Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso

K9 παρέα με Κομάντο και τον Άρη τον skydiver :metalo:

Ντίμη ο κομάντο λέει ότι όταν είχε το Evo, άνοιγε και με τα κυπαρίσσια, με ό,τι υπήρχε στο δρόμο δηλαδή. Τον ξέρεις;
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#660963 Nαι εχουμε κανει αρκετα παρεα,ειχαμε και τον ιδιο προγραμματιστη.
Μεγαλο τρελοκομειο,σε καφε δεν σου μενει αντερο απο το γελιο.
Ειχε παρα πολυ δυνατο εβο,παντα με στοκ τουρμπο.
Σε καποια φαση ειχε πεσει προσκληση απο δυνατο αυτοκινητο,για συγκεκριμενα μετρα πατηματος.
Για να ειμαστε σιγουροι πιο εβο θα κατεβαζαμε, παμε βραδυ Κορωπιου για δοκιμες,το 8αρι του κομαντο με ενα φιλο μεσα συνοδηγο,και εγω με το δυνατοτερο 9αρι παντα στοκ τουρμπο της παρεας.
Τα αυτοκινητα τερμα απο καυσιμα,απο προγραμμα απο τα παντα,και παμε να πατησουμε σε διαφορα πατηματα,ωστε να ξερουμε ποιο ειναι ταχυτερο απο σταση,απο 1ες απο 2ες, ποιο περναει ταχυτερα τα 400 μετρα,ποιο τα 500 τα 600 κλπ.
Ολα αυτα γιατι το ενα ηταν 5ταχυτο,το αλλο 6ταχυτο (το 9αρι)
Πρεπει να καναμε πανω απο 20 πατηματα εεινο το βραδυ.
Τα αυτοκινητα ηταν σχεδον ισοδυναμα,απλα ποτε περναγε το ενα μπροστα και ποτε το αλλο,αναλογα με το που σταματαγες την νοητη κοντρα.Ταχυτερο στα 400 μετρα το 8αρι,απο εκει και πανω ηταν ταχυτερο το 9αρι(απο 210-240χλμ/ωρα) μετα λογω κοντυτερης 5ης σε σχεση με την 6η ξαναπερναγε εμπρος το 8αρι.
Το μεγαλο γελιο ηταν οι ατακες του σε κοντροφορουμ ,ειδικα με τους σουμπαρουδακηδες. :lol:
Άβαταρ μέλους
By panos2171
#660975 Μόνο εμένα μου φαίνεται κάπως ένα ομολογκέ αγωνιστικό να έχει καταλήξει ως κοντράμαξο;
Άβαταρ μέλους
By Miatakias
#660978 Τελικά 1ο στάδιο, 5ο στάδιο ή ολυμπιακό στάδιο;
Η ελληνική αυτοκινητιστική σκηνή παίρνει τα πάνω της και δεν χρειάζεται να ρίχνουμε τα μούτρα μας στους ξένους γιουτιούμπερς.

https://youtu.be/Oc9-JGDaO6Q
Άβαταρ μέλους
By dimviii
panos2171 έγραψε:Μόνο εμένα μου φαίνεται κάπως ένα ομολογκέ αγωνιστικό να έχει καταλήξει ως κοντράμαξο;

δεν εχει σχεση Πανο με ομολογκε αγωνιστικο αυτο που εχει φτιαξει ο Κωσταντινος.'Ομολογκε αγωνιστικο σημαινει οτι εχεις ακολουθησει πιστα καποια ομολογκασιον σχετικα με το τι θα αλλαξεις και τι οχι,για να συμμετασχεις σε καποια συγκεκριμενη κατηγορια αγωνων.
Εδω ειναι ολα ελευθερα.
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
Miatakias έγραψε:Τελικά 1ο στάδιο, 5ο στάδιο ή ολυμπιακό στάδιο;
Η ελληνική αυτοκινητιστική σκηνή παίρνει τα πάνω της και δεν χρειάζεται να ρίχνουμε τα μούτρα μας στους ξένους γιουτιούμπερς.

Μπορεί να μας πει ο φίλος πόσα χιλιόμετρα έχουν τα ελαστικά του Έβουρα σε ορεινή διαδρομή; (@14:10)

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By panos2171
dimviii έγραψε:
panos2171 έγραψε:Μόνο εμένα μου φαίνεται κάπως ένα ομολογκέ αγωνιστικό να έχει καταλήξει ως κοντράμαξο;

δεν εχει σχεση Πανο με ομολογκε αγωνιστικο αυτο που εχει φτιαξει ο Κωσταντινος.'Ομολογκε αγωνιστικο σημαινει οτι εχεις ακολουθησει πιστα καποια ομολογκασιον σχετικα με το τι θα αλλαξεις και τι οχι,για να συμμετασχεις σε καποια συγκεκριμενη κατηγορια αγωνων.
Εδω ειναι ολα ελευθερα.

To λέω με την έννοια ότι μπορεί και κάνει παπάδες σε στροφιλίκια και πίστες αλλά βλέπεις παντού βελτιωμένα 600-700ps να δουνε ποιο θα κερδίσει στην ευθεία. Το ακριβώς αντίθετο που κάνει ο Νίκος πχ.
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
Miatakias έγραψε:Η ελληνική αυτοκινητιστική σκηνή παίρνει τα πάνω της και δεν χρειάζεται να ρίχνουμε τα μούτρα μας στους ξένους γιουτιούμπερς.

+1

Άβαταρ μέλους
By Miatakias
Giuseppe Busso έγραψε:
Miatakias έγραψε:Τελικά 1ο στάδιο, 5ο στάδιο ή ολυμπιακό στάδιο;

Μπορεί να μας πει ο φίλος πόσα χιλιόμετρα έχουν τα ελαστικά του Έβουρα σε ορεινή διαδρομή; (@14:10)

Εικόνα

Σιγά μην κάνει ορεινές διαδρομές. Με τα μπιμπίκια είναι τα λάστιχα.
Τίποτα κόντρες και καφετέριες με τον deleted user 1 θα κάνει (κι εμένα καμιά φορά :lipsealed: ).
Άβαταρ μέλους
By IKE
#661208 Ωραία φάση το tuning με έβο αλλά για δείτε τι λέει εδώ ο φίλος με το ταπεινό σεατάκι του, ακόμα και αυτά τα κουβαδάκια έχουν ψυχούλα :

ΥΓ. Καλώς σας βρήκα και πάλι :yahoo:
Άβαταρ μέλους
By IKE
#661349 1η συνάντηση Ελλήνων γιουτιουμπερ

λίγο ύποπτο το ότι απουσιάζουν πολλοί γνωστοί έλληνες youtuber, ξέρω από πηγές εκ των έστω ότι δεν ενημερώθηκαν καν :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By krom
#661365 Τέλεια συναντηση, το είδα ολο, cars & coffee χωρις cars και χωρις сoffee.

Oπως έλεγε και ο Yezhov -αν δεν σου αρέσει, φτιάξε καλύτερο μυτινγκ Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By IKE
kovathe έγραψε:Ωδή στην βλαχοκαγκουρια made in Greece.
Tι γυφτοκαγκουρες χαχαχαχ....

< >

κράζεις --> θαυμάζεις