Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By bujinkan
#877782 Κατοχος ενος octavia combi 4X4 ABT του 2002 και με 270k στην πλατη και εμφανη τασημαδια γηρατος εξωτερικα και εσωτερικα αποφασισα να να ασχοληθω με το project ressurection
Tο αμαξι ηταν σχετικα παρατημενο. Με χρονιο θεμα στον εγκεφαλο απο το τσιπακι της abt δεν πηγαινε μια.
Δεν το κινουσα και εγω και πριν 2 βδομαδες ανεβασε θερμοκρασια και πηγε με οδικη στο μαστορα
Το πορισμα φλατζα και ραγισμενη κεφαλη. Σκεφτηκα λοιπον αν αξιζει να το φτιαξω και οχι μονο το θεμα φλατζα
Το αμαξι μπηκε λοιπον συνεργειο παραγγελθηκε καινουργια κεφαλη ,φλατζα και ολα τα συναφη ιμαντας τρομπα νερου κλπ κλπ και οτι αλλο ειδαμε οτι χρειαζοταν .σε 12 μερες ηταν ετοιμο κοστος 1500 ευρω, Ψαχτηκα στο νετ και παρηγγειλα εγκεφαλο ξεκλειδωτο stage 1 200 αλογα τον οποιο αναμενω δευτερα
Τελος λοιπον με τα μηχανικα και παμε στο παρασυνθημα . Πηρα προσφορα για καινουργιο σαλονι αλλα ο τυπος ηταν τρελος μου ζητησε 1500 ευρω για ολο το σαλονι με δερματινη,οποτε θα ψαχτω αλλου. Σημερα πηρα προσφορα βαψιμο ολο το αμαξι στα 1000 ευρω νομιζω καλη τιμη,και μενει να δω ποτε θα το παω
Βρηκα μια αγγελια για σαλονι απο golf αλλα δεν ξερω αν ταιριαζουν αν ξερει καποιος ας μου πει
βαζω την αγγελια εδω και ακουω γνωμες
Πωλουνται καθισματα golf 7.5
Πωλούνται καθίσματα σε υπεραριστη κατάσταση με 130κμ αλεκιαστα χωρίς να μυρίζουν και από μη καπνιστή. Ταιριάζουν στα περισσότερα αμάξια του Vag group , seat leon , vw golf , audi a3, skoda octavia κλπ
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#877787 με 1000 ευρω θα ειναι πασαλειμα,οχι βαψιμο.
Άβαταρ μέλους
By GTS
#877801 Eιναι αλλες πλατφορμες αυτες οποτε μπορει να μην ταιριαζουν. Πρεπει να βγεις σαλονι απο Γκολφ 4. Βεβαια αν η τιμη ειναι χαμηλα τα αγοραζεις και αν δεν μπαινουν τα πουλας.

Βαλε και κανενα φωτο απο το Οκταβια.
Άβαταρ μέλους
By postruck
#877829 Τα καθίσματα απο το 7αρι golf τα ξεχνάς. Για κάτι οικονομικό και για άμεση τοποθέτηση, κοιτάς απο golf 4,audi a3,leon 1 ,toledo 2,bora και φυσικά octavia.Αν θές σαλόνι γνήσιο μαύρο δερμάτινο,πριν 2 μήνες είχα παει στον Ιγίπαση στην Δαλαμανάρα και είχε ενα golf 4 sw με τέτοιο σαλόνι.Αν θέλεις με μαυρη δερματίνη στον Λάγιο απο κομμένα octavia ταξί,αν και με 500-1000 ευρώ μπορείς να πάρεις ενα ολόκληρο octavia ταξί για ανταλλακτικά!
Άβαταρ μέλους
By bujinkan
GTS έγραψε:Tι χρωμα ειναι; Αν ειναι να το φτιαξεις σιγουρα να βρεις καθισματα σε καλη κατασταση. Ψαξε λιγο στο εξωτερικο.

χρωμα αμαξιου? λαδι πρασινο
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#877908 Πόσο θα κόστιζε να τα έφτιαχνε σε καλό ταπετσέρη; Οπότε διαλέγει και χρώμα ποιότητα και άλλα.

Μου αρέσει αυτό το αυτοκίνητο. Θέλω να δω που θα καταλήξει. Αλλά αν είναι καλό αξίζει να το φτιάξεις. Αν και ξέρεις ότι το πηγάδι δεν έχει πάτο.... Δε θα βάλεις και ανάρτηση, ίσως και καταλύτη οπότε βάλε κι εξάτμιση, κολλάρα, προγραμματισμό, διαφορικό, κιβώτιο κλπ κλπ... Και μια και ψάχνεις θα βρεις και ωραίες ζάντες και σετ σπόιλερ και και και
Άβαταρ μέλους
By bujinkan
#878009 Σε αλλα νεα ηρθε σημερα ο ξεκλειδωτος εγκεφαλος stage 1 και κουμπωθηκε. Εσβησε επιτελους το λαμπακι του τσεκ αλλα και παλι δεν σηκωνει πιεση η τουρμπινα. Υποψιαζομαι η n75 ,η σκαστρα οποτε θα παραγγελθουν και τα 2 και βλεπουμε.