Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Morx
Anonymous Founder έγραψε:Ναι, είναι καλή πρακτική, αλλά αυξάνει την πολυπλοκότητα. Όσο για τον μέσο χρήστη δεν είναι εύκολο, θέλει να φτιάξεις rules στο firewall κλπ κλπ.

Εννοειται πως δεν ειναι για το μεσο χρηστη αυτα!
Απλα το επισημαινω καθως εχω δει κοσμο με συσκευες που εχουν τη δυνατοτητα να το αγνοουν!
Άβαταρ μέλους
By Dodger
#849681 Κανονίστε να πέσει κάνα δίκτυο και να μη θυμάστε πως ανάβουν τα φώτα ή πως κλείνουν τα παντζούρια :)
Άβαταρ μέλους
By bill33
Dodger έγραψε:Κανονίστε να πέσει κάνα δίκτυο και να μη θυμάστε πως ανάβουν τα φώτα ή πως κλείνουν τα παντζούρια :)

:iconcool:

Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#852259 Οι tapo p110 γίνεται να ειδοποιούν όταν είναι εκτός ρεύματος; Οι blitzwolf/tuya ενημερώνουν στη μισή ώρα

Θέλω να βάλω παντού p110 για να έχω καλύτερη ανάλυση ενέργειας αλλά θέλω να γνωρίζω και αν πάει κάτι στραβά, πχ στο ψυγείο
Άβαταρ μέλους
By sknipper
Dimitris_P έγραψε:Οι tapo p110 γίνεται να ειδοποιούν όταν είναι εκτός ρεύματος; Οι blitzwolf/tuya ενημερώνουν στη μισή ώρα
Θέλω να βάλω παντού p110 για να έχω καλύτερη ανάλυση ενέργειας αλλά θέλω να γνωρίζω και αν πάει κάτι στραβά, πχ στο ψυγείο
Αν πέσει το ρεύμα δεν θα πέσει και το Wifi; Εκτός αν έχεις τον ρούτερ κλπ σε UPS.
Άβαταρ μέλους
By Hellenic tifosi
#853491 Εφτασε η ώρα μου και για smart λάμπες! :)

Εχω 7 σποτ GU10 και περιπου αλλες τοσες Ε14, και ιδεατά θα προτιμούσα να πάρω μιας μάρκας. Τι προτείνετε;

Υποθέτω όλες τις βλέπει το google home, και θα μπορουσα να κανω σεναρια ομαδοποιώντας φωτα και θέτοντας προκαθορισμένες εντασεις φωτισμου κλπ;
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#853495 https://www.lighting.philips.gr/consumer/smart-wifi-led
Η καλύτερη λύση αυτή την στιγμή, με κόστος αντίστοιχο των Κινέζων.
Αλλιώς, η Yeelight αλλά δεν έχει την ποικιλία που έχει η Wiz.
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
Anonymous Founder έγραψε:https://www.lighting.philips.gr/consumer/smart-wifi-led

Δεν νομιζω οτι εχει smart λαμπες GU10 και E14. Οσο εχω ψαξει και δει μονο σε Ε27 βρηκα
Άβαταρ μέλους
By SIHCTR
#853528 Σκέφτομαι να αντικαταστήσω την ασφάλεια του θερμοσίφωνα με μία "έξυπνη", ώστε να μπορώ να τον ανάψω νωρίτερα όταν επιστρέφω από ταξίδια και να με περιμένει το ζεστό νερό αντί να περιμένω κανένα τρίωρο...

Επειδή βλέπω διάφορα να κυκλοφορούν στην αγορά, έχετε καμία (δοκιμασμένη) πρόταση;
Άβαταρ μέλους
By nikos
SIHCTR έγραψε:Σκέφτομαι να αντικαταστήσω την ασφάλεια του θερμοσίφωνα με μία "έξυπνη", ώστε να μπορώ να τον ανάψω νωρίτερα όταν επιστρέφω από ταξίδια και να με περιμένει το ζεστό νερό αντί να περιμένω κανένα τρίωρο...

Επειδή βλέπω διάφορα να κυκλοφορούν στην αγορά, έχετε καμία (δοκιμασμένη) πρόταση;
Δεν είναι τρίωρο κανονικά. Το πολύ μισάωρο περιμένω εγώ που είναι ηλιακός και 160 λίτρα. Άλλαξε αντίσταση γιατί θα έχει πιάσει αλατα
Άβαταρ μέλους
By dimik
PaNick67 έγραψε:
Anonymous Founder έγραψε:https://www.lighting.philips.gr/consumer/smart-wifi-led

Δεν νομιζω οτι εχει smart λαμπες GU10 και E14. Οσο εχω ψαξει και δει μονο σε Ε27 βρηκα
Γράψε Philips wiz στο σκρουτζ κι έχει απ όλες

< >