Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By dimviii
GTS έγραψε:
dimviii έγραψε:
Scotch έγραψε:Διαβάζω για 670 ίππους, ροπή 1000 Nm, 560km αυτονομία (EPA), 0-100 3,9" :s_dunno

και ποση ωρα θα κανεις ας πουμε με αυτο, Αθηνα Θεσσαλονικη? :shifty:

γιατι δεν τον ρωτας ποσο θα του στοιχησει να ανεβει Θεςς

αυτα ειναι θεματα που απασχολουν τους φτωχαλες.
Εγω αγορασα κλιο πετρελαιο για να πηγαινω γρηγορα. :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By markvag
#875627 Εγώ θυμάμαι ένα τέτοιο, το απλό 1,3 4x4 βέβαια, που είχε ο αδερφός μου ένα διάστημα. Δεν έχω οδηγήσει αμάξι με χαμηλότερα όρια :lol: :lol: Μάλλον περιλαμβάνεται και το υπό κατάρρευση Vito που είχαμε στην αεροπορική... :lol: :lol:

Αλλά διαισθάνομαι πως πίσω από την φωτογραφία κρύβεται μία ενδιαφέρουσα ιστορία... :innocent:
Άβαταρ μέλους
By Chris
markvag έγραψε:
Αλλά διαισθάνομαι πως πίσω από την φωτογραφία κρύβεται μία ενδιαφέρουσα ιστορία... :innocent:

Τι φαντάστηκες? Φοβάμαι πως η πραγματικότητα θα σε απογοητευσει. Κατά λάθος το πήραν οι γονείς μου, δεν ήξεραν καν πως υπάρχει το sport σαν έννοια. Τελικά το απολαμβάνω εγώ :lol:
Άβαταρ μέλους
By markvag
Chris έγραψε:
markvag έγραψε:

Τι φαντάστηκες? Φοβάμαι πως η πραγματικότητα θα σε απογοητευσει. Κατά λάθος το πήραν οι γονείς μου, δεν ήξεραν καν πως υπάρχει το sport σαν έννοια. Τελικά το απολαμβάνω εγώ :lol:

:lol: :lol: :lol:

Με απογοήτευσε είναι η αλήθεια, αλλά μόνο λίγο. :lol: :lol:

Θέλουμε review! :metalo:
Άβαταρ μέλους
By Chris
#875846 Κουδουνιζει ολοκληρο και κοπαναει ασταματητα. Ενας συνδυασμος παλιων αμορτισερ, ποιοτητας σουζουκι, 20 ετων, σπορ στησιματος. Λαστιχα καινουρια παρεπιπτοντως (pilot sport 3), οποτε αυτα δεν φταινε. Λιγα χιλιομετρα (110κ), λογω νησιου. Τελεια θεση οδηγησης με ρεκαρο μπακετ, λιγο μεγαλο τιμονι αλλα ακριβες και με τελεια επιστροφη. Ηχος κινητηρα πορωτικος, οχι ωραιος, αλλα πορωτικος οσο πρεπει. Μηδενικες κλισεις, στιγμιαια αποκριση, στροφαρει με χαρα, ποσο μαλλον μολις μπει το vvt. Βαρυς και σκληρος επιλογεας. Φρενα ικανοποιητικα, κανενα σχολιο. Γενικα, μπαινεις καθεσαι και ξεκινας και σε χαλανε ολα: η "αυστηρη" θεση οδηγησης, το κοπανημα, η δυναμη που θελει το τιμονι και ο λεβιες, κλπ. Αν αποφασισεις να το πατησεις ομως μεταμορφωνεται σε χουλιγκαν. Ξεχνας τη δυσφορια, τη φασαρια, οι ταχυτητες κουμπωνουν αψογα, το τιμονι ειναι εκει που πρεπει ανα πασα στιγμη, το μπακετ σε κραταει ακινητο, ανοιγουν τα vvt και τα τσακρα σου, το μονο που λειπει ειναι ενα ροπαλο του μπειζμπολ να σπας παραθυρα σε οσους πανε αργα πριν τους περασεις απο πανω :s_crazy

Εχω μια υποψια οτι με το 216d μπορω να παω γρηγοροτερα, χωρις να το καταλαβω ουτε εγω ουτε οι επιβατες. Αλλα με αυτο νιωθω μακρέι :lol:

Πηγα να βρω μερικα ανταλλακτικα στην onparts και οπως μιλουσα με τον υπαλληλο, ο διπλανος υπαλληλος μολις καταλαβε για ποιο αμαξι μιλαμε ρωτησε "το πουλας?" :s_biggrin :s_biggrin
Άβαταρ μέλους
By g8777
otso έγραψε:Χωμα δεν βλεπω

Γιατι, βλεπεις βουνα;

Α ρε Οτσο.

Γερασες γτχμ. :(