JimClark έγραψε:Μου άρεσε η γρήγορη μπύρα με τον κυρ80 χθες
Τί μπύρα ήπιατε κ σου άρεσε τόσο;!
;-)
< >
When the going gets tough, the tough get going
https://jimmuclarku.blogspot.com/
PeterPan έγραψε:JimClark έγραψε:Μου άρεσε η γρήγορη μπύρα με τον κυρ80 χθες
;-)
< >
Γρήγορη
KiloMeater έγραψε:Θα στεγανοποιηθει τελείως κατά τη διάρκεια της κατασκευής η θα στηρίζονται εκ μερει επ αόριστο στις αντλίες;
Ναι φυσικα θα στεγανωποιηθει.. θα σταματησουν όταν ολοκληρωθεί η κατασκευή και εχει το αναλογο βαρος ώστε να μην το "σηκωσει" η ανωση του νερου στο τελος...
KiloMeater έγραψε:Εναλλακτικά πας στο μέτρο που ειναι 2χλμ μακρυά με το ποδήλατο απο δρόμο για πεζούς / ποδήλατα
2χλμ;;; Μια ωραία βολτίτσα 25-30 λεπτά με χαλαρό περπάτημα!
Κάθε μέρα θα το έκανα!
Peugeot 206 1.6 110ps
Citroen C4 Picasso 1,8
MWB 320i Ε90
Now:
Audi A3 1,6 FSI =>

markvag έγραψε:KiloMeater έγραψε:Εναλλακτικά πας στο μέτρο που ειναι 2χλμ μακρυά με το ποδήλατο απο δρόμο για πεζούς / ποδήλατα
2χλμ;;; Μια ωραία βολτίτσα 25-30 λεπτά με χαλαρό περπάτημα!Κάθε μέρα θα το έκανα!
Είσαι ανώμαλος
Δεν μου άρεσε η εργασιασκή εβδομα΄δα που πέρασε και ο εργασιακός μήνας που ξεκίνησε
Αντιθέτως, ντρέπομαι που θα το πώ δημόσια
, μου αρέσει που ζέστανε ο καιρός και τα κορίτσα τα έχουν πετάξει έξω, εν αντιθέσει με τις ελλ(ε)ηνίδες που και με 30 βαθμούς πριν 2 βδομάδες φοράγαν ζακέτες, κολλάν και γενικά είχαν ζεστή αμφίεση.
https://n26.com/r/thomasm9467
Ίσως δεν είχαν προλάβει να βγάλουν τα καλοκαιρινά όταν ήσουν εδώ
sargus έγραψε::lol:
Είναι πιο κοντά στον "Ελληνικό" τρόπο η δικιά σου βερσιόν.
9:40-9:45 κατεβαίνω στο μαγαζί. Πριν τις 9:15 δεν υπάρχει περίπτωση να ξυπνήσω. Συνήθως 9:30.
saxon_747 έγραψε:Καφέ - τσιγάρο κανείς;;;
Καφέ μόλις κατέβω. 2-3 espresso στο πρώτο 10λεπτο.
elteo έγραψε:PeterPan έγραψε:JimClark έγραψε:Μου άρεσε η γρήγορη μπύρα με τον κυρ80 χθες
;-)
< >
Γρήγορη
Ακριβώς αυτό.
fix ήταν του JimClark. Εγώ ήπια αδερφίστικη(radler).JimClark έγραψε:Μου αρέσει που κανονίστηκε 4ημερο του αγίου Πνεύματος στο χωριό!
Πάρε τον άμαχο πληθυσμό και έλα για παγωτό.
Thomas_C200K έγραψε:Αντιθέτως, ντρέπομαι που θα το πώ δημόσια![]()
, μου αρέσει που ζέστανε ο καιρός και τα κορίτσα τα έχουν πετάξει έξω, εν αντιθέσει με τις ελλ(ε)ηνίδες που και με 30 βαθμούς πριν 2 βδομάδες φοράγαν ζακέτες, κολλάν και γενικά είχαν ζεστή αμφίεση.
Ρε Θωμά, ΡΕ ΘΩΜΑ!!!!!!
Τα ωραία οπίσθια με κολάν, είναι αιώνες μπροστά από τα ωραία οπίσθια με φουστίτσες
Απλά Ελληνίδα και ωραίος κώλος σπάνια συμβαδίζουν.
Κανένα πρόβατο δε σώθηκε βελάζοντας

kyr80 έγραψε:Thomas_C200K έγραψε:Αντιθέτως, ντρέπομαι που θα το πώ δημόσια![]()
Ρε Θωμά, ΡΕ ΘΩΜΑ!!!!!!
Τα ωραία οπίσθια με κολάν, είναι αιώνες μπροστά από τα ωραία οπίσθια με φουστίτσεςΑπλά Ελληνίδα και ωραίος κώλος σπάνια συμβαδίζουν.
Μπραζίλιαν σορτσάκια με τα κωλομέρια έξω δεν τα φοράνε οι ελλ(ε)ηνίδες
, το κολλάν είναι για ποιό δροσερό καιρό, όχι για τους 28-31 βαθμούς του Αγρινίου πρό 3 εβδομάδων
. Στις αντίστοιχες θερμοκρασίες τα κοράσια εδώ πάνω τα πετάνε έξω. Φυσικά και μπλουζάκια χωρίς σουτιέν. Free the nipples γαμώ το κέρατο. Και όλα αυτά ένα ωραίο μεσημέρι κάτω από τον ζεστό Φρανκφουρτιώτικο ήλιο
και δίπλα από την ΕΚΤ
https://n26.com/r/thomasm9467
Thomas_C200K έγραψε:markvag έγραψε:KiloMeater έγραψε:Εναλλακτικά πας στο μέτρο που ειναι 2χλμ μακρυά με το ποδήλατο απο δρόμο για πεζούς / ποδήλατα
2χλμ;;; Μια ωραία βολτίτσα 25-30 λεπτά με χαλαρό περπάτημα!Κάθε μέρα θα το έκανα!
Είσαι ανώμαλος![]()
![]()
Μ' αρέσει το περπάτημα!
Ιδίως όταν είναι σε όμορφα μέρη και όχι στις τσιμεντοθάλασσες που ονομάσαμε πόλεις εδώ...
Peugeot 206 1.6 110ps
Citroen C4 Picasso 1,8
MWB 320i Ε90
Now:
Audi A3 1,6 FSI =>

markvag έγραψε:Μ' αρέσει το περπάτημα!
Ε ναι πολύ ωραίο να πηγαίνεις μετά από 20 λεπτά προθέρμανσης για βάρη 8 ωρών στη δουλειά και μετά άλλα 20' αποθεραπεία...

< >
Η jaguar και το X2 ξεχώριζαν.
Κάτι Mini, X3 κλπ δεν τα έβγαλα καν

< >