Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By belgarion
KiloMeater έγραψε:Πλάκα πλάκα σκέφτομαι όταν το γυρίσω να του πω πόσα θέλει να κρατήσει και το C5 να το πάρω να φύγω

Αφού έχεις και ατέλεια δεν πας να δεις και το Renault espace?Το είδα τώρα που τα έχουν στο Μονακό και είναι πολυ εντυπωσιακό

.
Άβαταρ μέλους
By Scotch
JBT έγραψε:Η μόνη μου ένσταση είναι όμως με τα έξτρα καθισματάκια πίσω. Εγώ δεν θα έβαζα κανέναν εκεί πέρα γιατί σε περίπτωση ατυχήματος δεν με φαίνεται να υπάρχει σωτηρία :help:

Σε περίπτωση οπίσθιας σύγκρουσης μόνο ή και σε άλλες περιπτώσεις;
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
belgarion έγραψε:
KiloMeater έγραψε:Πλάκα πλάκα σκέφτομαι όταν το γυρίσω να του πω πόσα θέλει να κρατήσει και το C5 να το πάρω να φύγω

Αφού έχεις και ατέλεια δεν πας να δεις και το Renault espace?Το είδα τώρα που τα έχουν στο Μονακό και είναι πολυ εντυπωσιακό

.

Η ατέλεια παίζει κυρίως στα καινούργια, εκεί κάνει διαφορά. Γενικά δεν είμαι σε φάση αγοράς αμαξιού, άμα καθόταν κάποιο καλό offer λόγω αντιπροσωπείας, μιας και είναι και ελαφρώς used, με ανταλλαγή στα εύκολα το δικό μου να το έβλεπα, αλλιως τίποτα, δεν ξεκινάω έρευνα αγοράς
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
Scotch έγραψε:
JBT έγραψε:Η μόνη μου ένσταση είναι όμως με τα έξτρα καθισματάκια πίσω. Εγώ δεν θα έβαζα κανέναν εκεί πέρα γιατί σε περίπτωση ατυχήματος δεν με φαίνεται να υπάρχει σωτηρία :help:

Δεν θα έχουνε βάλει κάποιες ενισχύσεις επί πλέον; δε γίνεται να μην το έχουνε διαφοροποιήσει λίγο
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
#261269 Btw έχει βγάλει ήλιο κάνα δύο μέρες τώρα... Λέμε για τρελό θερμοκήπιο έτσι; έχει καλό κλιματισμό ειδικά πίσω δίνει μια χαρά, αλλά αυτό το πράγμα Ελλάδα, ακόμα και φιμε να του βάλεις, έτσι και το αφήσεις στο ήλιο άντε μπες μετά μέσα.
Άβαταρ μέλους
By markvag
KiloMeater έγραψε:Btw έχει βγάλει ήλιο κάνα δύο μέρες τώρα... Λέμε για τρελό θερμοκήπιο έτσι; έχει καλό κλιματισμό ειδικά πίσω δίνει μια χαρά, αλλά αυτό το πράγμα Ελλάδα, ακόμα και φιμε να του βάλεις, έτσι και το αφήσεις στο ήλιο άντε μπες μετά μέσα.

Έχει καλό κλιματισμό. Και οι αεραγωγοί για τους πίσω κάνουν δουλειά. :rtfm: Καλά, χωρίς κλιματισμό δεν μπορώ να το σκεφτώ φυσικά...

Για τις 2 πίσω θέσεις σε 7θέσιο είχε ένα crash-test το 5th gear, αλλά δεν μπορώ να βρω το βιντεάκι... Πάντως τα αποτελέσματα ήταν :lipsealed: :lipsealed: :ninja: :omg: Και είναι λογικό, γιατί δεν υπάρχει καθόλου χώρος για ν' απορροφηθεί η ενέργεια... οι πλάτες των πίσω καθισμάτων σχεδόν ακουμπάνε το πίσω παρ-μπριζ... :oops:
Άβαταρ μέλους
By JBT
Scotch έγραψε:

Απο πίσω :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By drdino
markvag έγραψε:
KiloMeater έγραψε:Btw έχει βγάλει ήλιο κάνα δύο μέρες τώρα... Λέμε για τρελό θερμοκήπιο έτσι; έχει καλό κλιματισμό ειδικά πίσω δίνει μια χαρά, αλλά αυτό το πράγμα Ελλάδα, ακόμα και φιμε να του βάλεις, έτσι και το αφήσεις στο ήλιο άντε μπες μετά μέσα.

