Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By Chris
edmond έγραψε:
drdino έγραψε:
edmond έγραψε:C-class ? :shifty:

:s_dunno

Βασικά από την μέση και πίσω, έτσι όπως είναι η γωνία της φωτό, μοιάζει αρκετά με την C class. Μου έκανε λιγάκι εντύπωση. :)

Η φωτο ειναι, και η αλλαγη της αποχρωσης λογω των σκιων. Δες το πορτπαγκαζ, σχεδον δε φαινεται πανω πανω. Αυτη ειναι ωραια, τετραγωνη, αντρίκεια, χοφμάιστερ, χασελχοφ, οχι σαν τις συγχρονες mb που μοιαζουν με μισολιωμενα αυγα
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
edmond έγραψε:
drdino έγραψε:
edmond έγραψε:C-class ? :shifty:

:s_dunno

Βασικά από την μέση και πίσω, έτσι όπως είναι η γωνία της φωτό, μοιάζει αρκετά με την C class. Μου έκανε λιγάκι εντύπωση. :)

Οι τελευταίες γενιές είναι πολύ πιο στρογγυλεμένες όντως.
Άβαταρ μέλους
By Zeus
Scotch έγραψε:Ωραία η ατομική θέση. Έχει και σούκο, έτοιμος είσαι :shifty:

Δυο εκει, και αλλες δυο στην αλλη θεση. Αλλα και οι δυο κοινοχρηστες :thumbsdown: Θελει δουλιτσα..
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
#781648 Εικόνα

Στο αγαπημένο του σημείο

350km
35lt ανεφοδιασμός
10lt/100km και στο BC
2.289€/lt
80€ Σύνολο
Άβαταρ μέλους
By edmond
#782956 Το ότι είναι απίστευτη φωτό νομίζω δεν αντιλέγει κανείς :s_thumbsup
Το ότι κάαααπου πιάνει το μάτι σου και ένα...αμάξι, νομίζω πως πάλι δεν θα βρω και πολλές αντιρήσεις. :lol:
:)
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
axel12p έγραψε:Έχω την αίσθηση πως θα τον ήθελε έναν φωτισμό το αμάξι. Από τον φακό του κινητού ίσως... :hmmm:

Σωστος, σα βουνοπλαγια δειχνει...

Πως γινεται να φωτησεις συγκεκριμενο σημειο με το φακο ομως? Πατας κανενα κλικ στο αντικειμενο που θελεις να φωτησεις κιαι μετα αναλαμβανει κανενα σοφτγουεαρ? :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By socratesn
#782988 Ωραιότατα γίνεται και καλά τα λέτε, έτσι είναι!
Αλλά η αλήθεια ειναι ότι στο απόλυτο σκοτάδι, εγώ την κορφή στο βάθος με τα αστέρια ήθελα να τραβήξω, δεν εβλεπα το κάδρο μου ακόμα και με 25600 iso, οπότε το οτι υπήρχε το αυτοκίνητο μέσα στη λήψη το είδα μετά.

Μετά έσβησε και η A7 από μπαταρία οπότε δε ξαναπροσπάθησα,αλλά θεώρησα πως ήταν αξιοπρεπής για να τη μοιραστώ.