mirage έγραψε:Αλλαζεις στην δουλειά και κανεις ντουζάκι. Απλα πολιτισμενα πραγμαυα.
< >
ROFL... πολιτισμός ειναι το αμάξι και να φτάνεις ατσαλάκωτος. Οτιδηποτε αλλο ειναι pure barbarism...

mirage έγραψε:Αλλαζεις στην δουλειά και κανεις ντουζάκι. Απλα πολιτισμενα πραγμαυα.
< >

KiloMeater έγραψε:Ναι, αυτό προϋποθέτει ότι θα έχω τα ρούχα μου στο γράφειο και θα αλλάξω Τσάκα Τσάκα.
Η διαδικασία έχει ως εξής
-κοιτάω το πρωί το πρόγραμμα της ημέρας, έχω πολλά meetings, με εσωτερικούς, εξωτερικους, έχω κάποιο σημαντικό event, έχω να πάω σε πολλά κτήρια η όχι, είναι μήπως Παρασκευή...;
-κοιτάω τον καιρό, παίζει ρόλο (πχ μια ηλιόλουστη ανοιξιάτικη ημέρα καλεί για πιο ανοιχτά χρώματα)
-διαλέγουμε κοστούμι
-διαλέγουμε πουκάμισο, γραβάτα, μαντηλάκι, κάλτσες που να ταιριάζουν. Άλλο ρολο καλείται να υποστηρίξει το ντύσιμο άμα έχω συναντήσεις με εξωτερικούς, αν έχω παρουσιάσεις, η αν εχω δουλειά γραφείου
-διαλέγουμε παπούτσια ανάλογα το πόσο έχουμε να περπατήσουμε , και φυσικά τα υπόλοιπα χρώματα . Γυαλίζουμε τα παπούτσια κάθε εβδομάδα.
Ξύρισμα, μπάνιο, τρώμε πρωινό , φτιάχνουμε το μαλλί.
Και μετά θα πάρω το ποδήλατο;
Δε νομίζω.....
g8777 έγραψε:Εσυ πλενς και το Φοξ όμως, εχς παραπαν δουλειάKiloMeater έγραψε:Ναι, αυτό προϋποθέτει ότι θα έχω τα ρούχα μου στο γράφειο και θα αλλάξω Τσάκα Τσάκα.
-κοιτάω το πρωί το πρόγραμμα της ημέρας, έχω πολλά meetings, με εσωτερικούς, εξωτερικους, έχω κάποιο σημαντικό event, έχω να πάω σε πολλά κτήρια η όχι, είναι μήπως Παρασκευή...;
-κοιτάω τον καιρό, παίζει ρόλο (πχ μια ηλιόλουστη ανοιξιάτικη ημέρα καλεί για πιο ανοιχτά χρώματα)
-διαλέγουμε κοστούμι
-διαλέγουμε πουκάμισο, γραβάτα, μαντηλάκι, κάλτσες που να ταιριάζουν. Άλλο ρολο καλείται να υποστηρίξει το ντύσιμο άμα έχω συναντήσεις με εξωτερικούς, αν έχω παρουσιάσεις, η αν εχω δουλειά γραφείου
-διαλέγουμε παπούτσια ανάλογα το πόσο έχουμε να περπατήσουμε , και φυσικά τα υπόλοιπα χρώματα . Γυαλίζουμε τα παπούτσια κάθε εβδομάδα.
Δε νομίζω.....
Πάνω κάτω το ίδιο μοτίβο ακολουθώ και εγώ.
belgarion έγραψε:Δεν το πλένει. Το βάζει στο ποτάμι ή στην λίμνη.g8777 έγραψε:Εσυ πλενς και το Φοξ όμως, εχς παραπαν δουλειάKiloMeater έγραψε:Ναι, αυτό προϋποθέτει ότι θα έχω τα ρούχα μου στο γράφειο και θα αλλάξω Τσάκα Τσάκα.
-διαλέγουμε κοστούμι
Δε νομίζω.....
Πάνω κάτω το ίδιο μοτίβο ακολουθώ και εγώ.
< >
vagmag έγραψε:Υπάρχουν κ τα ηλεκτρικά ποδήλατα . Θέλουν λιγότερο κόπο χαχαχαχα
Αλλά προϋποθέτουν κ ανάλογη χώρα .... εδώ στην Ελλάδα δεν είναι κ πολύ ασφαλές μέσο .
Έννοιειτε ότι με κουστούμια κ γραβάτες δε θα δοκίμαζα ποδήλατο ...
vagmag έγραψε:Υπάρχουν κ τα ηλεκτρικά ποδήλατα . Θέλουν λιγότερο κόπο χαχαχαχα
Αλλά προϋποθέτουν κ ανάλογη χώρα .... εδώ στην Ελλάδα δεν είναι κ πολύ ασφαλές μέσο .
Έννοιειτε ότι με κουστούμια κ γραβάτες δε θα δοκίμαζα ποδήλατο ...
Γαμάτος :lol: https://x.com/evrythngformu1a/stat[…]
1) Μετα απο τοσα χρονια στα φορα ακομα δεν εχεις μ[…]
SHIELD: Η γεωκτιριοσύζευξη αλλάζει τη μάχη με τον[…]
Σε μας έρχονται είτε με δικές τους αεροπορικές είτ[…]
Αν γνωρίζει κάποιος για το ποιόν του συγκεκριμένου[…]
Τζόρνταν: Πουλήθηκε 12.3 εκατομμύρια δολάρια η φαν[…]
Πήγα πρόσφατα στο χωριό του γαμπρού μου στο Διδυμ[…]
https://www.in.gr/2026/09/28/life/piso-apo-ti-mask[…]
Δεν ξέρω γιατι το ποσταρα εδω, μπορει καποιος να τ[…]