Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
#506676 Εχει τόσα μέρη να πάνε , δεν βγαίνουν στο δρόμο που πάμε οι νορμαλ ή οι πεζοί.
Πχ στο donauinsel που έγραψα πιο πάνω πάνε σφαίρα πάνω κάτω , 50χλμ round trip, αλλά εκεί ειναι μια χαρά .
Άβαταρ μέλους
By vagmag
g8777 έγραψε:
vagmag έγραψε:Υπάρχουν κ τα ηλεκτρικά ποδήλατα . Θέλουν λιγότερο κόπο χαχαχαχα
Αλλά προϋποθέτουν κ ανάλογη χώρα .... εδώ στην Ελλάδα δεν είναι κ πολύ ασφαλές μέσο .

Έννοιειτε ότι με κουστούμια κ γραβάτες δε θα δοκίμαζα ποδήλατο ...

Αυτά λειτουργούν υποβοηθητικα στο πεταλαρισμα, δεν σε πάνε μόνα τους. :s_wink

Όταν διαβάζεις «θέλουν λιγότερο κόπο» ... καταλαβαίνεις ότι πηγαίνουν μόνα τους ;; :dizzy:

Εμένα πάντως με εντυπωσίασε η ευκολία τους .
Άβαταρ μέλους
By axel12p
#506680 Σε λίγο θα προτείνουμε στον Kilo και το παρακάτω! :lol:

Για την επιστροφή τουλάχιστον, γιατί στο πάνε νομίζω πως είναι αντίθετο και το ρεύμα του ποταμού! Γλιτώνεις και το ντουζ έτσι! :lol:
Άβαταρ μέλους
By g8777
vagmag έγραψε:
g8777 έγραψε:
Αλλά προϋποθέτουν κ ανάλογη χώρα .... εδώ στην Ελλάδα δεν είναι κ πολύ ασφαλές μέσο .

Όταν διαβάζεις «θέλουν λιγότερο κόπο» ... καταλαβαίνεις ότι πηγαίνουν μόνα τους ;; :dizzy:

Καταλαβαίνω ότι δεν θα φτάσεις ατσαλακωτος στην δουλειά σου, η ηλεκτρική υποβοήθηση αποτελεί ένα κλάσμα του πεταλαρισματος χαχαχα :)
Άβαταρ μέλους
By rx8_drifter
elteo έγραψε:

Αν εξαιρέσεις Ολλανδία ούτε έξω είναι ασφαλές μέσο.

Δεν ξερω τι εικονα εχεις για ευρωπαικες πολεις αλλα σε παρα πολλες ειναι ασφαλεστατο μεσο
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
#506691 Οι ποδηλατόδρομοι δεν υπάρχει περίπτωση να πιάσουνε πάγο η χιόνι οτι και να ρίχνει , ειναι απο τα πρώτα που προσέχουνε
Άβαταρ μέλους
By mirage
g8777 έγραψε:
vagmag έγραψε:
g8777 έγραψε:

Καταλαβαίνω ότι δεν θα φτάσεις ατσαλακωτος στην δουλειά σου, η ηλεκτρική υποβοήθηση αποτελεί ένα κλάσμα του πεταλαρισματος χαχαχα :)
Εχμ. Εξαρταται απο το ποδηλατο αυτο το κλασμα...

< >
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
#506708 Μου αρέσει που πέρασε η εβδομάδα κ όλα καλά.
Μου αρέσει που πήγα σε ένα δικαστήριο ως εκπρόσωπος του νοσοκομείου και ως κατηγορούμενος. Ήμουν χειρουργός ως ειδικευόμενος τότε μαζί με άλλους 2 πριν 5 χρόνια σε ένα revision χιαστού ως 5ο χειορουργείο ασθενούς (τα προηγούμενα 4 έγιναν από άλλους που και εκείνοι μηνύθηκαν) κ το κερδίσαμε ως κλινική. Εγώ εκπροσώπησα και τον πρώτο χειρουργό, υποδιευθυντή της κλινικής τώρα. Ενώ ο πραγματογνώμονας (προφέσορας) είχε επιρρίψει και σε εμάς ευθύνη, του εξήγησα πως κ γιατί (μεταξύ άλλων έκανε ένα βασικό λάθος ενώπιον του δικαστηρίου για το κανάλι, έδειχνε άλλο στην αξονική από αυτό που εννοούσε κ τον διόρθωσα :yahoo: ) κ τελικά ενώπιον του δικαστηρίου είπε πως δε μπορεί να μας κατηγορήσει. Ο δικηγόρος του πρώτου κατηγορούμενου ιατρού προσπάθησε να μας ξαναβάλει στο παιχνίδι και τον ρώτησε πως γίνεται να μας κατηγορεί στο πόρισμα γραπτώς κ τώρα όχι, κ αυτός απάντησε πως τελικά παίρνει πίσω την κατηγορία.

