Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By pik.
#303761 να το πεις στο κινητο που ειχα εκεινη την στιγμη πανω μου.
ενα One M8 :lol:
Άβαταρ μέλους
By 224v
Scotch έγραψε:[offtopic]Bologna :inlove: Κάπου εκεί είχε κάτι καταπληκτικά cannoli :eat: [/offtopic]

Cannoli, φτιαχνει υπεροχα στο Χαλανδρι το Solo Gelato.... A. Παπανδρεου και Ομηρου, και τα παγωτα του φυσικα ειναι υπερανω κριτικης... :yahoo:
Άβαταρ μέλους
By Scotch
224v έγραψε:
Scotch έγραψε:[offtopic]Bologna :inlove: Κάπου εκεί είχε κάτι καταπληκτικά cannoli :eat: [/offtopic]

Cannoli, φτιαχνει υπεροχα στο Χαλανδρι το Solo Gelato.... A. Παπανδρεου και Ομηρου, και τα παγωτα του φυσικα ειναι υπερανω κριτικης... :yahoo:

Θα το επισκεφτώ :s_thumbsup
Άβαταρ μέλους
By Billopoulos
224v έγραψε:

Παγωτο εχει πολυ καλο για τα κανολι δεν το ηξερα!
Θα τα δοκιμασω συντομα!

offtopic Ποιος ασχολειται με τα πορσικα οταν εχουμε κανολι μωρε :s_crazy :lol: ontopic
Άβαταρ μέλους
By 224v
#304047 Περασα και κτυπησα 2 σημερα για το απογευματακι, + ενα παγωτακι Dark Chocolate!!! :yahoo:
Άβαταρ μέλους
By Κίκιζας Γρηγόρης
224v έγραψε:Περασα και κτυπησα 2 σημερα για το απογευματακι, + ενα παγωτακι Dark Chocolate!!! :yahoo:

+1 εχει καλα παγωτα... :s_thumbsup Για κανολι δεν ηξερα, θα το εχω υποψιν... :)
Άβαταρ μέλους
By Billopoulos
#304073 Σταματηστε μωρε και το σκεφτομαι! :lol:

+Σταμος για παγωτο (ακομα καλυτερα κατα την αποψη μου) :s_smile

Εκεινο το GTR στον Βαρσο εχω καιρο να το δω (το ξαναβαλα καλα στα ontopic; :hmmm: :lol: )
Εχουν βαλει και κολωνακια εκει πλεον και δεν μπορουν να παρκαρουν.
Άβαταρ μέλους
By Κίκιζας Γρηγόρης
Billopoulos έγραψε:Σταματηστε μωρε και το σκεφτομαι! :lol:

+Σταμος για παγωτο (ακομα καλυτερα κατα την αποψη μου) :s_smile

Εκεινο το GTR στον Βαρσο εχω καιρο να το δω (το ξαναβαλα καλα στα ontopic; :hmmm: :lol: )
Εχουν βαλει και κολωνακια εκει πλεον και δεν μπορουν να παρκαρουν.

...ναι , ισως επειδη αλλαξε και διευθυνση το μαγαζι, δεν το βλεπω ουτε εγω, αλλα το...ακουω συχνα, μενει δυο δρομους κατω απο την γειτονια μου, μερικες φορες περναει και απο τον δρομο που ειμαι, ακομα και στο ρελαντι ο ηχος του ειναι χαρακτηριστικος...
Φοραει και εξατμιση της Akrpovic...
Άβαταρ μέλους
By panos2171
#305254 Εικόνα

Εικόνα

< Note 3 >
Άβαταρ μέλους
By mirage
#307689 Εικόνα
Εικόνα

< >
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
#309198 Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα

Στο Μούρεσι Πηλίου, συγκάτοικος στον ξενώνα

< >
Άβαταρ μέλους
By Nikolaos106
#309664 Βρέθηκε κατα λάθος μπροστά μου & χωρίς να το πάρω χαμπάρι ήμουν ήδη μέσα στην ζεστή αγκαλιά της ....

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By panos2171
#309840 Στο Σφακιανάκη;