Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By JBT
#232338 Έχεις δει ποτέ στροφομετρο από s2k;
Άβαταρ μέλους
By JBT
#232793 115 ατίθασα οδηγάω τώρα στο Ψιτροέν και μπορώ να σε πω ότι τα 5κόμμακάτι λίτρα που θέλει για τα 100 χλμ με κάνουν γρήγορα να ξεχνάω τις 5000 σαλ διαφοράς :lol:

Καλά τα έλεγα με τα καλά προχθές, αλλά τι γίνεται με την ταξινόμηση ρε παιδιά;; :oops:

Ξέρει κάποιος πόσα θα χρειαστεί να προσκομίσω στους λήσταρχους; Για το Φόρεστερ και για το H-RV αντίστοιχα...

Εκτός κι αν τα παρατήσω όλα αυτά και αγοράσω μια Ελίζ και τέλος η ιστορία :s_crazy
Άβαταρ μέλους
By markvag
JBT έγραψε:Εκτός κι αν τα παρατήσω όλα αυτά και αγοράσω μια Ελίζ και τέλος η ιστορία :s_crazy

Και η οικογένεια με το λεωφορείο;;;; :lol: :lol: :twisted:
Άβαταρ μέλους
By elteo
markvag έγραψε:
JBT έγραψε:Εκτός κι αν τα παρατήσω όλα αυτά και αγοράσω μια Ελίζ και τέλος η ιστορία :s_crazy

Και η οικογένεια με το λεωφορείο;;;; :lol: :lol: :twisted:

Μισοί στην Ελιζ μισοί στο s2000. :yahoo:
Άβαταρ μέλους
By JBT
#232849 Να δείτε πώς μπαίνουν μέσα τα αντράκια και ανάβουν μηχανή όλα μόνα τους να πάθετε σοκ :lol:

Το γαμώτο είναι στην Ελίζ πιο πολύ θα δυσκολεύομαι εγώ παρά αυτά :lol:
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#251460 Ταβάνι τα 45.000 € (όσο πιο κοντά σ' αυτό το ποσό, μιας και από εκεί και κάτω χάνονται τα χρήματα) και τα 1.800cc. Θα είναι με χρονομίσθωση, οπότε αξιοπιστία και τιμή μεταπώλησης είναι αδιάφορα. Υποψήφια: Q3, Citroen DS5, Honda hrv, BMW x1, mini countryman. Καμία άλλη πρόταση στην ίδια κατηγορία με τα προηγούμενα;
Να έχει καλό αυτόματο, να είναι σβέλτο, ψηλό, πλούσια εξοπλισμένο και σχετικά μαζεμένο σε διαστάσεις.

< >
Άβαταρ μέλους
By JBT
#251500 Μόλις ξαναμπήκα στο HRV 1,6 με το 9άρι και έπαθα πάλι πλάκα :inlove: :inlove:

Γκάζι, κιβώτιο, χώροι, στήσιμο, τι να λέμε τώρα :superman:

Ο τύπος βέβαια έχει δίδυμα και οπότε κάτι τέτοιο έχει νόημα. Εσύ εάν είναι να κουβαλάς μονάχα τον εαυτό σου και τη γυναίκα σου, μάλλον θα πρότεινα κάτι άλλο... Γενικότερα εννοώ ότι ένας τέτοιος όγκος πηγαίνει στράφι.
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#251560 Ναι, κι εγώ μάλλον εκεί θα πήγαινα. Ο άμεσα ενδιαφερόμενος κλείνει μάλλον προς το Q3 (μέσα στην εβδομάδα ίσως το προχωρήσει κιόλας, μιας κι αυτόν περιμένουν να αποφασίσει). Αν και καλοκοιτά και το hrv, όντας ευτυχής κάτοχος πλούσια εξοπλισμένου crv.

< >
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
#251571 Το οδήγησα το 18d x1. Καλό είναι, δε ξέρω πως πάει το q3.

Ωραίο στο δρόμο με τη κλασσική BMWδοαισθηση. Θα το χαρακτήριζα σβελτο, τουλάχιστον έτσι το κάνει να φαίνεται το αυτόματο σασμαν.

Πάντως ταξιδεύει πιο άνετα και ήσυχα από τα παλιά μου BMW και από χώρους νομίζω είναι καλύτερο από το q3.

< >
Άβαταρ μέλους
By JBT
JBT έγραψε:Μόλις ξαναμπήκα στο HRV 1,6 με το 9άρι και έπαθα πάλι πλάκα :inlove: :inlove:

Γκάζι, κιβώτιο, χώροι, στήσιμο, τι να λέμε τώρα :superman:

Ο τύπος βέβαια έχει δίδυμα και οπότε κάτι τέτοιο έχει νόημα. Εσύ εάν είναι να κουβαλάς μονάχα τον εαυτό σου και τη γυναίκα σου, μάλλον θα πρότεινα κάτι άλλο... Γενικότερα εννοώ ότι ένας τέτοιος όγκος πηγαίνει στράφι.

Α ώπα ρε παιδιά, στο CRV αναφερόμουν :help: :help:

Το HRV δεν βγαίνει ντίζελ και αυτόματο!!

Μονάχα με τον 1,5 μπιτζίνα με τα 130. Καλό μοτεράκι βέβαια είναι. Και το αυτόματο είναι CVT, πρέπει να το οδηγήσει ενδελεχώς πριν αποφασίσει.