Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By bill33
#898636 Εβαλα στα αμάξια gps tracker.

Στην αρχή πήγα για κάποιον που συνδέεται στην μπαταρία αλλά φοβήθηκα ότι θα μου τις αδειάζει καθώς ειδικά το πούντο δεν κυκλοφορεί κάθε μέρα.
Οπότε κατέληξα στο https://www.amazon.co.uk/TruTrak-Pro-Re ... 2RQP5&th=1
https://www.trutrak.co.uk/collections/b ... ps-tracker
https://www.trutrak.co.uk/

Ειναι με ενσωματωμένη σιμ και μπαταρία .Τα αγορασα στις £20 το ένα αλλά συχνά βγάζουν προσφορές ,όπως τώρα που το έχουν μισή τιμή.Με την αγορά σου δίνουν 2 εβδομάδες δωρεαν πρόσβαση για δοκιμή.Μετά πληρώνεις £6 τον μήνα συνδρομή,αν θες σταματας για κάποιο διάστημα και ξεκινάς πάλι οποτε θες.Δεν πληρώνεις κάτι επιπλέον,αν προπληρώσεις πολλούς μήνες πέφτει λίγο το κόστος.Φορτίζουν με usb.Εχουν δυνατούς μαγνήτες για να κολλάνε σε λαμαρίνα.Μέγεθος σαν μαζεμένο powerbank .
Δυο φωτό για το μέγεθος,το μπουκάλι του λίτρου ειναι για σύγκριση
Εικόνα
Εικόνα

Ο εντοπισμός γίνεται μέσω 4G ,σε ανοιχτό χώρο είναι αρκετά κοντά στο πραγματικό στίγμα.Στο γκαραζ που κρατάω τα αμάξια,το σπίτι είναι σε επικλινές χώρο και το γκαραζ έχει απο πάνω 2ροφο σπίτι με πλάκες και σκεπή ενώ είναι κλειστό απο
πλάγια και πίσω ,χάνει κάμποσο.Μπορεί να δείχνει το αμάξι και 20 μέτρα μακρυά απο την πραγματική θέση,σε υπόγεια πάρκινγκ εμπορικών δεν το έχω δοκιμάσει.Eίναι αρκετά ευαίσθητο,πόρτα ανοιγοκλείνεις και δίνει σήμα για tremble start και μετά πάει σε start journey ,πολλές φορές ενοχλεί οπότε έχω ενεργοποιήσει για το σπίτι geofence. Ορίζεις μια περιοχή ως safe και με τις επιλογές ενημέρωσης σε ειδοποιεί μόνο όταν βγεις απο αυτή τη περιοχή.

Οταν είναι παρκαρισμένο το αμάξι κάνει ανανέωση κάθε 6 ώρες,όταν κινείται κάθε 1 λεπτό.Μπορείς να ζητήσεις να κάνει πιο αραιά την ανανέωση στίγματος όταν ειναι παρκαρισμένο ώστε να κρατάει παραπάνω η μπαταρία.
Η μπαταρία τώρα ειναι περίεργη.Δείχνει βολτ και ποσοστό αλλά ενώ μέχρι να πέσει στο 80% πέφτει ανα 5% (95% -90% -85% )μετά πέφτει ανα 20% (80%-60%-40%) .Στο άστρα που το έχω απο 4 Αυγούστου κράτησε μέχρι 9 Νοέμβρη που επέστρεψα, έδειχνε 0% αλλά δεν θυμάμαι πόσα βολτ και δουλευε κανονικα.

Μετράει σε μίλια,.Επίσης έχει πρόβλημα με ελληνικούς χαρακτήρες στην περιγραφή τοποθεσίας.Και η ώρα είναι Γκρίνουιτς δλδ 2 ώρες πίσω. Θέλω να τους στείλω email αν μπορουν να διορθωθούν αυτά.

Μερικες screenshots απο την εφαρμογή,εχει και πρόσβαση απο σελίδα με πιο πολλές επιλογές όπως και για αγορά συνδρομής.
Σήμερα το πρωι ηταν παρκαρισμενο στο πάρκινγκ αλλά με το σήμα κινητής το έβγαλε εκτός geofence
Εικόνα
Aυτό ειναι φευγοντας για Τρίπολη
Εικόνα
Αυτό επιστρέφοντας σπίτι
Εικόνα
Και στον χάρτη η κίνηση (μπορει να το δεις και σε satellite map )
ΕικόναΕικόνα

Και εδώ είναι πως δουλευει στην Αγγλία,είμαι στο τρένο για το αεροδρόμιο στο Manchester
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
( με έτρωγε να το αφήσω ενεργό κατά την πτήση για να δω τι θα καταγράψει αλλά ο φόβος μην γίνει καμιά λαλακία με συγκρατησε).

Επειδή δεν θέλω να βγάζω να φορτίζω και να ξαναβάζω έκανα το εξής:πήρα καλώδιο απο την πλαφονιέρα του πορτμπαγκαζ και σύνδεσα ένα φορτιστη usb και εκεί έβαλα καλώδιο να φορτίζει ο tracker.Φορτίζουν μόνο όταν είναι ανοιχτό το πορτμπαγκαζ και αυτό όχι για πάνω απο 15 λεπτά καθως και τα δύο αμάξια έχουν χρονοδιακόπτη για τις πλαφονιέρες.
Είναι κρυμμένα καλά ,οι μαγνήτες που έχουν ειναι πολύ δυνατοί οπότε δεν μετακινούνται.

Εχει και άλλες λειτουργίες που δεν τις έχω ψάξει πολύ,πχ να σε ειδοποιεί ότι συμπληρωσες τα μίλια για σέρβις.