Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By rx8_drifter
#272388 Το ποστ του μπούσου συνοψίζεται στο κάτωθι:

ΤΖΑΠΑΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΝΤΟΥ ΣΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ :s_devil

μπούσε σε μισώ :s_mad :rant:
Άβαταρ μέλους
By GTS
#272392 Από αυτά που διαβασα που εγραψε ο μπουσσος προτιμω το 3κυλινδρο που δεν του αρεσει αλλα μπορει να ανεβαζει στα 160 και να φρεναρεις από εκει στο 0 χωρις να εχεις τα χερια στο τιμονι και το αμαξι να μενει παντα ευθεια.
Άβαταρ μέλους
By tsilis
#272407 Μπουσε ωραία περιγραφή, σε βάζει στο παιχνίδι.

Και εγώ Megane 3 RS θα αγοραζα, πάντως.
Τούτο δω είναι η επιτομή της καγκουριάς!

Το Focus RS έχει κοντινη τιμή?

.
Άβαταρ μέλους
By markvag
#272412 Εγώ ένα πράγμα σκεφτόμουν καθώς το διάβαζα... Μαμάκα μου!!!! :help: :lol: :lol:

Ωραία περιγραφή! :thumbsup:
Άβαταρ μέλους
By mirage
#272430 Και που να εβρεχε κι όλας...
Στο πρωην ΗΒ τα εργοστασιακά Conti βγάζουν, φτάνουν δλδ στους δείκτες φθοράς, με το ζόρι 10κ χλμ.

< Note 2 >
Άβαταρ μέλους
By Arrow
#272431 Υπάρχει καποιο κειμενακι made by Honda που να εξηγεί τι ήθελε να κάνει με το νέο type r?
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
#272432 Ωραία περιγραφή Γιάννη!

Δίνω κάτι παραπάνω και χτυπάω Α45.

< >
Άβαταρ μέλους
By JBT
mirage έγραψε:Στο πρωην ΗΒ

Διασπάστηκε;
Άβαταρ μέλους
By mirage
#272440 Ενα δημοψήφισμα υπόθεση είναι κι αυτό

< Note 2 >
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#272445 ωραια περιγραφη Μπουσε!
η δυναμη ειναι λογικο να σε τρομαξει. Αλλα η ρουφιανα συνηθιζεται,και συνηθιζεται οση και να ειναι.
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
#272451 Παίδες σας ευχαριστώ όλους. Βασικά υπό την παρουσία καφέ και παρέας, θα μπορούσα να σας πω πιο πολλά.
Κάθισα και ξενύχτησα όντας αρκετά κουρασμένος και ταλαιπωρημένος από πολύ δουλειά και ζέστη, για να μοιραστώ λίγη χαρά μαζί σας.
Δεν έχω πολύ χρόνο. Θα διαβάσω ξανά τις ερωτήσεις σας και θα σας απαντήσω μόλις βρω χρόνο, όσο το δυνατόν πιο πειστικά μπορώ να μεταφέρω τις εμπειρίες μου. Κυρίως σε εσένα . Κίκιζα.
Άβαταρ μέλους
By g8777
#272456 Επιτέλους και ένα οδηγησα που έβαλε και εμένα τον αμπαλο στη θέση του οδηγού.(Ειμαι σίγουρος ότι εγώ θα χα χεστει πάνω μου :s_sarcastic ). Πολύ όμορφο και ειλικρινες Μπουσσε. :thumbsup: