Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
koutsan έγραψε:
Asimov έγραψε:Στα Τρίκαλα Κορινθίας φάγαμε στα:

Α, φάγαμε και στο εστιατόριο του ξενοδοχείου μας http://www.pliadongi.gr/

Νόμιζα ότι θα ντρεπόσουν λίγο να τα γράφεις αυτά, αλλά τι τα θες και ο Άκης μου ήθελε Παρίσι και Four Seasons :shifty:

περιμένω τον asimov τώρα να γράψει στο τοπικο pour homme για hermes κάλτσες που τις πετά κατευθείαν κ δεν τις ξαναπλένει :s_cool :lol:
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#242719 Κανέλλα βάζουν αυτοί που δεν ξέρουν από καφέ ή αν είναι τόσο χώμα που δεν πίνεται :rtfm:

Ένα φεγγάρι κι εγώ έβαζα, τώρα αν βάλω νομίζω ότι πίνω ρυζόγαλο :lol:
Άβαταρ μέλους
By g8777
Deleted User 1 έγραψε:
Geo f1 έγραψε:

Καφες χωρις κανελλα ειναι σαν το σεξ χωρις τον οργασμο.

Ορίστε πως φαίνεται ο άνθρωπος που ξέρει! :rtfm:

Το παιδί τρώει πίτσα με μαχαιροπίρουνα για να μην χαλάσει το μανικιουρ το χρυσό μου, ποιος καφές τώρα.. Αυτα με τις κανελλες, θυμάρι, πεκορινο και φλουδα από φραπα δεν είναι καφέδες, σμουθι με καφεΐνη να τα ζητατε.
Στεφαν είδα ότι εκατσες νηστικος όλη μέρα για να μην χάσεις το γκουρμε. Να δω πως θα χωρας στο Υ.

Θες και μπέργκερ.

ΘΕΣ ΚΑΙ ΜΠΕΡΓΚΕΡ. :x
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#242722 Όταν πίνω ένα ριμαδοκαφέ από τα Νησιά του Καφέ ίσα για τη γεύση, δεν περιμένω να γευτώ δημιουργία του Bill & Coo. Γενικώς δεν είμαι καθόλου απαιτητικός στον καφέ. Πίνω για έχω κάτι να ασχολούμαι. Ούτε ότι δεν ξυπνάω χωρίς καφέ, ούτε ότι θα κάτσω να ψάξω μηχανές και καφεκοπτεία κτλ. Πχ ο αγαπημένος μου είναι Φραπουτσίνο κάραμελ από Σταρμπακς που μόνο καφές δεν είναι. Γαλακτομπούρεκο φάση. :lol:
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
Dimitris_P έγραψε:Κανέλλα βάζουν αυτοί που δεν ξέρουν από καφέ ή αν είναι τόσο χώμα που δεν πίνεται :rtfm:

Ένα φεγγάρι κι εγώ έβαζα, τώρα αν βάλω νομίζω ότι πίνω ρυζόγαλο :lol:

κανέλα βάζουν όσοι έχουν καιρό να φάνε ρυζόγαλο ή κοκκινιστό :lol

με ένα σμπάρο 2 τρυγόνια :lol:
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#242726 τστστσττσ

Παει 11μιση και ακομα δεν εχω πιει καφεδακι μετριο καπουτσινο με κανελα.
Οπως καποιοι στο ασανσερ το πρωι στο γραφειο...

Ποπο |λογοκρισία| δεν ανοιγει το ματι επειγοντως καφε...
Οπα ρε

Αντε παω κυλικειο.

g να σου φερω πιτσα? Απο την Βιλγαρια? :lol:
Παντα γελαω με αυτο :tomato:
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#242730 Εγώ τώρα τον περιμένω να έρθει. Φρέντο καπουτσίνο ΓΛΥΚΟΣ με ΚΑΝΕΛΑ. Έχω στείλει τα κορίτσα μου να μου τον φέρουν.

Εικόνα

:shifty:

Ντάξει για τσιγάρο έχουν κατέβει και θα ανεβάσουν και τους καφέδες. :ninja:
Τελευταία επεξεργασία από Deleted user 1 και 07 Απρ 2016, 11:24, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By g8777
#242731 Γκεακο αυτό που πίνεις εσύ για καφέ δεν ανοίγει το μάτι, κλείνει τις αρτηριες. Η το αφήνεις μέσα σε κυψελη για να ξεχειμωνιασουν τα μελισσια.

Πίτσα όχι ευχαριστώ, έχω παραγγείλει από Κινα μια. :shifty:
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#242736 Ποιος γκαντεμιασε τον καφε μου μην κατεβω κατω και τους γαμ%×€σω ολους!! :rant:

Εικόνα

Νησι του Καφε χωριζουν οι δρομοι μας. Τον τελευταιο μηνα 1 στους 2 καφεδες ειναι ετσι. :x

<+
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#242740 Μόνο κρύο καφέ πίνω κι ας είμαι και στις Άλπεις. Γενικώς σιχαίνομαι τα ζεστά ροφήματα. Νομίζω είναι μόνο για αρρώστους.

Κατά τα άλλα αυστηρό clean desk policy για να λυσσάει αυτή η ύπουλη σουπιά ο g.
Άβαταρ μέλους
By g8777
#242741 Παστρικοθοδωρα σε βλέπω. Θες και τουρμπακι μετά, πήγαινε τσιμπα ενα ροζουλι Υ να ολοκληρωθεις.