Dodger έγραψε:Έκανα τη μ@λ@κί@ να παραγγείλω από AliExpress στις 13 Απριλίου, 8 Μαΐου εμφανίστηκε στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος. Από εκείνη τη μέρα, άκρα του τάφου σιωπή. Επικοινώνησα με ΕΛΤΑ Courrier (email) και μου είπαν πως αυτό είναι θέμα των ΕΛΤΑ (άλλη εταιρεία). Τηλεφώνησα στα ΕΛΤΑ και μετά από πολλές προσπάθειες, μου είπαν πως είναι προς εκτελωνισμό. Και περιμένω....
Την ίδια έκανα κι εγώ, και περιμένω.. από 24 Απριλίου κολλημένο στο Ελ Βεν.
Ευτυχώς είναι πράγματα που ξέχασα ότι τα θέλω.
(Ματθ.ιθ΄30 / Μάρκ.ι΄31)
Μάλιστα, στο tracking έλεγε πως το δέμα ερχόταν από Ολλανδία, δεν φαίνεται πουθενά η Κίνα. Τώρα, τι βλακεία έγινε δεν ξέρω.
Είναι λασπωτήρες για το ηλεκτρικό ποδήλατο, πολύ ακριβά θα μου βγουν τελικά στα 55€ σχεδόν!
Αλλά κι αυτό μέσα στο παιχνίδι είναι.
Οταν θα έρθει η σειρά του κάθε πακέτου, θα πάρει την θέση του για άνοιγμα στο πάγκο του τελωνείου.....έσοδα θέλει το κράτος αλλα να πάρει και κανένα εκτελωνιστή......
Αν δείτε τι περιμένει για εκτελωνισμό......φορτηγά ολόκληρα!!
Περσι που εληγε η debit ειχα παραλαβει την νεα 1,5 μην πριν ληξει.
Μου ειπαν απο την τραπεζα να μιλησω με ΕΛΤΑ. Μετα απο 5 τηλεφωνα εμαθα οτι μας εξυπηρετει το καταστημα στην Λενορμαν αλλα ειχε κλεισει.
Πηρα τηλεφωνο σημερα το πρωι κι αφου μου πηρε τα στοιχεια για να την ψαξει με ενημερωσαν τηλεφωνικα οτι δεν εχουν κατι.
Τους παρακαλεσα να την κρατησουν εκει αν ερθει, αφου θα λειπω διακοπες μην την παρει κανενας περιεργος και την πεταξει, και θα την παρω εγω οταν γυρισω.
Μπαχαλο, αλλα ευτυχως υπαρχουν φιλοτιμοι εργαζομενοι.
Για την τραπεζα τι να πω....Αχαρακτηριστοι! Μου στελνουν ενα χαμο αχρηστης αλληλογραφιας σε 3-4 μερες απο την εκδοση και την καρτα που ληγει Ιουλιο δεν σκεφτηκαν να την στειλουν ενα μηνα πριν
Fiat Panda 7,6l/100km
Οποτε εχεις περιθώριο μην αγχωνεσαι.
Όντως καθυστερούν πάντως και οι δικιες μας έρχονται τελευταία στιγμη.
< >
kovathe έγραψε:Δουλεύει και η παλιά για κάνα δίμηνο ακόμα νομιζω.
Οποτε εχεις περιθώριο μην αγχωνεσαι.
Όντως καθυστερούν πάντως και οι δικιες μας έρχονται τελευταία στιγμη.
< >
Αυτο δεν μου το ειπαν απο την τραπεζα καθολου. Τοσο μπαγλαμαδες;
Στο μεταξυ την 'νεα' καρτα την βλεπω στην εφαρμογη στο κινητο. Αλλα δεν μπορω να την δηλωσω στο PayPal γιατι δεν εχει ενεργοποιηθει επισημα. Οποτε αν την διαγραψει αυτο δεν θα μπορω ουτε λεφτα στα κινητα να βαλω
Fiat Panda 7,6l/100km
< >
Ξαφνικά μου ερχεται μηνημα απο γενική ταχυδρομική απο το Καλωχωρι στη Θεσαλονικη οτι "κατι" ξεκινησε απο εκει... Ειναι δυνατόν?
fokion έγραψε:εχω παραγγείλει πο Κινα 2 πραγματα. Και παρακολουθώ την πορεία τους με τους ξενους προφανως κουριερ.
Ξαφνικά μου ερχεται μηνημα απο γενική ταχυδρομική απο το Καλωχωρι στη Θεσαλονικη οτι "κατι" ξεκινησε απο εκει... Ειναι δυνατόν?
Ναι ειναι δυνατον. Ολες οι ξενες εταιριες συνεργαζονται με μια Ελληνικη απο τη στιγμη που φτανουν τα δεματα στην Ελλαδα. Μου εχει τυχει να λαβω δεματα απο το εξωτερικο με ολες τις διαφορετικες δικες μας εταιριες ταχυμεταφορων.