Εμένα πάντως η όλη συζήτηση (όχι μόνο εδώ, γενικά), μου δημιουργεί Deja Vu με το 1998-1999 και το χρηματιστήριο...
Δεν είσαι ο μόνος.

Με μία διαφορά. Τότε η αποκλιμάκωση ήταν σταδιακή γιατί το Χρηματιστήριο έχει τρόπους να φρενάρει την πτωση.

Εδώ μπορεί σε μία νυχτα να πάνε όλοι κουβά γιατί κάτι έγινε στην Κίνα την ώρα που κοιμόμασταν.
Αυτό θα ήταν δύσκολο για όλους όσους νόμισαν ότι είναι πιο επικερδές να ασχολούνται με αυτό από το να δουλεύουν...

Ακριβώς όπως το 1999...
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
Νίκος Παππάς έγραψε:Εδώ μπορεί σε μία νυχτα να πάνε όλοι κουβά γιατί κάτι έγινε στην Κίνα την ώρα που κοιμόμασταν

ΛΟΛ ετσι!!! Καθε φορα που σκεφτομαι το σκασιμο αυτης της φουσκας, βαζω ενα τετοιο τρελο σεναριο στο μυαλο μου. Οτι μπορει να πεσει 10-100-1000 φορες σε λιγες ωρες-μερες. Οχι να πουλησει δε θα προλαβει κανενας, ουτε να κλασει δε θα προλαβει :lol:

Γιατι εκει δεν υπαρχουν ουτε ορια διακυμανσης, ουτε ελεγκτικες επιτροπες να παρουν μετρα. Προσωπικα πιστευω οτι δεν εχει ερθει ακομα η ωρα του μπαμ. Αλλα και μονο που το θεωρω φουσκα και μαλιστα φουσκα που δεν εχουμε ξαναζησει στο παρελθον, δεν το εμπιστευομαι σαν επενδυση πλεον.
Άβαταρ μέλους
By g8777

g8777 έγραψε:Ποιο ειαι το research που πρεπει να κανουμε δλδ που θα μας αποκαλυψει οτι το btc θα φτασει 100 κ ;

Θελω να ειμαι σαφης.

Τα κρυφτονομισματα δεν εχουν πεισει για εναν και μονο λογο.

Δεν εχουν Νικο Σαμοϊλη καθε πρωι να βαραει τα τελια. :s_cool

https://www.moneycontrol.com/news/business/cryptocurrency/how-elon-musks-tweets-pulled-and-pushed-crypto-market-prices-6919231.html

:shifty:

Αλλα δεν με ψηφισατε γι αυτο. Να επαναλαμβανομαι δλδ. :shifty:

Ποιο ΧΑΑ και ποιος Σαμοϊλης τωρα, το υφος και η φρασεολογια της συζητησης ανεσυραν απο το μπαουλο της ληθης εποχες δοξας:

Εικόνα

:inlove:

ΤΙ ΝΑ ΛΕΜΕ.

(Εκεινη η φουρνια του Φιλαθλου δεν ειχε προηγουμενο ουτε επομενο, BEAMS μιλα!)

Οποτε τί να μας πουνε εμας τα κλεφτονομισματα οταν εχουμε χασει Ανασταση απο το σερφαρισμα εδω μεσα για να κλεισουμε κουπονι :

Εικόνα

:s_bye :s_bye :s_bye :s_bye
Άβαταρ μέλους
By BEAMS
#731149 @g :inlove:
Παλιός Φίλαθλος :inlove: :inlove:
Κοίταγα το κείμενό σου και είδα το Χ.Α.Α.
Θυμήθηκα εκείνη την ευφυία το συχωρεμένο τον γελοιογράφο τον Καλαιτζή, που σε όσες γελοιογραφίες είχαν σχέση με το χρηματιστήριο, έβαζε σε μια γωνιά ένα ταμπελάκι που έλεγε "ΧΑΑ το θηλυκό του Χάους" :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
#731490 $1.2Τ σύνολο και συνεχίζει

ετσι και αλλιως δεν πουλαμε ποτέ BTC οπότε όσο και να ανέβει... μονο ενα νούμερο ειναι
τι 40 τι 50 τι 60 .. τι 100..