Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#689468 Κοίτα να δεις που κάποιοι απαιτούν να σβηστεί η "μπατσαρία",αλλά για τα "αρδάκια", τους "κηφήνες ΔΥ" ή ακόμη και τους "γύφτους",τους "λαθρομετανάστες" (όταν μιλούν για πρόσφυγες και με την βούλα) δεν τρέχει κάστανο!
Ο gianik είναι φίλος, αλλά έχει άδικο εδώ.
Δύο μέτρα και δύο σταθμά θα υπήρχαν αν γινόταν Edit για την "μπατσαρία" επειδή κάποιος το ζήτησε. Και μάλιστα δημοσίως.
Οι συντονιστές δεν γίνεται να ασχολούνται με κάτι τέτοια, γιατί δεν θα έκαναν τίποτε άλλο όλη την ημέρα και στο τέλος το φόρουμ θα ήταν και χειρότερο
Καταλαβαίνω τις συμπάθειες κάποιων στα σώματα ασφαλείας και στον νόμο και την τάξη, αλλά δεν γίνεται να απολαμβάνουν ιδιαίτερη μεταχείριση και εδώ.
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#689469 Ο μειωτικός χαρακτηρισμός σε αυτή την περίπτωση ήταν αρκετά δικαιολογημένος όμως . Δεν είναι μόνο οι αστυνομικοί εκτεθειμένοι στον ιό.
"2 μέτρα και 2 σταθμά, παιδιά κι αποπαίδια" ισχύουν και στην άρνηση εμβολιασμού των υπόλοιπων που παλεύουν στην 1η γραμμή.
Κι αντί να κάτσει σε μια γωνιά να λουφάξει κατανοώντας τη δυσαρέσκεια του κόσμου, είχε τη φαεινή ιδέα να ζητήσει και τα ρέστα.
Άβαταρ μέλους
By 224v
#689473 Για τους " γύφτους" "λαθρομετανάστες," τα αντανακλαστικά λειτουργούν άμεσα. Είτε το ζητήσει κάποιος είτε όχι.
Εύχομαι να ξαναγυρίσει ο giannik, όταν νοιώσει έτοιμος για αυτό.

< Note >
Άβαταρ μέλους
By italakias
Anonymous Founder έγραψε:Κοίτα να δεις που κάποιοι απαιτούν να σβηστεί η "μπατσαρία",αλλά για τα "αρδάκια", τους "κηφήνες ΔΥ" ή ακόμη και τους "γύφτους",τους "λαθρομετανάστες" (όταν μιλούν για πρόσφυγες και με την βούλα) δεν τρέχει κάστανο!
Ο gianik είναι φίλος, αλλά έχει άδικο εδώ.
Δύο μέτρα και δύο σταθμά θα υπήρχαν αν γινόταν Edit για την "μπατσαρία" επειδή κάποιος το ζήτησε. Και μάλιστα δημοσίως.
Οι συντονιστές δεν γίνεται να ασχολούνται με κάτι τέτοια, γιατί δεν θα έκαναν τίποτε άλλο όλη την ημέρα και στο τέλος το φόρουμ θα ήταν και χειρότερο
Καταλαβαίνω τις συμπάθειες κάποιων στα σώματα ασφαλείας και στον νόμο και την τάξη, αλλά δεν γίνεται να απολαμβάνουν ιδιαίτερη μεταχείριση και εδώ.

Απλα εισαι εγωιστης και προτιμας να αποχωρησει ενας πολυ καλος ανθρωπος οπως ο Γιαννηκ, για να γινει το δικο σου.
Γιατι δεν λες την αληθεια ,οτι δεν κανεις edit για να του την σπασεις;
Δεν εξηγειται διαφορετικα.
Εχεις σβησει χιλιαδες ποστ,τωρα σε πιασε η αντικειμενικοτητα;
:tomato:
Άβαταρ μέλους
By 224v
#689476 Για να δούμε τώρα που αθωώθηκε ο Μαρινάκης, εάν το χαρακτηρίζει κάποιος όπως παλιά τι στάση θα κρατηθεί από τους admin.

