Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By dimviii
diplomat έγραψε:Βρίζουν αυτοί τώρα; :hmmm:

ραντεβου θανατου κλεινουν.Ο μπελγκαριον απλα προσφερθηκε για δωρεαν νεκροτομη.
Άβαταρ μέλους
By g8777
dimviii έγραψε:

Miele sine vitio est.

:s_roses
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
g8777 έγραψε:
dimviii έγραψε:

Miele sine vitio est.

Παλιά όμως δεν ήταν έτσι..

Redmi Note 8 Pro
Άβαταρ μέλους
By g8777
Νίκος Παππάς έγραψε:
g8777 έγραψε:
dimviii έγραψε:

Miele sine vitio est.

Παλιά όμως δεν ήταν έτσι..

Redmi Note 8 Pro

Mundus vult decipi, ergo decipiatur

:shifty:
Άβαταρ μέλους
By dimviii
BARHonda έγραψε:Παίζει google translate?

τι να το κανεις? ειναι ξεκαθαρο οτι ο Ξιμ εχει παει βουνο να τεσταρει καποιο τουρμπατο.
Θα εχει φωτοαφιερωμα λογικα.

JimClark έγραψε:turbati estis testes nostrae
Άβαταρ μέλους
By mirage
BARHonda έγραψε:Παίζει google translate?
Ναι αμέ
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
#689651 Ας γράψω και εγώ τη γνώμη μου, μιας και οι τελευταίες σελίδες, προέκυψαν ουσιαστικά από μένα που έγραψα για τον gianik.

Καταρχάς η ιστορία "μας" πάει πολύ πίσω και είναι γνωστή. Δημιουργήθηκε αυτός ο χώρος από τον . Anonymous Founder, οι λόγοι είναι γνωστοί.

Δεν είμαι σίγουρος πόσοι είδαν με θετικό μάτι την κίνησή του τότε, αλλά έχοντας γίνει ό,τι έγινε στη μητέρα 4TF, μια σημαντική μερίδα ενεργών μελών ακολουθήσαμε τον HF.

Κάναμε καλά; κάναμε λάθος; ό,τι έγινε, έγινε τώρα.
Δείτε την κατάντια του άλλου φόρουμ όμως. Δεν μπορείς ούτε ένα search να κάνεις, ούτε ένα pm να στείλεις.

Ο HF όμως με τη στέγη που πρόσφερε, έδωσε ουσιαστικά "ταυτότητα" στο φόρουμ που κάποιους τους χάλασε κάποια στιγμή.
Μέσα σε αυτούς ήμουν και εγώ, παρότι τον . τον γνώρισα πολύ πριν χαλαστώ.
Δεν ευθύνεται ευθέως ο ίδιος για το ότι χαλάστηκα, αλλά εξαιτίας της ιδεολογίας του και των πιστεύω του, εν τάχει αναφέρω το πιο σημαντικά για την περίσταση, είναι ότι αφήνει σχεδόν πλήρη ελευθερία στα μέλη να εκφράζονται όπως αυτά επιθυμούν, εννοώ στις απόψεις τους, όποιες και αν είναι αυτές, και νομοτελειακά να έρχονται οι χαρακτηρισμοί.
Αυτό χάλασε κόσμο. Ομολογώ δεν είχα καταλάβει γιατί το κάνει αυτό και "φαινομενικά" άφηνε ξέφραγο αμπέλι το petrolheads.

Έτσι ένα διάστημα έσπασα. Βρέθηκα σε άλλες "διαδικτυακές" παρέες όπου εκεί κατάλαβα πόσο λάθος είχα χρεώσει μέσα μου τον HF.
Και έτσι εξαιτίας και κάποιων άλλων σκηνικών, που δεν είναι ούτε της παρούσης αλλά ούτε έχω όρεξη να πω γενικά, επέστρεψα ξανά στο φόρουμ μετά από μια μεγάλη απουσία μου.

Και επέστρεψα για πολλούς λόγους.
Πρώτα από όλα γιατί μπορεί ο HF να έφτιαξε αυτό το φόρουμ, αλλά τα φόρουμ είναι τα μέλη τους. Και θεωρώ τον εαυτό μου κομμάτι τόσο του παλαιότερου φόρουμ, όσο και αυτού. Οπότε δεν θα μπορεί να μου το στερήσει κανένας.

Έπειτα πρέπει να καταλάβουμε όλοι ότι δεν ταιριάζουμε, δεν χωνεύουμε όλοι όλους. Συγκεκριμένα ξεκινώ πρώτα από μένα. Είμαι σίγουρος ότι θα υπάρχουν πολλοί που δεν θα τους "αρέσω". Δικαίωμά τους. Το ίδιο ισχύει και από μέρους μου , αλλά αυτό δεν θα μου απαγορέψει από το να μοιράζομαι τον ίδιο χώρο με αυτά τα άτομα.

Ύστερα κατάλαβα το mentality του . για το χώρο αυτόν.
Επικοινώνησα μαζί του. Του είπα τα προβλήματά μου και ανταλλάξαμε απόψεις επί του θέματος (και όχι μόνο) και πραγματικά κατάλαβα σαφώς καλύτερα ότι ο ίδιος δεν είχε ποτέ μα ποτέ πρόβλημα μαζί μου, ούτε για το χαρακτήρα/πιστεύω/τρόπο μου.

Αυτό που θέλω να πω, για να φτάσω στο ρεζουμέ λοιπόν, είναι ότι θα πρέπει όλοι να καταλάβουν κάποια πράγματα.
Ναι, η παρουσία και συμμετοχή στο φόρουμ δεν είναι υποχρεωτική.
Ο HF δεν έκανε το αυστηρό moderating που γίνεται σε άλλα φόρουμ, και αυτό μάλλον το πλήρωσε αφού έπαψαν να γράψουν αξιόλογα μέλη.
Μήπως όμως όλοι θα πρέπει να καταλάβουμε την ιδιοσυγκρασία του;
Εγώ πραγματικά δεν την είχα καταλάβει και τον είχα χρεώσει και ξέρει ότι όλα αυτά εδώ που γράφω, του τα έχω πει κατ' ιδίαν.
Και μην πει κάποιος ότι το φόρουμ το έκανε για ίδιον όφελος.
Εκτός και αν κονόμησε χρήμα από 30-50 καθημερινούς χρήστες

Ο gianik πρέπει να γυρίσει πίσω και να γράφει. Ο Κόρτο πρέπει να παραμείνει εδώ στη θέση του.
Και ο ΔημήτρηςΒ πρέπει να επιστρέψει. Και ο ναςς ακόμη και ο ελτέο κλπ κλπ...

Κλείνοντας να υπενθυμίσω ότι το φόρουμ είναι κάτι σαν διαδικτυακό καφενείο. Δεν πρέπει να παίρνουμε de facto τα λόγια του καθενός.
Όλοι έχουμε πει σαχλαμάρες και θα συνεχίσουμε να λέμε. Ε και; αφήστε και καμιά κουβέντα να πέσει κάτι.
Όποιος θέλει να χαλαστεί, θα χαλαστεί. Όποιος ψάχνει αφορμή να φύγει, θα φύγει.
Εγώ αυτά έχω να πω. Από 'κει και πέρα ο καθένας ας κάνει ό,τι νομίζει αυτός καλύτερο.

ΥΓ: Δείτε αυτό