Έχει καλό κλιματισμό. Και οι αεραγωγοί για τους πίσω κάνουν δουλειά. :rtfm: Καλά, χωρίς κλιματισμό δεν μπορώ να το σκεφτώ φυσικά...

Για τις 2 πίσω θέσεις σε 7θέσιο είχε ένα crash-test το 5th gear, αλλά δεν μπορώ να βρω το βιντεάκι... Πάντως τα αποτελέσματα ήταν :lipsealed: :lipsealed: :ninja: :omg: Και είναι λογικό, γιατί δεν υπάρχει καθόλου χώρος για ν' απορροφηθεί η ενέργεια... οι πλάτες των πίσω καθισμάτων σχεδόν ακουμπάνε το πίσω παρ-μπριζ... :oops:

Άβαταρ μέλους
By markvag
#261355 Το βρήκα αυτό, αλλά είναι τελείως άθλιας ποιότητας... Είχα δει καλύτερο, αλλά που να βόσκει τώρα... :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#261359 Και το αποτέλεσμα είναι χειρότερο απ' ό,τι θα ήταν για αυτούς που κάθονται πίσω σε κάποιο mini/super-mini;
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
Scotch έγραψε:Και το αποτέλεσμα είναι χειρότερο απ' ό,τι θα ήταν για αυτούς που κάθονται πίσω σε κάποιο mini/super-mini;

Και εγώ αυτό πήγα να γράψω, με πρόλαβες
Άβαταρ μέλους
By markvag
#261501 Αυτό είναι μία καλή ερώτηση... :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By 224v
#261525 Εχθες οδηγησα ενα Α3 sportback, 1.8T με 7αρι DSG του 2008 νομιζω, ειμασταν 4 μεσα απο Ωροπο σε Αθηνα.. Μια χαρα σε προσπερασεις εκει στις ανηφορες για Παθε... αλλα κατι ελειπε..... το ειχα αφησει στο αυτοματο το κιβωτιο, το τιμονι καμια σχεση με Ιταλικο σε αισθηση, αλλα ακριβες.
Δεν θα το αγοραζα σαν μτχ. πιασαμε και τα 180 εκει πριν τα διοδια στις Αφιδνες καλη αεροδυναμικη και λιγος γενικα θορυβος, βεβαια μια κυρια πισω ζαλιστικε λιγο αλλα ηταν αμαθητη σε τετοια... (ηταν και 70... Μαιων... :lol: )
Άβαταρ μέλους
By 21 quadra
224v έγραψε:Εχθες οδηγησα ενα Α3 sportback, 1.8T με 7αρι DSG του 2008 νομιζω, ειμασταν 4 μεσα απο Ωροπο σε Αθηνα.. Μια χαρα σε προσπερασεις εκει στις ανηφορες για Παθε... αλλα κατι ελειπε..... το ειχα αφησει στο αυτοματο το κιβωτιο, το τιμονι καμια σχεση με Ιταλικο σε αισθηση, αλλα ακριβες.
Δεν θα το αγοραζα σαν μτχ. πιασαμε και τα 180 εκει πριν τα διοδια στις Αφιδνες καλη αεροδυναμικη και λιγος γενικα θορυβος, βεβαια μια κυρια πισω ζαλιστικε λιγο αλλα ηταν αμαθητη σε τετοια... (ηταν και 70... Μαιων... :lol: )

Να μην τρέχεις όταν έχεις μικρά κορίτσια μέσα.