< Note >
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
224v έγραψε:Για τους " γύφτους" "λαθρομετανάστες," τα αντανακλαστικά λειτουργούν άμεσα. Είτε το ζητήσει κάποιος είτε όχι.
Εύχομαι να ξαναγυρίσει ο giannik, όταν νοιώσει έτοιμος για αυτό.

Όπως είπα, οι συμπάθειες και οι αντιπάθειες δεν κρύβονται. Και θολώνουν την πραγματικότητα (γιατί για αντικειμενικότητα δεν έχω ελπίδες πλέον).
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#689511 Άντε να πω κι εγώ τη |λογοκρισία| μου, μιας και από μένα ξεκίνησαν όλα, αν και από ότι κατάλαβα παρεξηγήθηκε ο χρήστης giannik από την έλλειψη κάποιας ενέργειας από τη διαχείρηση και όχι από εμένα.

Εγώ έχω δεχθεί μειωτικούς χαρακτηρισμούς ως: εκπαιδευτικός, δημόσιος υπάλληλος, συμβασιούχος ΙΔΑΧ, συνδικαλιστής, κομμουνιστής και είμαι σίγουρος ότι ξεχνάω κάτι ΧΩΡΙΣ να γίνει κάτι επ αυτού ακόμα και από τον συγκεκριμένο χρήστη όταν ήταν διαχειριστής. Οπότε όπως λέει κι ο απλός λαός: Άσε μας κουκλίτσα μου.
Άβαταρ μέλους
By g8777
#689523 Κορτε έχω την υποψία ότι δεν είσαι αυτοκολλητακι με οτιδήποτε έχει 46 χρωμοσώματα καί άνω.

Αισχος. Απλά αισχος. :(
Άβαταρ μέλους
By Y.V
Corto Maltese έγραψε:Οπότε όπως λέει κι ο απλός λαός: Άσε μας κουκλίτσα μου.

:thumbsdown:
Εχω σχηματισει την αποψη διαβαζοντας σε τοσο καιρο, οτι σε μια υποθετικη κομμουνιστικη κυριαρχια μια και δηλωνεις κομμουνιστης, αν ησουν κομισαριος θα εστελνες παρα πολυ κοσμο στο αποσπασμα απλως και μονο επειδη θα ειχαν διαφορετικη αποψη απο σενα.
Προς το παρον, υποθετω μεχρι να συμβει αυτο, αρκεισαι να ξεσπας οπου και οπως βρεις...
Ειλικρινα δεν εχω ξανασυναντησει τετοια απυθμενη κακια!
Άβαταρ μέλους
By Same_old_story
#689543 ... όσο γύρισε ο nass άλλο τόσο θα γυρίσει ο Γιανίκ :s_sad
Άβαταρ μέλους
By dimitrisB
#689586 Είχα 9 μήνες πέρσι, που δεν έγραψα λέξη , αν και διάβαζα περιστασιακά, μέχρι κάπου το Νοέμβριο που ξαναποστάρισα.
Στη διαχείριση -πρίν αποχωρήσω τότε- κατονόμασα τους 2-3 που επί σειρά ετών παρακαλουθώ και θεωρώ παλιοχαρακτήρες , να μην πω χειρότερη λέξη.
Βέβαια, δε συμφωνήσαμε, διότι μου αναφέρθηκαν και άλλα ονόματα για τα οποία θα έπρεπε να παραπονεθώ.
Εξήγησα ότι προσωπικά θεωρώ παλιοχαρακτήρες και κwloπαιδα, αυτούς που προσβάλλουν σκαιότατα τον άλλον. Υπήρχε δε χρήστης (και υπάρχει ακόμα) που την είχε "στημένη" σε άλλα μέλη που δε γούσταρε, πότε θα ποστάρουν, για να τα προσβάλλει "με τη μία".
Επομένως και μετά απο καιρό "εκπαίδευση" στο(α) φόρουμ(ζ), τους μεν τους αγνοείς, τους άλλους όμως, αν τους είχες μπροστά σου, θα έπεφτε χοντρό ξύλο και... όποιος φάει τις πιό πολλές ! :oops:
Και πρίν σπάσεις καμιά οθόνη υπολογιστή, αποχωρείς , έστω και προσωρινά.
Προσβολή στην προσβολή για να "πατσίσω" και .. σε δουλειά να βρισκόμαστε, μακριά από εμένα! :rtfm:
Υπάρχει λοιπόν κατ΄εμε΄, σαφής διαφορά του "εμμονικού" , του "κουτού" ή του "κουτοπόνηρου", ακόμα και του (ίσως και κατ΄ επάγγελμα) "πολιτικού αντιρρησία" κλπ, από τον παλιάνθρωπο.

