Μπορει να ισχυει κατι τετοιο?
George_Prix έγραψε:Δεν ξερω αν εχει λογικη βαση γιατι δεν το εχω ζησει ο ιδιος, αλλα αν πραγματι πηγε να περασει αναμεσα σε 2 φορτηγα, σκεφτομαι μπας κι εχασε τον ελεγχο απο καποια δινη που σχηματιστηκε αναμεσα τους.
PaNick67 έγραψε:George_Prix έγραψε:Δεν ξερω αν εχει λογικη βαση γιατι δεν το εχω ζησει ο ιδιος, αλλα αν πραγματι πηγε να περασει αναμεσα σε 2 φορτηγα, σκεφτομαι μπας κι εχασε τον ελεγχο απο καποια δινη που σχηματιστηκε αναμεσα τους.
Οταν περνας αναμεσα σε οχηματα με πανω απο την διπλασια ταχυτητα και μαλιστα φιλερ, πολλα μπορουν να πανε στραβα ....και πηγαν
κριμα στον νεο ανθρωπο αλλα οταν κανεις παιδια το γκαζι κλεινει ενα κλικ και δεν παιρνεις τοσα ρισκα
Κακουργηματική δίωξη άσκησε ο Εισαγγελέας
Για το δυστύχημα συνελήφθησαν τέσσερα άτομα, ο 54χρονος Βούλγαρος οδηγός, και τρία ακόμη άτομα, τα οποία, σύμφωνα με την προανάκριση της Τροχαίας, καθοδηγούσαν τον πρώτο, προκειμένου να διασχίσει κάθετα τη Λεωφόρο Γεωργικής Σχολής.
Όπως έγινε γνωστό, η δίωξη που απαγγέλθηκε αφορά τις εξής πράξεις (σε βαθμό κακουργήματος):
– Επικίνδυνη οδήγηση από την οποία μπορούσε να προκύψει κοινός κίνδυνος σε ξένα πράγματα και κίνδυνος για άνθρωπο, και είχε ως αποτέλεσμα το θάνατο άλλου.
– Επικίνδυνες παρεμβάσεις στην οδική συγκοινωνία, από την οποία μπορούσε να προκύψει κοινός κίνδυνος για ξένα πράγματα και άνθρωπο, και η οποία είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο άλλου, κατά συναυτουργία.
Οι τέσσερις κατηγορούμενοι παραπέμφθηκαν να απολογηθούν σε τακτικό Ανακριτή και μέχρι τότε παραμένουν υπό κράτηση.
Δημ.Φυλακτος έγραψε:Μηπως περασε κοκκινο; ετρεχε κιολας.

Προφανώς εννοεί για εκτος sc όπου ο καθένας ερμηνε[…]
Πήγα πρόσφατα στο χωριό του γαμπρού μου στο Διδυμ[…]
https://www.in.gr/2026/09/28/life/piso-apo-ti-mask[…]
Δεν ξέρω γιατι το ποσταρα εδω, μπορει καποιος να τ[…]
Υπάρχει και το Μπατούμι στη Γεωργία που είναι το α[…]
Δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά, αλλά νομίζω το στ[…]
Βλέπετε SKY και εκστασιάζεστε και εγώ που πέρασα σ[…]