Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By Obelix
#825884 1.2 με 60 ατίθασα άλογα.
Από τα νούμερα στα χαρτιά φαινόταν πολύ αργό, αλλά στο δρόμο λόγο ροπής και κλιμάκωσης είναι ευχάριστο. Το έφερα από Ξυλόκαστρο Αθήνα και ταξίδευε 120- 130 μια χαρά, είδα και 150 μετά τα διόδια του Ζευγολατιού που το δοκίμασα λίγο
Για πόλης με χωμάτινες ανυσηχιες είναι μια χαρά.
Κάνα τρεηλερακι δανεικό για ξύλα στο χωριό μπορεί να τραβάει.

< Note 9 >
Άβαταρ μέλους
By Obelix
#825994 Σας ευχαριστούμε όλους και πάλι.
Η τετρακίνηση ήταν απαραίτητη προϋπόθεση, αφού θα είναι παιχνιδάκι όπως το Μιατα αλλά σε άλλο τερέν.

< Note 9 >
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
#826150 Δεν είναι δική μου, μου την έστειλε χθες καλός φίλος. S2000 πρώτης γενιάς (χωρίς ESP), το έχω οδηγήσει και θεωρώ ότι ζούμε κατά τύχη...

Τόσα πιάνει η 6η στις 3500...

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By rafi
#827930 Μόλις το έφερα σπίτι μετά από διαδικασία ολικής βαφής εξωτερικά. Μου ξεθολωσε και τα φώτα. Στις πρώτες εκλογές το άφησα το παρέλαβα σήμερα.
Εικόνα

.
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
rafi έγραψε:Μόλις το έφερα σπίτι μετά από διαδικασία ολικής βαφής εξωτερικά. Μου ξεθολωσε και τα φώτα. Στις πρώτες εκλογές το άφησα το παρέλαβα σήμερα.
Εικόνα

.

Ολικη βαφη; Γιατι; Τι ειχε; Επισης, εκανε 2 μηνες το βαψιμο; Καραβι βαφεις σε λιγοτερο
Άβαταρ μέλους
By rafi
#828053 Ειχε βαθούλωμα από σχάρα ποδηλάτων,
Ζημιά στον καθρέφτη
Ένα υγρό είχε πέσει στο καπώ από οικοδομικές εργασίες και είχε χαλασει το χρώμα στην αρχή σε σταγόνες, αλλά πλέον είχε ξεφλουδίσει σχεδόν όλο το βερνίκι.
Πολλές και διάφορες γρατσουνιές σε όλες τις μεριές από τα 13 χρόνια χρήσης.
Τρύπες στο χρώμα από κουτσουλιές.

Το έφερα σε πατέρα φίλου φαναρτζη ο οποίος μου πήρε μόνο το κόστος των υλικών, οπότε δούλευε οπότε είχε χρόνο και όρεξη γιαυτο και η μεγάλη αναμονή.

Το μόνο κακό είναι ότι έβγαλε αναγκαστικά τα αυτοκόλλητα renault sport που είχε οπότε έχασα περίπου 15hp.

.
Άβαταρ μέλους
By rafi
#828055 Εδώ την μια και μοναδική φορά που είχε μπει στα Μέγαρα το 2011 με τις ζάντες του και τα αυτοκόλλητα renault sport. Η φωτό είναι από υπολογιστή οπότε δεν είναι πολύ καλή.Εικόνα

.
Άβαταρ μέλους
By uncle_nontas
rafi έγραψε:Εδώ την μια και μοναδική φορά που είχε μπει στα Μέγαρα το 2011 με τις ζάντες του και τα αυτοκόλλητα renault sport. Η φωτό είναι από υπολογιστή οπότε δεν είναι πολύ καλή.Εικόνα

.
Κάνε print screen απ' τον υπολογιστή κ ανέβασε την βρε, στραβωθηκαμε.

Με γεια το βαψιμο, κούκλα η Ρένα!