Παίρνω τηλέφωνο το boss και του λέω να ετοιμάζει πυζάμες κ όλα τα σχετικά, αλλά μετά του εξήγησα :lol: Τελικά δε πληρώσαμε τίποτα στην ασθενή γιατί αθωωθήκαμε, αυτή θα πληρώσει τη δικηγόρο μας. Από τον πρώτο (πολύ γνωστός ορθοπαιδικός της περιοχής) το δικαστήριο επιδίκασε 20.000€ αποζημίωση για την ιστορία.
Άβαταρ μέλους
By kyr80
#506730 Ντουζ στη δουλειά για να πας με το ποδήλατο;;;; Νταξ, έχουμε ξεφύγει :help: Είπαμε Ευρώπη, αλλά νομίζω εδώ χάνουμε λίγο το μέτρο. Να μη πω το μετρό....

Η δε διαδικασία ετοιμασίας για τη δουλειά με κούρασε, μόνο που τη διάβασα.
KiloMeater έγραψε:Ναι, αυτό προϋποθέτει ότι θα έχω τα ρούχα μου στο γράφειο και θα αλλάξω Τσάκα Τσάκα.

Η διαδικασία έχει ως εξής
-κοιτάω το πρωί το πρόγραμμα της ημέρας, έχω πολλά meetings, με εσωτερικούς, εξωτερικους, έχω κάποιο σημαντικό event, έχω να πάω σε πολλά κτήρια η όχι, είναι μήπως Παρασκευή...;
-κοιτάω τον καιρό, παίζει ρόλο (πχ μια ηλιόλουστη ανοιξιάτικη ημέρα καλεί για πιο ανοιχτά χρώματα)
-διαλέγουμε κοστούμι
-διαλέγουμε πουκάμισο, γραβάτα, μαντηλάκι, κάλτσες που να ταιριάζουν. Άλλο ρολο καλείται να υποστηρίξει το ντύσιμο άμα έχω συναντήσεις με εξωτερικούς, αν έχω παρουσιάσεις, η αν εχω δουλειά γραφείου
-διαλέγουμε παπούτσια ανάλογα το πόσο έχουμε να περπατήσουμε , και φυσικά τα υπόλοιπα χρώματα . Γυαλίζουμε τα παπούτσια κάθε εβδομάδα.

Ξύρισμα, μπάνιο, τρώμε πρωινό , φτιάχνουμε το μαλλί.

Και μετά θα πάρω το ποδήλατο;
Δε νομίζω.....

Προφανώς δεν πας με ποδήλατο.

Η διαδικασία ετοιμασίας για τη δουλειά έχει ως εξής......
-Ξυπνάω
-Τουαλέτα(χοντρό)
-Ντουζ
-Ότι βερμούδα, t-shirt πιάσω
-Καλτσάκια, αθλητικά παπούτσια
-25 σκαλιά κατέβασμα
-Έφτασα
:metalo:
Άβαταρ μέλους
By JimClark
#506752 Μου άρεσε η γρήγορη μπύρα με τον κυρ80 χθες
μου άρεσε η βρόχα σημερα το πρωί
μου άρεσε το απίστευτο χρώμα που έχει το 5008 που παίρνει ο Κίλος, θα πήγαινε κ στο πάντα υπερβολικά πολύ.
Μου άρεσαν τα 5999 (τόσο γράφει) χλμ του αμαξιού τον 1ο μήνα του, με τρόμαξε το airbag failure μήνυμα που έβγαλε ένα βράδυ όταν έβαλα στημένο τρίποδο και το ασφάλισα με ζώνες (τραβηγμένη ζώνη χωρίς βάρος στο κάθισμα, το προκάλεσε... μάλλον)
Μου αρέσει που κανονίστηκε 4ημερο του αγίου Πνεύματος στο χωριό!
Άβαταρ μέλους
By 224v
#506756 Μου αρεσε εχθες η επισκεψη που εκανα μαζυ με φοιτητες στον Σταθμο του Μετρο που φτιαχνεται στον Πειραια μπροστα στον παλιο του Ηλεκτρικου,,εργο με πολλα τεχνικα προβλήματα λογω του ότι η σταθμη της θαλασσας είναι στους 70 ποντους και ο σταθμος και η σηραγγα στα 25+ μετρα..οπου πρεπει να τραβανε τα νερα για ένα κουτι 130 μετρα με 3ο πλατος και 30 βαθος...
Δεν μου αρεσε που μας ειπαν ότι το 2021 περιπου θα είναι ετοιμο... :( .