Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#894267 Δεν ξερω αν εχει λογικη βαση γιατι δεν το εχω ζησει ο ιδιος, αλλα αν πραγματι πηγε να περασει αναμεσα σε 2 φορτηγα, σκεφτομαι μπας κι εχασε τον ελεγχο απο καποια δινη αερα που σχηματιστηκε αναμεσα τους.

Μπορει να ισχυει κατι τετοιο? :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
George_Prix έγραψε:Δεν ξερω αν εχει λογικη βαση γιατι δεν το εχω ζησει ο ιδιος, αλλα αν πραγματι πηγε να περασει αναμεσα σε 2 φορτηγα, σκεφτομαι μπας κι εχασε τον ελεγχο απο καποια δινη που σχηματιστηκε αναμεσα τους.

Οταν περνας αναμεσα σε οχηματα με πανω απο την διπλασια ταχυτητα και μαλιστα φιλερ, πολλα μπορουν να πανε στραβα ....και πηγαν

κριμα στον νεο ανθρωπο αλλα οταν κανεις παιδια το γκαζι κλεινει ενα κλικ και δεν παιρνεις τοσα ρισκα
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
PaNick67 έγραψε:
George_Prix έγραψε:Δεν ξερω αν εχει λογικη βαση γιατι δεν το εχω ζησει ο ιδιος, αλλα αν πραγματι πηγε να περασει αναμεσα σε 2 φορτηγα, σκεφτομαι μπας κι εχασε τον ελεγχο απο καποια δινη που σχηματιστηκε αναμεσα τους.

Οταν περνας αναμεσα σε οχηματα με πανω απο την διπλασια ταχυτητα και μαλιστα φιλερ, πολλα μπορουν να πανε στραβα ....και πηγαν

κριμα στον νεο ανθρωπο αλλα οταν κανεις παιδια το γκαζι κλεινει ενα κλικ και δεν παιρνεις τοσα ρισκα

Όταν πας πάνω από 200 παντού το γκάζι πρέπει να κλείσει οχι ένα κλικ αλλά πολλά.

< >
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#894275 ένας καλός μου ξάδελφος είχε κάμει δυο ασφάλειες ζωής γι'αυτόν τον λόγο. να εξασφαλίσει την οικογένεια. κι όχι, δεν έτρεχε.
τελικά πήγε από καρκίνο στομάχου μέσα σε λίγες μέρες , λίγο μετά τα 60 .
Άβαταρ μέλους
By Δημ.Φυλακτος
#894288 Μηπως ειχε βαλει καμερα να γραφει να ανεβασει μετα το βιντεο και οι χαχολοι απο κατω να πατουσαν Like και να ανεβαινε η δημοτικοτητα του;
Άβαταρ μέλους
By kubiak

Απευθείας λινκ στο youtube - αν δεν φαίνονται τα δύο προηγούμενα

ΠΗΓΗ/ΑΡΘΡΟ: zougla.gr
Άβαταρ μέλους
By kubiak
Κακουργηματική δίωξη άσκησε ο Εισαγγελέας

Για το δυστύχημα συνελήφθησαν τέσσερα άτομα, ο 54χρονος Βούλγαρος οδηγός, και τρία ακόμη άτομα, τα οποία, σύμφωνα με την προανάκριση της Τροχαίας, καθοδηγούσαν τον πρώτο, προκειμένου να διασχίσει κάθετα τη Λεωφόρο Γεωργικής Σχολής.

Όπως έγινε γνωστό, η δίωξη που απαγγέλθηκε αφορά τις εξής πράξεις (σε βαθμό κακουργήματος):

– Επικίνδυνη οδήγηση από την οποία μπορούσε να προκύψει κοινός κίνδυνος σε ξένα πράγματα και κίνδυνος για άνθρωπο, και είχε ως αποτέλεσμα το θάνατο άλλου.

– Επικίνδυνες παρεμβάσεις στην οδική συγκοινωνία, από την οποία μπορούσε να προκύψει κοινός κίνδυνος για ξένα πράγματα και άνθρωπο, και η οποία είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο άλλου, κατά συναυτουργία.

Οι τέσσερις κατηγορούμενοι παραπέμφθηκαν να απολογηθούν σε τακτικό Ανακριτή και μέχρι τότε παραμένουν υπό κράτηση.

Απο το άρθρο, μόνο εμένα μου φαίνεται παράλογο να κατηγορουνται για αυτά;
Άβαταρ μέλους
By kubiak

Απεύθείας λινκ στο video στην περίπτωση που δεν μπορείτε να το δείτε...

*eDiT: Άσχετο αλλά παρατήρησα ότι στο [ video ] [ /video ] σε λινκ του youtube αν υπάρχει παράμετρος "&xxx" μου εμφανίζει λάθος και δεν μπορώ να το δω... Θα το αναφέρω και στα τεχνικά.
Άβαταρ μέλους
By Serf
Δημ.Φυλακτος έγραψε:Μηπως περασε κοκκινο; ετρεχε κιολας.

Τη στιγμή που μπαίνει στη διασταύρωση η μηχανή ξεκινάνε και τα σταματημένα αυτοκίνητα. Άρα εκείνη τη στιγμή άναψε πράσινο. Με τη διαφορά ότι η μηχανή τη στιγμή που άναψε πράσινο μπήκε με όσα στη διασταύρωση αντί να ξεκινήσει από 0χαώ. Πρακτικά η νταλίκα μπορεί να μπήκε με πράσινο στη διασταύρωση, το οποίο στο μεταξύ έγινε κόκκινο. Απλά ο οδηγός της μηχανής ήρθε αφρενάριστος.
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
#897555 Σημερινό:

Έχω σταθμεύσει νόμιμα, δεξία του δρόμου, και περιμένω το σχολικό να φέρει τα παιδιά. (Το σχολικό είναι τουριστικό λεωφορείο)

Έρχεται το λεωφορείο και κάνει στάση παράλληλα μου και ελαφρώς πιο μπροστά: Η μεσαία του πόρτα, βρίσκεται στο ύψος της πόρτας μου.

Κατεβαίνουν τα παιδία και τα τακτοποιώ στο αυτοκίνητο, βάζω τις τσάντες πορτμπαγκαζ και πηγαίνω να ανοίξω την πόρτα μου.

Ξαφνικά, ξεκινάει το λεωφορείο (αρκετά γρήγορα) και ο "κώλος" του βρίσκει την πόρτα μου και το δάκτυλό μου.

Πορτα:

Εικόνα

Δάκτυλο (Προσοχή, εικόνες φρίκης)

Εικόνα

6-7 ραμματάκια, αντιτετανικό και τρέξιμο με ασφαλιστικές. Για να δούμε... :help:
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#897557 περαστικα Σαξωνα :omg: