Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By mjacob
#405970 To επόμενο σπίτι του .. Επειδή θέλει μονοκατοικία με κήπο.
walking distance από το κέντρο της πόλης, google, Facebook, stanford και ένα κέντρο της NASA. 5 λεπτά από apple (αλλά δεν θέλει κάτι τέτοιο).
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By xenos
#405981 Είναι και θέμα γούστου το που μένει ο καθένας. Γνωρίζω πολλούς που θα ήθελαν να μένουν καρά-κέντρο. Εγώ προσωπικά το απεχθάνομαι. Τα εξάρχεια πχ που πολλοί βρίσκουν υπέροχα, τα θεωρώ απαίσια! :lipsealed:
Στη φιλοθέη παθαίνεις πολιτισμικό σοκ, αλλά όλες αυτές οι περιοχές που αναφέρθηκαν είναι για λίγους. Όπως και η γλυφάδα που έχει πολύ άνετους δρόμους (και η άνω και η κάτω).
Το κέντρο χρειάζεται περισσότερο πράσινο οπωσδήποτε. Γκρέμισμα οι αρχαιολογίες και μικρά πάρκα, έστω. Αλλά εδώ πριν κάποια χρόνια έφτιαξαν την πλατεία στην ομόνοια και πιο χάλια δεν μπορούσνα να την κάνουν. Για σκουπίδια/άστεγους/τοξικομανείς/γκέτο δεν θα αναφερθώ καν γιατί πάει αλλού το πράμα.
Και τέλος, όπως ανέφερε ήδη ο Νίκος, τα πεζοδρόμια είναι ανύπαρκτα σε πολλές περιοχές και αποτελούν πρόβλημα για τους γονείς. Τα δε άτομα σε αναπηρικά καροτσάκια κλπ είναι αναγκασμένοι να μην πηγαίνουν πουθενά.
Άβαταρ μέλους
By bibendum
#405991 Ναι μωρε, σιγουρα δεν υπαρχει φυσιολογικο και μη φυσιολογικο. Απλα οταν οι δουλειες σου ειναι μακρυα απο το κεντρο και οπως εχει δομηθει η πολη οι λογοι για να πηγαινεις στο κεντρο ειναι ελαχιστοι. (στο δικο μου μυαλο βεβαια)
Άβαταρ μέλους
By Asimov
#405993 O βασικός λόγος για να φύγει κάποιος από το κέντρο είναι γιατί έκανε οικογένεια.
Όλη μου η παρέα που λάτρευε το κέντρο, μετακόμισε όταν γεννήθηκαν τα πρώτα παιδιά.
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#405996 Αυτοι που δουλευουν στο κεντρο δεν το αλλαζουν με τιποτα! Ευκολη προσβαση στην δουλεια με το μετρο, βολτες σε σινεμα, μπαρακια, θεατρα με τα ποδια.
Αυτα αλλαζουν οταν κανεις οικογενεια λιγο, αλλα και παλι αν δουλευεις στο κεντρο δεν φευγεις ευκολα.
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#405997 o πατέρας μου λατρεύει το κέντρο, μια ζωή εκεί την έβγαζε από φοιτητής ξέρει κάθε οικοδομικό τετράγωνο

γλυφ ήρθε κι αυτός όταν έκανε παιδιά και ποτέ δε τρελάθηκε με το μέρος

εγώ από την άλλη δεν είναι ότι δε μου αρέσει το κέντρο, αλλά δε βρίσκω και τίποτα φοβερό με αυτό

θάλασσα παραλία είναι η δική μου φάση, φυσικά και η άπλα παίζει ρόλο.. όταν 9/10 φορές παρκάρω ακριβώς έξω από το σπίτι μου είναι φοβερή ευκολία