Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By edmond
#780266 Εγώ ακόμα το έχω με τις άμμους από τις παραλίες μέσα :lol:
Βασικά θέλω να του κάνω μια μέσα έξω(μάλλον άυριο) αλλά όσο τα απογεύματα(καλή ώρα) συννεφιάζει, όλο το αναβάλω.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#780270 Καλά, εννοείται. Το δικό μου ήταν απλώς πλυμμένο, σε λίγες μέρες (καιρού επιτρέποντας το φελέκι μου φέτος! :s_mad ), πάλι θα γεμίσει με άμμο!
:lol:
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
edmond έγραψε:Εγώ ακόμα το έχω με τις άμμους από τις παραλίες μέσα :lol:
Βασικά θέλω να του κάνω μια μέσα έξω(μάλλον άυριο) αλλά όσο τα απογεύματα(καλή ώρα) συννεφιάζει, όλο το αναβάλω.

Γυρισα Σαββατο, Κυριακη πρωι επλυνα το αμαξι. Εχω μπαλαντεζα 20 μετρα και λαστιχο, τα κατεβασα, πρωτα σκουπα, μετα πλυσιμο, στεγνωμα, τζιτζι εγινε. Αφου πρωτα εβγαλα μπαγκαζιερα, μπαρες και τα πηγα αποθηκη.
Τωρα μενει να κανω και το ιδιο στο Φιατ αλλα δεν ξερω ποτε. Προς το παρον βαφω καγκελα, αν τελειωσω την Κυριακη ισως την επομενη.

Φωτογραφια δεν βαζω γιατι εξεχον μελος του φορουμ μου ζητησε να μην το κανω. Μελαγχολει καθε φορα που βλεπει την αμαξαρα μου και την συγκρινει με το πανακριβο χρεπι του, κι εγω χατηρια δεν χαλαω :s_empathy
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
Νίκος Παππάς έγραψε:
edmond έγραψε:Εγώ ακόμα το έχω με τις άμμους από τις παραλίες μέσα

Γυρισα Σαββατο, Κυριακη πρωι επλυνα το αμαξι.

Γύρισα Κυριακή μεσημέρι, μέχρι το βράδυ ήταν έτοιμο. Νταξ, από έξω ήταν εύκολο (αν εξαιρέσεις τα έντομα) αλλά από μέσα... παραλία
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#780280 Παρασκευη γυρισα,το βραδυ ηταν πλυμμενο.Δεν αντεχα να το βλεπω απλυτο 3 εβδομαδες.
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#780292 Εγω ακομα με τη βρωμα που ειδατε στην τελευταια φωτο που ποσταρισα. Τωρα ηρθε ο πομποδεκτης ( :inlove: ) και τους εταξα μπανιο το ΣΚ για να παιξω εγω με το νεο μου παιχνιδι :metalo:

Οποτε το πλυσιμο που σηματοδοτει το τελος του καλοκαιριου θα περιμενει για (τουλαχιστον :s_tongue) μια ακομα εβδομαδα ακομα :s_yes

Και δεν το πλενω μονος μου το χρεπι ουτε που να μου δωσουν 10 ευρω χαρτζηλικι. Προτιμω να δωσω ενα 10αρικο και να το κανουν οι ειδικοι :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By Zeus
kostis20 έγραψε:Ναι δείχνει οδηγίες από το gps ,όρια ταχύτητας και ταχύτητα ,cruise control,lane assist.Το πιο βολικό βέβαια είναι ότι δείχνει και το blind spot οπότε δε χρειάζεται να βλέπεις και τους καθρέπτες.
Α όταν ενεργοποιηθεί το αυτόματο φρενάρισμα κοκκινίζει όλο και γράφει ΦΡΕΝΟ!
Εμένα μου αρέσει πάρα πολύ.Ειναι πολύ βολικό.

Με polarised γυαλια φαινεται?
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
#780461 Ωραίο. Βάλε και μια 4άδα Eibach Pro-Kit και θα με θυμηθείς. Τώρα κάνε το, που είναι καινούρια τα αμορτισέρ σου.
Άβαταρ μέλους
By kostis20
Zeus έγραψε:
kostis20 έγραψε:Ναι δείχνει οδηγίες από το gps ,όρια ταχύτητας και ταχύτητα ,cruise control,lane assist.Το πιο βολικό βέβαια είναι ότι δείχνει και το blind spot οπότε δε χρειάζεται να βλέπεις και τους καθρέπτες.
Α όταν ενεργοποιηθεί το αυτόματο φρενάρισμα κοκκινίζει όλο και γράφει ΦΡΕΝΟ!
Εμένα μου αρέσει πάρα πολύ.Ειναι πολύ βολικό.

Με polarised γυαλια φαινεται?
Δε το έχω δοκιμάσει...
Άβαταρ μέλους
By Zeus
#780482 Τσεκαρε το..Εγω δεν το εβαλα γιατι δεν φαινοταν τιποτα με τα polarized και το σκεφτηκα μαλλον μαλακισμενα...λες και το βραδυ φορας γυαλια... :oops:
Άβαταρ μέλους
By drdino
#780484 Είναι λίγο hit and miss η φάση ανά τους κατασκευαστές. Ούτε στην F30 ούτε στην G20 μου παίζει καλά με polarised Rayban ή Maui Jim αλλά παίζει με Oakley. Εξαρτάται τι προσανατολισμό πόλωσης έχει το hud και τα γυαλιά.