Αν δεν αντιλαμβανόμαστε αυτή τη διαφορά στο γράψιμο του χ-ψ, που τον κατατάσσει στην αντίστοιχη κατηγορία χρήστη (η λέξη "μέλος" έχει κατά πολύ σημαντικότερη αξία-ουσία)... λυπάμαι! :(

ΥΓ: Θεωρώ ότι πιό γελοίο το "report", και ουδέποτε επι 12 έτη έκανα , οπότε ... :s_whiteflag
Άβαταρ μέλους
By dimik
#689590 Διαφωνώ dimitrisB, σιγά μην καθόμαστε να σκάμε για τον κάθε τυχάρπαστο που έχει την τελείως ηλίθια εντύπωση ότι μπορεί να προσβάλλει έναν άγνωστο μέσω διαδικτύου.

Στο ίντερνετ ο καθένας μπορεί να είναι ότι θέλει, οπότε χαβαλές να γίνεται....

< >
Άβαταρ μέλους
By diplomat
dimitrisB έγραψε:ΥΓ: Θεωρώ ότι πιό γελοίο το "report", και ουδέποτε επι 12 έτη έκανα , οπότε ... :s_whiteflag

Να σταθούμε λίγο εδώ;

Εάν δεν γίνονται report, πώς θα μπορέσει η διαχειριστική ομάδα να σχηματίσει εικόνα και να προχωρήσει ή όχι σε διορθωτικές για τα κακώς κείμενα του φόρουμ κινήσεις; Χλωμό να το επιτύχει από μόνο της, γιατί είναι πρακτικά αδύνατο να παρακολουθούν κάθε ποστ σε κάθε τόπικ. Ένα λοιπόν είναι αυτό, και δεύτερο, ΙΜΗΟ είναι πολύ χειρότερο να "κατονομάσει" κανείς τους χρήστες που τον ενοχλούν στη διαχείριση αντί να ακολουθήσει τη διαδικασία. Προσωπικά βέβαια δεν κάνω ούτε το ένα ούτε το άλλο. Live and let live, όπως αναφέρει ο dimik.
Άβαταρ μέλους
By belgarion
#689597 Qui non nobiscum adversus nos est

< Note >
Άβαταρ μέλους
By dimitrisB
dimik έγραψε:....σιγά μην καθόμαστε να σκάμε για τον κάθε τυχάρπαστο που έχει την τελείως ηλίθια εντύπωση ότι μπορεί να προσβάλλει έναν άγνωστο μέσω διαδικτύου.

Κάποιοι όμως, ζούν μόνο για (και μέσα από) αυτό. Τέσπα! :s_dunno
Για το όλο θέμα λοιπόν και την απόφαση του καθενός μας για τον εδώ ρόλο του, η πλέον σωστή απάντηση είναι αυτή της διαχείρισης (HF) :
[Admin]Με την ευκαιρία να ξαναθυμίσουμε πως η συμμετοχή στο φόρουμ ΔΕΝ είναι υποχρεωτική. [Admin]