https://www.capital.gr/epixeiriseis/365 ... paraskinio
Και με το που ακουστηκαν τα νεα σημερα, μας τη σηκωσε (τη μετοχη) 10%
George_Prix έγραψε:Κι υστερα μου λετε να μην σχετιζω το ΧΑΑ με το σεξ και να μην πηγαινω σε καφετζουδες. Με το που ακουστηκε οτι αρχισα να νταραβεριζομαι με την πιτσιρικα την Αττικης, τσουπ, νεα παρεδρος που ναι ειναι Πριξ εμπ1 απρουβντ :
https://www.capital.gr/epixeiriseis/365 ... paraskinio
Και με το που ακουστηκαν τα νεα σημερα, μας τη σηκωσε (τη μετοχη) 10%

Zorz έγραψε:Στον George_Prix πάντως έχω να πω ότι αν έχει ως επενδυτικό κριτήριο τα μπούτια της Τσέαινας, απορώ πως δεν έχει ακόμα ανακαλύψει τη Cathie Wood.
George_Prix έγραψε:Σου ευχομαι καλη τυχη με τις επενδυσεις σου Ζεωρζιε και συγνωμη αν σε κακοκαρδισα στο αλλο τοπικοΚολπατζή...![]()
Πανε παρε Αλφα οσο προλαβαινεις ακομα στο 1.33€ και κρατα τη μονο για λιγες μερες Ζεωρζιε
kubiak έγραψε:George_Prix έγραψε:Σου ευχομαι καλη τυχη με τις επενδυσεις σου Ζεωρζιε και συγνωμη αν σε κακοκαρδισα στο αλλο τοπικοΚολπατζή...![]()
Πανε παρε Αλφα οσο προλαβαινεις ακομα στο 1.33€ και κρατα τη μονο για λιγες μερες Ζεωρζιε
George_Prix έγραψε:kubiak έγραψε:George_Prix έγραψε:Σου ευχομαι καλη τυχη με τις επενδυσεις σου Ζεωρζιε και συγνωμη αν σε κακοκαρδισα στο αλλο τοπικοΚολπατζή...![]()
Μου χαλασες την εκπληξη και την πλακιτσα που ειχα κατα νου παναθεμα σε
diplomat έγραψε:Έχουμε κανένα φορουμίτη που έβγαλε ή πρόκειται να βγάλει πσωμάκι τώρα που αγγίζονται οι 1,100 μονάδες;
Μην ξεχνάμε ότι τετραψήφιο είχαμε να δούμε 8 χρόνια.
George_Prix έγραψε:
Οσον αφορα το γενικο δεικτη τιμων προσωπικα δε μου λεει και πολλα πραγματα, γιατι οι φουσκοτραπεζες που παιζω, εδω και πολλα χρονια δεν ακολουθουν το γενικο δεικτη κατα ποδας, εχουν το δικο τους προγραμμα. Οι 1100 μοναδες που εχει φτασει, εμενα δε μου αρεσουν καθολου. Θελω/ελπιζω/πιστευω να πεσει σε κανενα 700αρι-600αρι για να συμβαδιζει με το πλανο που εχω φτιαξει στο μυαλο μου. Ενα πισωγυρισμα του γενικου δεικτη στα κοντα, σε συνδυασμο με εκρηξη του συμπιεσμενου ελατηριου (φουσκοτραπεζες) ειναι το σεναριο που θα με κανει πολυεκατομμυριουχο

markvag έγραψε:George_Prix έγραψε:
Οσον αφορα το γενικο δεικτη τιμων προσωπικα δε μου λεει και πολλα πραγματα, γιατι οι φουσκοτραπεζες που παιζω, εδω και πολλα χρονια δεν ακολουθουν το γενικο δεικτη κατα ποδας, εχουν το δικο τους προγραμμα. Οι 1100 μοναδες που εχει φτασει, εμενα δε μου αρεσουν καθολου. Θελω/ελπιζω/πιστευω να πεσει σε κανενα 700αρι-600αρι για να συμβαδιζει με το πλανο που εχω φτιαξει στο μυαλο μου. Ενα πισωγυρισμα του γενικου δεικτη στα κοντα, σε συνδυασμο με εκρηξη του συμπιεσμενου ελατηριου (φουσκοτραπεζες) ειναι το σεναριο που θα με κανει πολυεκατομμυριουχο
Μπορείς να περιμένεις επίσης να πέσει το bitcoin στο $1 και να αγοράσεις όσα βρεις για να τα πουλήσεις ξανά όταν πιάσει $50Κ...
) το ΧΑΑ. Χρωσταω στον εαυτο μου να τους "πιασω κοροιδο" αλλη μια φορα αυτους τους παπατζηδες, για να καταφερει να ηρεμησει η ψυχουλα μου.Και για να προσθέσω κάτι σε αυτά που έγραψα και με[…]
Πουρναράκης πεισματικά αδιαφορεί σε ότι του λέει ο[…]
https://www.youtube.com/watch?v=yhduH[…]
I do not know what I may appear to the world, but[…]
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]