Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By corsair
mirage έγραψε:Αλλαζεις στην δουλειά και κανεις ντουζάκι. Απλα πολιτισμενα πραγμαυα.

< >

ROFL... πολιτισμός ειναι το αμάξι και να φτάνεις ατσαλάκωτος. Οτιδηποτε αλλο ειναι pure barbarism...
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
#506650 Ναι, αυτό προϋποθέτει ότι θα έχω τα ρούχα μου στο γράφειο και θα αλλάξω Τσάκα Τσάκα.

Η διαδικασία έχει ως εξής
-κοιτάω το πρωί το πρόγραμμα της ημέρας, έχω πολλά meetings, με εσωτερικούς, εξωτερικους, έχω κάποιο σημαντικό event, έχω να πάω σε πολλά κτήρια η όχι, είναι μήπως Παρασκευή...;
-κοιτάω τον καιρό, παίζει ρόλο (πχ μια ηλιόλουστη ανοιξιάτικη ημέρα καλεί για πιο ανοιχτά χρώματα)
-διαλέγουμε κοστούμι
-διαλέγουμε πουκάμισο, γραβάτα, μαντηλάκι, κάλτσες που να ταιριάζουν. Άλλο ρολο καλείται να υποστηρίξει το ντύσιμο άμα έχω συναντήσεις με εξωτερικούς, αν έχω παρουσιάσεις, η αν εχω δουλειά γραφείου
-διαλέγουμε παπούτσια ανάλογα το πόσο έχουμε να περπατήσουμε , και φυσικά τα υπόλοιπα χρώματα . Γυαλίζουμε τα παπούτσια κάθε εβδομάδα.

Ξύρισμα, μπάνιο, τρώμε πρωινό , φτιάχνουμε το μαλλί.

Και μετά θα πάρω το ποδήλατο;
Δε νομίζω.....
Άβαταρ μέλους
By g8777
KiloMeater έγραψε:Ναι, αυτό προϋποθέτει ότι θα έχω τα ρούχα μου στο γράφειο και θα αλλάξω Τσάκα Τσάκα.

-κοιτάω το πρωί το πρόγραμμα της ημέρας, έχω πολλά meetings, με εσωτερικούς, εξωτερικους, έχω κάποιο σημαντικό event, έχω να πάω σε πολλά κτήρια η όχι, είναι μήπως Παρασκευή...;
-κοιτάω τον καιρό, παίζει ρόλο (πχ μια ηλιόλουστη ανοιξιάτικη ημέρα καλεί για πιο ανοιχτά χρώματα)
-διαλέγουμε κοστούμι
-διαλέγουμε πουκάμισο, γραβάτα, μαντηλάκι, κάλτσες που να ταιριάζουν. Άλλο ρολο καλείται να υποστηρίξει το ντύσιμο άμα έχω συναντήσεις με εξωτερικούς, αν έχω παρουσιάσεις, η αν εχω δουλειά γραφείου
-διαλέγουμε παπούτσια ανάλογα το πόσο έχουμε να περπατήσουμε , και φυσικά τα υπόλοιπα χρώματα . Γυαλίζουμε τα παπούτσια κάθε εβδομάδα.

Δε νομίζω.....

Πάνω κάτω το ίδιο μοτίβο ακολουθώ και εγώ. :thumbsup:
Άβαταρ μέλους
By belgarion
g8777 έγραψε:
KiloMeater έγραψε:Ναι, αυτό προϋποθέτει ότι θα έχω τα ρούχα μου στο γράφειο και θα αλλάξω Τσάκα Τσάκα.

-διαλέγουμε κοστούμι

Δε νομίζω.....

Πάνω κάτω το ίδιο μοτίβο ακολουθώ και εγώ.
Εσυ πλενς και το Φοξ όμως, εχς παραπαν δουλειά

< >
Άβαταρ μέλους
By dimik
#506659 Πχοιοτητα ζωής λέμε.
Να δουλεύεις 9-10 ώρες και να πρέπει να φας και άλλες 2-3 για να κάνεις ποδήλατο και μπάνιο 2 φορές την ημέρα τουλάχιστον, γιατί χρειάζεσαι και στην επιστροφή αν ιδρωνεις.

Υπο κάποιες εξαιρετικές συνθήκες ίσως να είναι και βολικό το ποδήλατο, σίγουρα δεν είναι για όλους όμως ούτε καν για τους περισσότερους.

< >
Άβαταρ μέλους
By Andreasdik
#506660 Εγώ όλες τις ετοιμασίες και το ξύρισμα τα κάνω από το προηγούμενο βράδυ....
Το πρωί σηκώνομαι νωρίτερα, πάω για τρέξιμο κάνω μπάνιο και φεύγω για δουλειά.

Πάντως αν στη δουλειά του χρειάζεται κοστούμι και γραβάτα πως θα τα κουβαλήσει με το ποδήλατο;;
Άβαταρ μέλους
By vagmag
#506661 Υπάρχουν κ τα ηλεκτρικά ποδήλατα . Θέλουν λιγότερο κόπο χαχαχαχα
Αλλά προϋποθέτουν κ ανάλογη χώρα .... εδώ στην Ελλάδα δεν είναι κ πολύ ασφαλές μέσο .

Έννοιειτε ότι με κουστούμια κ γραβάτες δε θα δοκίμαζα ποδήλατο ...
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
belgarion έγραψε:
g8777 έγραψε:

-διαλέγουμε κοστούμι

Δε νομίζω.....

Πάνω κάτω το ίδιο μοτίβο ακολουθώ και εγώ.
Εσυ πλενς και το Φοξ όμως, εχς παραπαν δουλειά

< >
Δεν το πλένει. Το βάζει στο ποτάμι ή στην λίμνη.

ΤΈΛΕΙΟ γίνεται!

Από το Redmi Note 4
Άβαταρ μέλους
By g8777
vagmag έγραψε:Υπάρχουν κ τα ηλεκτρικά ποδήλατα . Θέλουν λιγότερο κόπο χαχαχαχα
Αλλά προϋποθέτουν κ ανάλογη χώρα .... εδώ στην Ελλάδα δεν είναι κ πολύ ασφαλές μέσο .

Αυτά λειτουργούν υποβοηθητικα στο πεταλαρισμα, δεν σε πάνε μόνα τους. :s_wink
Άβαταρ μέλους
By elteo
vagmag έγραψε:Υπάρχουν κ τα ηλεκτρικά ποδήλατα . Θέλουν λιγότερο κόπο χαχαχαχα

Αν εξαιρέσεις Ολλανδία ούτε έξω είναι ασφαλές μέσο.
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
#506671 Δε νομίζω ότι τίθεται θέμα ασφάλειας πάντως, αν πας λογικά. Υπάρχουν παντού ποδηλατόδρομοι και ο ποδηλάτης είναι πολύ ψηλά στην τροφική αλυσίδα στο δρόμο.
Τώρα άμα την έχεις δει προπόνηση να πηγαίνεις σφαίρα το πρωι αυτό Ναι είναι επικίνδυνο για σύγκρουση με πεζό.