Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By Alxnks
#179775 Χαλαρά πρόκειται για σενάριο τέρμα εφιαλτικό ώστε να πούμε κι ευχαριστω στο λιγοτερο κακό.
Μια χαρά κανουν τη δουλειά τους τα παπαγαλακια της αριστεράς (παλιότερα της δεξιάς, του κέντρου..δηλαδή τα παπαγαλακια κι οι υποβολεις τους γενικά).
Άβαταρ μέλους
By panos2171
#179777 Δηλαδή ο έχων ένα 1200 θα πληρώσει τα ίδια με τον έχων 1800;

< K910 μου
Άβαταρ μέλους
By Alxnks
#179782 Ο κινουμενος σε πειραξε; Εδώ σου λέει θα πληρώσει ο μη έχων τίποτα (ακινητοποιημενος) τέλη πολύ κοντά στα βασικα.
Αλέξη πέσε μόνος σου πριν αρχισεις να ακούς κι εσύ για ελικόπτερα, νύχτα!
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#179786 Αν είναι να καταφύγουν σε τέτοια σενάρια, θα προτιμήσουν τον 23% ΦΠΑ... Δεν νομίζω πως είναι ποτέ δυνατόν να γίνει κάτι τέτοιο, μιλάμε θα φύγουν αυτοκίνητα γι' απόσυρση κατά 10άδες χιλιάδες, δεν παίζει ν' αντέξει κάποιος αυτή την επιβάρυνση, ειδικά για ένα αυτοκίνητο ήδη εν πολλοίς απαξιωμένο.
:ninja:
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
Νίκος Παππάς έγραψε:http://www.newsauto.gr/to-efialtiko-senario-gia-ta-teli-kikloforias/

Την κατσαμε την βαρκα !!!! :lipsealed: :lipsealed: :lipsealed:

Εικόνα

Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#179812 • Τέλη κυκλοφορίας. Οι υπηρεσίες του υπουργείου Οικονομικών ολοκληρώνουν το σχέδιο για τα νέα τέλη κυκλοφορίας που θα πρέπει να πληρωθούν μέχρι τα τέλη του τρέχοντος έτους. Οπως προαναφέρθηκε, τα τέλη κυκλοφορίας ενδεχομένως να είναι και ένα από τα ισοδύναμα μέτρα που θα οδηγήσουν στην κατάργηση του ΦΠΑ στην ιδιωτική εκπαίδευση. Στις προθέσεις της κυβέρνησης είναι να αυξηθούν τα τέλη κυκλοφορίας στα υψηλού κυβισμού και ακριβά αυτοκίνητα. Ταυτόχρονα σχεδιάζεται να ενταχθούν στο σύστημα των τελών κυκλοφορίας και αυτοκίνητα που σήμερα δεν πληρώνουν τέλη όπως για παράδειγμα ορισμένα πετρελαιοκίνητα και υβριδικά. Επίσης, θα καταργηθούν πολλές εξαιρέσεις που ίσχυαν σήμερα για αρκετές κατηγορίες οχημάτων και μοτοσικλετών.

Απο εδω, http://www.kathimerini.gr/836515/articl ... ekpaideysh

Σκοτσεζικο ντους, μια κρυο, μια ζεστη. Να δουμε στο τελος που θα κατσει η μπιλια!!
Άβαταρ μέλους
By D-Jet
#179815 :protest: :protest: :protest: 70% ΝΑ ΤΟ ΠΑΝΕ ΤΟ ΜΟΣΧΑΡΙ :protest: :protest:
ΕΕΓΟΨ

(Ενωση Ελλήνων Γονέων Οδηγων & Ψαροφαγων)

Ρε γαμώτο, το άλλο το σύστημα με τη δορυφορική παρακολούθηση και τηναναλογική χρέωση θα το πάνε του χρόνου; :oops:

:lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#179817 To σενάριο "ΒΑΛΤΕ ΟΛΟΙ 450" δεν νομίζω ότι θα παίξει ούτε για αστείο.
Σίγουρα θα πληρώσουν ντιζελάτοι, τουρμπάτοι και λοιπές οικολογικές δυνάμεις συν περιπτώσεις τύπου Audi 1.400 κυβικά, Μερκεντέ 1.800 κυβικά κλπ.

Αν είχαν μισό δράμι νιονιό θα έκαναν μείωση στα παλιά μεγάλου κυβισμού για να εισπράξουν από κατατεθειμένες πινακίδες.
Θα δείξει.

Το εξοργιστικό βέβαια είναι ότι επισήμως το κράτος δηλώνει ότι ξηγιέται "τυράκι"-"φάκα".
Πολύ αισιόδοξο αυτό όταν το Νο1 ζητούμενο σε όλα τα επίπεδα είναι η σταθερότητα.
:s_thumbsup
Άβαταρ μέλους
By D-Jet
#179820 Πιστεύω ότι μπορούμε να βάλουμε λεφτά και από τα τέλη ακινησίας (το μόνο που έχει ακινησία είναι το μυαλό τους). Θα κάνω δωρεά το σκαραβαίο στο Δημόσιο και για κάθε μέρα που περνάει χωρίς να τον μαζεύουν από το γκαράζ μου θα τους χρεώνω φύλακτρα... :s_music
Άβαταρ μέλους
By MIXOStsi
#179823 Υπάρχει περίπτωση να μου φτάσουν τα 660€ για φέτος δηλαδή... :yahoo:

Γαμώ την |λογοκρισία| που τους δέρνει !!!
Άβαταρ μέλους
By kubiak
EDDIE_147 έγραψε:<...>
Το εξοργιστικό βέβαια είναι ότι επισήμως το κράτος δηλώνει ότι ξηγιέται "τυράκι"-"φάκα".
<...>

Και bonus "μαστίγιο - καρότο".
Χρόνια τώρα η κολώνια, πάλιωσε...
Άβαταρ μέλους
By MIXOStsi
MIXOStsi έγραψε:Υπάρχει περίπτωση να μην μου φτάσουν τα 660€ για φέτος δηλαδή... :yahoo:

Γαμώ την |λογοκρισία| που τους δέρνει !!!

fixed

αν μπορεί κάποιος mod να το φτιάξει...
Geako? :lol: