GTS έγραψε:dimviii έγραψε:Scotch έγραψε:Διαβάζω για 670 ίππους, ροπή 1000 Nm, 560km αυτονομία (EPA), 0-100 3,9"
και ποση ωρα θα κανεις ας πουμε με αυτο, Αθηνα Θεσσαλονικη?
γιατι δεν τον ρωτας ποσο θα του στοιχησει να ανεβει Θεςς
αυτα ειναι θεματα που απασχολουν τους φτωχαλες.
Εγω αγορασα κλιο πετρελαιο για να πηγαινω γρηγορα.
Chris έγραψε:Πόσες "έλα Γιώργη μια στροφαρα.." στιγμές έχω ζήσει μέσα σε ένα κίτρινο τέτοιο φίλου

< >
Μάλλον περιλαμβάνεται και το υπό κατάρρευση Vito που είχαμε στην αεροπορική...

Αλλά διαισθάνομαι πως πίσω από την φωτογραφία κρύβεται μία ενδιαφέρουσα ιστορία...
Peugeot 206 1.6 110ps
Citroen C4 Picasso 1,8
MWB 320i Ε90
Now:
Audi A3 1,6 FSI =>

markvag έγραψε:
Αλλά διαισθάνομαι πως πίσω από την φωτογραφία κρύβεται μία ενδιαφέρουσα ιστορία...
Τι φαντάστηκες? Φοβάμαι πως η πραγματικότητα θα σε απογοητευσει. Κατά λάθος το πήραν οι γονείς μου, δεν ήξεραν καν πως υπάρχει το sport σαν έννοια. Τελικά το απολαμβάνω εγώ
Chris έγραψε:markvag έγραψε:
Τι φαντάστηκες? Φοβάμαι πως η πραγματικότητα θα σε απογοητευσει. Κατά λάθος το πήραν οι γονείς μου, δεν ήξεραν καν πως υπάρχει το sport σαν έννοια. Τελικά το απολαμβάνω εγώ
Με απογοήτευσε είναι η αλήθεια, αλλά μόνο λίγο.
Θέλουμε review!
Peugeot 206 1.6 110ps
Citroen C4 Picasso 1,8
MWB 320i Ε90
Now:
Audi A3 1,6 FSI =>

Εχω μια υποψια οτι με το 216d μπορω να παω γρηγοροτερα, χωρις να το καταλαβω ουτε εγω ουτε οι επιβατες. Αλλα με αυτο νιωθω μακρέι

Πηγα να βρω μερικα ανταλλακτικα στην onparts και οπως μιλουσα με τον υπαλληλο, ο διπλανος υπαλληλος μολις καταλαβε για ποιο αμαξι μιλαμε ρωτησε "το πουλας?"
Peugeot 206 1.6 110ps
Citroen C4 Picasso 1,8
MWB 320i Ε90
Now:
Audi A3 1,6 FSI =>

otso έγραψε:Χωμα δεν βλεπω
Γιατι, βλεπεις βουνα;
Α ρε Οτσο.
Γερασες γτχμ.
https://www.youtube.com/watch?v=pL_YEsJsFEY