Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
saxon_747 έγραψε:Ford Transit Courier L 1.5 Duratorq TDCi 100PS Trend

Το νέο εταιρικό, με leasing.
Εικόνα
Με γειά!
Εύχομαι να κυκλοφορεί κάθε μέρα τίγκα στο εμπόρευμα!

.
Άβαταρ μέλους
By Asimov
saxon_747 έγραψε:Ford Transit Courier L 1.5 Duratorq TDCi 100PS Trend

Το νέο εταιρικό, με leasing.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
#779198 Καλορίζικο Σάξονα. Για δώσε πληροφορίες. Λεφτά, εξοπλισμός, χώρους, ωφέλιμο.

Νίκος Παππάς έγραψε:Εύχομαι να κυκλοφορεί κάθε μέρα τίγκα στο εμπόρευμα!

.

Με αυτό το εμπόρευμα που βάζει μέσα, κάθε μέρα θα τρέχει. Θέλει άλλου είδους εμπορεύματα για να γίνει ζεν. :s_wink
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
Giuseppe Busso έγραψε:Καλορίζικο Σάξονα. Για δώσε πληροφορίες. Λεφτά, εξοπλισμός, χώρους, ωφέλιμο.

.

Με αυτό το εμπόρευμα που βάζει μέσα, κάθε μέρα θα τρέχει. Θέλει άλλου είδους εμπορεύματα για να γίνει ζεν. :s_wink
Μπούσε, δες εδώ :

https://www.leaseplan.com/el-gr/leasing ... t-courier/

Είδα μια διαφήμιση, πήρα τηλ για πληροφορίες, σε ένα μήνα το παρέλαβα.

Θα αντικαταστήσει ένα Opel Combo 2004, τεράστια αναβάθμιση. Δε θα το οδηγαω πολύ, έχω οδηγό αλλά καμμία βολτουλα θα παίξει. Είναι όμορφο πάντως και ο κινητήρας πρέπει να είναι πολύ καλός.
Άβαταρ μέλους
By Geralt
saxon_747 έγραψε:
Giuseppe Busso έγραψε:Καλορίζικο Σάξονα. Για δώσε πληροφορίες. Λεφτά, εξοπλισμός, χώρους, ωφέλιμο.

.

Μπούσε, δες εδώ :

https://www.leaseplan.com/el-gr/leasing ... t-courier/

Είδα μια διαφήμιση, πήρα τηλ για πληροφορίες, σε ένα μήνα το παρέλαβα.

Θα αντικαταστήσει ένα Opel Combo 2004, τεράστια αναβάθμιση. Δε θα το οδηγαω πολύ, έχω οδηγό αλλά καμμία βολτουλα θα παίξει. Είναι όμορφο πάντως και ο κινητήρας πρέπει να είναι πολύ καλός.
Duratorq είναι σίγουρα κάποιο τρανσφορμερ !
Καλορίζικο
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#779232 καλοριζικο καικαλες δουλειες Σαξονα.
Άβαταρ μέλους
By dimik
#779235 Τι μου θύμησες τώρα, πριν 12 χρόνια οδηγούσα ένα τέτοιο (της εποχής) κι έκανα μεταξύ άλλων και τον οδηγο, κουβαλώντας τα ίδια προϊόντα. Πολύ ωραίο αμαξάκι και το πρώτο manual δεξιοτιμονο που οδήγησα.

Καλοτάξιδο και με πολλά χλμ κάθε χρόνο...

< >
Άβαταρ μέλους
By edmond
#779559 Καλές δουλειές :s_thumbsup
Εννοείται πως μια αναβάθμιση σε "εργαλεία" της δουλειάς, κάνουν την εργασία πιο ξεκούραστη και γενικά αποδοτική.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#779680 Μετά από ένα αστείο τρακάρισμα, που μας πέτυχε πάνω στα "βράγχια" και τσάκισε την άκρη του καπώ, και την άκρη του προφυλακτήρα, και μετά από μήνες ψάξιμο, ευπειθώς αναφέρω, πως προφυλακτήρας BMW Performance για E8x δεν υπάρχει πουθενά στην αγορά. Αναγκαστικά βάλαμε πλήρες σετ M-Pack που σημαίνει πως θα πληρώσω κιόλας κάτι από την τσέπη μου αφού (δικαίως) δεν το κάλυψε η ασφάλεια του άλλου.
Από μπροστά, μπορεί να είναι και πιο όμορφο, από το πλάι χάνει πολύ σε σχέση με πριν.
Μαζέψαμε και διάφορες άλλες γρατζουνιές, βάφτηκε και η οροφή που την είχαν ξεσκίσει τα γατιά της γειτονιάς, έγινε όμορφη η γριά και ελπίζουμε να μας βγάλει για μια 5ετία (κάθε 2 χρόνια, κάνω την ίδια ευχή για 5ετία! :lol: ).
Εκεί παίζει αντί να την πουλήσω, να την παρατήσω σε καμιά αποθήκη στο χωριό μέχρι να μπορεί να βγάλει πινακίδες... ιστορικού!
:lol:
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα

ΥΓ: Γυαλίσανε και τα φανάρια και βάφτηκαν και με βερνίκι, μου είπαν πως δεν θα γίνουν πάλι αμέσως χάλια, άντε να δούμε.