Εγώ λυπάμαι τον οδηγό του ΙΧ όχι που σκότωσε τον άνθρωπο αλλά που του ήρθε από το πουθενά και τον αιφνιδίασε. Και ξεκίνησε σιγά σιγά, όχι σφαίρα.
My Flickr
Geo f1 έγραψε:Ξεκαθαρη αυτοκτονια οδηγου μηχανης. Δεν πεφτουμε απο τα συννεφα για ακομη μια φορα. Η πλειοψηφια ετσι παει ολο το 24ωρο.
Scotch έγραψε:Θαύμα που δεν σκοτώθηκε επιτόπου.
mousatos έγραψε:Scotch έγραψε:Θαύμα που δεν σκοτώθηκε επιτόπου.
πρόλαβε και το κοκκάλωσε στο τελευταίο sec .
Isambard έγραψε:Ακόμη και STOP να είχε, ή παλόμενο, αν η μηχανή πήγαινε με πάνω από 100 χλμ/ώρα δεν θα μπορούσε να υπολογίσει την ταχύτητα της.
Η οδηγός πιθανόν να είδε μια μηχανή στο βάθος, αλλά δεν υπολόγισε πως πηγαίνει με τόσα, βγήκε και πια ήταν πολύ αργά.
Δε γίνεται κανείς να υπολογίσει πως ο αναβάτης θα πήγαινε με τόσα. Θεωρώ πως το λάθος είναι αυτό πρώτα και κύρια. Μέσα στην πόλη είσαι, δε θα βγεις από το STOP όταν δεν υπάρχει κανείς στον ορίζοντα, υπάρχει κίνηση, υπάρχουν και άλλα οχήματα, αλλά αν θεωρήσεις πως υπάρχει ο χώρος, βγαίνεις. Αν ο άλλος όμως πηγαίνει με 100 χλμ (και η μηχανή φαίνεται να πηγαίνει με ακόμη περισσότερα), διανύει σχεδόν 30 μέτρα/sec, που σημαίνει πως πριν ξεκινήσει το αυτοκίνητο να μπει στην διασταύρωση, η μηχανή ήταν πάνω από 100 μέτρα μακριά.
Μπείτε λίγο στη θέση του οδηγού του αυτοκινήτου, απλούστατα θεώρησε πως έχει χώρο και χρόνο να βγει.
Αντίθετα, αν η μηχανή πήγαινε με 50 άντε 60 χλμ/ώρα, και φορούσε κράνος, ακόμη και να παραβίαζε το STOP το αυτοκίνητο, όλοι θα ήταν μάλλον αγρατζούνιστοι, άντε ο αναβάτης να είχε κάποιο σπάσιμο, μέχρις εκεί.
Τώρα ένας νέος άνθρωπος χάθηκε και μια νέα γυναίκα είναι βαρύτατα τραυματίας. Η υπερβολική ταχύτητα (στις πόλεις ειδικά) είναι εγκληματική και σκοτώνει.
Geo f1 έγραψε:Ξεκαθαρη αυτοκτονια οδηγου μηχανης. Δεν πεφτουμε απο τα συννεφα για ακομη μια φορα. Η πλειοψηφια ετσι παει ολο το 24ωρο.
Serf έγραψε:Φανάρι δε διακρίνω. Αλλά φαίνεται ότι από στάση ξεκινούν και τα δύο αυτοκίνητα, άρα λογικά επειδή άναψε το πράσινο.

Κάτι που θέλω να μου εξηγήσετε. Σε όλες αυτές τις[…]
Πήγα πρόσφατα στο χωριό του γαμπρού μου στο Διδυμ[…]
https://www.in.gr/2026/09/28/life/piso-apo-ti-mask[…]
Δεν ξέρω γιατι το ποσταρα εδω, μπορει καποιος να τ[…]
Υπάρχει και το Μπατούμι στη Γεωργία που είναι το α[…]
Δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά, αλλά νομίζω το στ[…]
Βλέπετε SKY και εκστασιάζεστε και εγώ που πέρασα σ[…]