Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#848017 Ωραίες λήψεις και η πένβε του Ντίνου και το μαζδα :inlove:
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#848123 Βλέπω γαμάτες BBS ζάντες που κι εγώ θα ήθελα αν είχα μια Ε30. Και μια period correct αεροτομή, που αν και δεν με ξετρελαίνει, της πάει. Τι μοτέρ φοράει και αν έχει βάλει και κάνα μπλοκέ. Αν είναι μερακλής και αν την πάει όπως της αρμόζει (με το πλάι).
Έχω πει πως αν ποτέ βρω λεφτά, θα πάρω μία για ιστορικό, μιας και η Ε81 120i λόγω του μοτέρ και της πολυπλοκότητας δεν είναι για κάτι τέτοιο. Σίγουρα όμως στο δρόμο η Ε30 είναι πολύ χειρότερη λόγω χειρότερης πίσω ανάρτησης, αλλά με ένα μπλοκέ και προσοχή, το χαμόγελο μπορεί να είναι μόνιμο!
Άβαταρ μέλους
By kostis20
#848125 316i είναι με ιστορικές ενός φίλου που την κληρονόμησε από το πατέρα του.Το έχει φτιάξει εξωτερικά ,εσωτερικά έχει δουλίτσα ακόμα.Οι ζάντες είναι φοβερές όντως .Μαζί με τις αεροτομές κτλ ανήκουν σε ένα πακέτο που ο φίλος μου είπε ότι το έλεγαν Μteknik.Δηλαδη το αγόρασαν έτσι το 1990.
Εχει ιστορικές πινακίδες.
Είχε έρθει για καφεδάκι και αραξαμε στη πυλωτη...Τη 0ροηγουμενη βδομάδα κατεβήκαμε βραδάκι Πειραιά ..Έχει πλάκα.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#848127 To μόνο πρόβλημα που έχουν οι Ε30 της Ελλάδας είναι πως οι περισσότερες είναι 316, κάτι λίγες 318 και πολύ πολύ λίγες ήταν 318is. Εξακύλινδρες 320i και πάνω, εξαιρετικά σπάνια πουλιά.
Αλλά πραγματικά, τώρα που έχουν 30αρίσει είναι πολύ καλή επιλογή για ιστορικό όχημα, αλλά νομίζω πως αξίζει να φέρει κάποιος ένα απέξω με το σωστό μοτέρ.
Άβαταρ μέλους
By kostis20
#848128 Ναι και εμένα θα μου άρεσε .Αλλά όπως είπες να είναι λίγο ιδιαίτερο.Εχει μια 318is κόκκινη στη Κω αλλά δε πουλιέται.Επισης ένα ς συνάδελφος κληρονομισε από τη μητερα του μια 320i εξακύλινδρο cabriolet που θα ήταν τέλειο αλλά επίσης δε το πουλάει.
316 τώρα δε λέει και πολλά.