Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By pro
Thomas_C200K έγραψε:Τρίκαλα γαμάνε, Λάρ'σα δεν θελω να σε στεναχωρήσω θα το αφήσω εδώ για να μην παρεξηγηθείς :lol:

Σιγά τα μαμήσια που ρίχνουν τα Τρίκαλα. Η Λάρισα είναι άσχημη πόλη αντικειμενικά (αν κι εχει βελτιωθει εντυπωσιακα τα τελευταια 30 χρονια) αλλα πολύ ευχάριστη να τη ζεις. Και το αναλύουμε όσο θελεις.
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
funkyreverend έγραψε: από τον Παράδεισο (που είναι η Γλυφάδα διαβάζοντας το θέμα :lol: , ούτε καν η Κηφισιά). Πέραν του πολέμου ή της απέλασης, δεν υπάρχει πιο ισχυρό κίνητρο.

Τι να κλάσει η Κηφισιά, εκεί στα βουνά μόνο για να πατήσεις καμιά αλεπού είναι

Θάλασσα, σαγιο, πολιτισμός :rtfm:

Αν και τα πιο ωραία μέρη στην Αθήνα για εμένα είναι Καβούρι/Βουλιαγμένη, ψυχικό/Φιλοθέη

Η Γλυφάδα είναι απλά το χωριό μου για αυτό μου αρέσει όπως κάθε χωριό μου, το ίδιο θα ένιωθα για οποιαδήποτε περιοχή μάλλον εκτός αν ήταν κάνα γκέτο
Άβαταρ μέλους
By Thomas_C200K
pro έγραψε:
Thomas_C200K έγραψε:Τρίκαλα γαμάνε, Λάρ'σα δεν θελω να σε στεναχωρήσω θα το αφήσω εδώ για να μην παρεξηγηθείς :lol:

Σιγά τα μαμήσια που ρίχνουν τα Τρίκαλα. Η Λάρισα είναι άσχημη πόλη αντικειμενικά (αν κι εχει βελτιωθει εντυπωσιακα τα τελευταια 30 χρονια) αλλα πολύ ευχάριστη να τη ζεις. Και το αναλύουμε όσο θελεις.

Σαν ομορφιά γαμάνε τα Τρίκαλα, τώρα περαστικός ήμουν για μια βραδυά τι να σου πώ. Λάρ'σα πάλι δεν έχω γνώμη γτ και εκεί περαστικός ήμουν.
Πάντως σαν το Αγρίνιο δεν έχει. Σκατάνθρωποι στην πλειοψηφία, χάλια ρυμοτομία. Μόνο τα χωριά προς Καρπενήσι (που είναι και το δικό μου, γαμανε λόγω αγνής παρθένας φύσης.)
Άβαταρ μέλους
By blackpug106
#530410 Χμμμμ...
Ο funky τα έθεσε πιο σωστα από οτι βλέπω.

Δε μ άρεσε που όσοι λέγαν για αμοιβές μιλούσαν μόνο για μισθούς....
Μήνας μπαίνει μήνας βγαίνει.
Υπάρχουν και κάποιοι ΕΕ που ακόμα προσπαθούν να επιχειρούν στο ελληνικό παραδεισένιο περιβάλλον.... (τσεπάκι, είπα και γω τον πόνο μου)

Γκρινιάζει και ο bibendum για το μετρο. Ας πάρει το ασημένιο βέλος (ΟΣΕ) κι ας έρθει στην ερωτική πόλη για ξανά 2 μήνες,
Μετά θα του αρέσουν τα ΜΜΜ του λεκανοπεδίου.
Άβαταρ μέλους
By otso
#530414 Ρε τον funkyreverend εξελίσσεται εκει στα ξενα , εχει γινει πιο σοφος κι απ τον Leo

Βεβαια εγω τα βλεπω απο εντελως αλλη σκοπια το θεμα , αλλα βαριεμαι να το αναπτυξω
ασε που δεν αφορα και κανεναν εδω μεσα μιας και βλεπω μια ακορεστη διψα για φραγκα.

HF συνυπογραφω με τους αλλους συμφορουμιτες αν και εχει πλακα που δεν αμφιβαλεις
ποτε στο αν εχεις δικιο . Συνηθως βεβαια σε πνιγει.

Ελπιζω ο κιλο να εχει γειτονα ελαφοκυνηγο με τυφεκιο με διοπτρα και σιγαστηρα και να
του κανει την tv κομματια και θρυψαλα στην αυλη , που τολμησε την πιο σιχαμενη ελληνικη συνηθεια
τηλεοραση στο μπαλκονι και στη αυλη στην βιεννη.
Ασε ο θωμας που θελει να ψηνει αρνι το πασχα στην αλεξαντερπλατσ.
ΤΕΛΙΚΑ Ο ελληνας οπου και να παει ο ιδιος ελλην παραμενει.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#530420 otso, χαίρομαι που επέστρεψες στις επιθέσεις προς εμένα κι ελπίζω να το συνεχίσεις, μου είχε λείψει.
Έτσι είμαστε και οι δύο χαρούμενοι και δεν την πληρώνουν άλλοι.
Άβαταρ μέλους
By Γιώργης
otso έγραψε:Ελπιζω ο κιλο να εχει γειτονα ελαφοκυνηγο με τυφεκιο με διοπτρα και σιγαστηρα και να
του κανει την tv κομματια και θρυψαλα στην αυλη , που τολμησε την πιο σιχαμενη ελληνικη συνηθεια

Δεν ξέρω γιατί αλλά θυμήθηκα το ανέκδοτο με το γιατρό και το γύφτο
Άβαταρ μέλους
By otso
Anonymous Founder έγραψε:otso, χαίρομαι που επέστρεψες στις επιθέσεις προς εμένα κι ελπίζω να το συνεχίσεις, μου είχε λείψει.
Έτσι είμαστε και οι δύο χαρούμενοι και δεν την πληρώνουν άλλοι.

Σιγα την επιθεση , επιθεση ηταν αυτη των συμφορουμιτων που σε προσβαλαν ενωπιων ολων την στιγμη μαλιστα που ειχες δικιο.
Εργαζομενοι πολυτελειας , αυτη την ωρα και ειναι σε φορουμ , τι ωρα ξυπνανε να πανε στην δουλεια
μετα φταιει ο κακομοιρος ο εργοδοτης που δεν πληρωνει καλα.
Άβαταρ μέλους
By italakias
#530424 Ολες αυτες οι λιστες μπορει να ειναι σωστες αλλα εμενα με αφηνουν αδιαφορο.
Περισσοτερο μετρα αν η κουλτουρα μου ταιριαζει με την πολη.
Ετσι αν ο κιλομετερ την βριςκει εκει που ζει ειναι μια χαρα για εκεινον.Για μενα ομως μπορει να ειναι βαρετα και να γουσταρω μια αλλη πολη χαμηλοτερη σε βαθμολογια.

Απολα τα ποστ που διαβασα αλλα και γενικοτερα στις αποψεις καποιων βγαινει καποιο κομπλεξ για την ελλαδα και το οποιο ωφειλεται σε μακροχρονια προβληματα στι σχεσεις με τους ανθρωπους.
Ετσι ξαφνικα φταιει η ελλειψη μμμ, τα βρωμικα πεζοδρομια και ο θορυβος και οδηγουνται ή θελουν να πανε σε αλλες χωρες
Βεβαια τα προβληματα δεν λυνονται απλα σκεπαζονται.
Τα προβληματα λυνονται οταν τα αποδεχεσαι με τον εαυτο σου χωρις να απομονωνεσαι.

Αχ τι κανει το μυαλο, αλλους τους στελνει στα εξωτερικα, αλλους στα μοναστηρια και αλλους στις φυλακες .
Αμα αγαπας τον κοσμο γυρω σου, ολα ειναι πιο ομορφα.
Άβαταρ μέλους
By NiTse
otso έγραψε:Ελπιζω ο κιλο να εχει γειτονα ελαφοκυνηγο με τυφεκιο με διοπτρα και σιγαστηρα και να

Γίνεται και αλλιώς;; Αν είσαι Έλληνας ελληνικά στοιχεία θα μεταφέρεις, αν είσαι Άγγλος αγγλικά κ.ο.κ. Η άλλη εναλλακτική είναι αυτή στο άρθρο που ανέβασες περί ατόμων χωρίς ρίζες, νομάδες κτλ που αν κατάλαβα καλά σε μελαγχολεί.
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#530430 otso σε μια αλάνα κοντά στο σπίτι μου μαζεύονται Πακιστανοί και παίζουν κρίκετ. True story.
Αν γουστάρεις έλα να κοζάρεις global sports φάση.
Άβαταρ μέλους
By trident1971
EDDIE_147 έγραψε:otso σε μια αλάνα κοντά στο σπίτι μου μαζεύονται Πακιστανοί και παίζουν κρίκετ. True story.
Αν γουστάρεις έλα να κοζάρεις global sports φάση.

Βασικα ειναι true story, πηγαινε στο Κατρακειο Κυριακη απογευμα! Μσζευονται και γινεται φαση.