Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By skous
#877391 Φανταζομαι ανετα μπορει το φεγγαρι να τυφλώσει κάποιον συγγενή και να κανει τον 28χρονο λιωμα καποιο βραδακι (εντελώς τυχαιά!).

έτσι πρεπει να αντιμετωπιζονται αυτα…

< >
Άβαταρ μέλους
By Χρήστος Λάππας
#877669 Καταδίωξη στο Ζεφύρι: Νεκρός ο οδηγός του Ι.Χ που οδηγούσε στο αντίθετο ρεύμα του Κηφισού

Κατέληξε το πρωί της Πέμπτης ο 30χρονος Ρομά που νοσηλευόταν βαριά τραυματισμένος στο ΚΑΤ, μετά την επεισοδιακή καταδίωξη στον Κηφισό νωρίς τα ξημερώματα της Πέμπτης.

Το χρονικό

Υπενθυμίζεται πως λίγο μετά τις 12 το βράδυ, αστυνομικοί της Αμεσης Δράσης που περιπολούσαν στην περιοχή του Ζεφυρίου, έκαναν σήμα σε οδηγό ενός ΙΧ να σταματήσει για έλεγχο.

Τότε ο οδηγός ανέπτυξε ταχύτητα και ακολούθησε κινηματογραφική καταδίωξη, με το όχημα να κινείται στο αντίθετο ρεύμα της Εθνικής Οδού.

Οταν έφτασε στο ύψος της παλιάς Renault, συγκρούστηκε με διερχόμενο φορτηγό, με αποτέλεσμα να ακινητοποιηθεί και να τραυματιστεί σοβαρά ο 30χρονος οδηγός του Ι.Χ.

Ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ΚΑΤ, όπου νοσηλευόταν φρουρούμενος.

https://www.kathimerini.gr/society/5633 ... y-kifisoy/
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
Zorz έγραψε:
markvag έγραψε:*Αυτό δεν σημαίνει ότι "εγώ που ξέρω" μπορώ να πάω +25% από το όριο ή κάποια αντίστοιχη βλακεία. ΠΡΟΦΑΝΩΣ. Και επίσης επιχειρήματα του στυλ "δεν μπορώ να πάω κάτω από 150 στην εθνική" είναι στην καλύτερη βλακώδη.

Χάθηκε και ο Τζόρτζ Πρήξ... :(

Για το δικο σου το καλο, ελπιζω να ακολουθησες τη συμβουλη του γιατρου πρωτου βαλεις το ονομα μου στο στομα σου :rtfm:

Γαργαρες με το σωστο μιγμα, 1/3 ποτασα + 1/3 κεζαπι + 1/3 χλωρινη :s_yes

Κατα τα αλλα χαιρομαι που ο κοσμος με θυμαται σαν καποιον που ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΑΡΓΑ. Σιγουρα προτιμοτερο απο τη μοιρα που εχεις εσυ στα βιβλια μου, που ΔΕ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΚΑΝ :s_cool
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#878279 Επειδή είχα την τύχη να κάτσω συνοδηγός του Στρατισσίνο στα Μέγαρα και του Markvag στις Σέρρες έχω να πως οτι είναι και οι δύο εξαιρετικοί οδηγοί.

Look at the way he is driving, like an old man - Rush (2013)

Άβαταρ μέλους
By glf
#878473 Μα κατάλαβε ότι ξεκίνησε η κίνηση και άρχισε να τρέχει.
Άβαταρ μέλους
By axel12p
#878512 Μ'αρεσει που θα πάνε το όριο στα 30Kmh μέσα στις πόλεις. Εδώ ακόμη και περπατώντας θα σκάει ο ένας πάνω στον άλλο. :thumbsdown:
Άβαταρ μέλους
By otso
mousatos έγραψε:Επειδή είχα την τύχη να κάτσω συνοδηγός του Στρατισσίνο στα Μέγαρα και του Markvag στις Σέρρες έχω να πως οτι είναι και οι δύο εξαιρετικοί οδηγοί.

Look at the way he is driving, like an old man - Rush (2013)

Ποιος την χαρη σου μουσατε ακουσες απο κοντα τον ρητορα .
Ο δευτερος ο γνωστος μαρκοβαγγος ; που δεν προσπερναει αραμπα με 1 αλογο σε ευθεια 5 χιλιομετρων αν δει στα 4 χλμ αλλον αραμπα να ερχεται απο απεναντι ;
Μην μου πεις οτι ηταν με το bmw και εβγαλε γυρο χωρις να χαλασει .
Άβαταρ μέλους
By mousatos
glf έγραψε:Μα κατάλαβε ότι ξεκίνησε η κίνηση και άρχισε να τρέχει.

Το ίδιο και τα πρόβατα.
Άβαταρ μέλους
By sknipper
mousatos έγραψε:πάνε και περνάνε σαν τα πρόβατα :(
https://www.msn.com/el-gr/video/deltia- ... re#details
Φαίνεται ότι η επεξεργαστική ισχύς κάποιων είναι μειωμένη ή έχει βαθμό χρονοκαθυστέρησης. Είδα άδειο, είδα να έρχονται ξεκινάω τρέχοντας και δεν προλαβαίνω να ξανακοιτάξω, ξαναεπεξεργαστώ τα δεδομένα και να κάνω αλλαγή της κατάστασης.

Κι εμένα με έχει χτυπήσει πεζός ενώ είμαι στο ποδήλατο, μέρα μεσημέρι, η πλάκα είναι ότι με κοίταξε πρώτα, έτσι ένιωσα, τα μάτια μας συναντήθηκαν, και παρά το πάντα αναμμένο προβολάκι φαίνεται δεν με είχε αντιληφτεί και άρχισε να περνάει το δρόμο, στη διάβαση αλλά ενώ αυτός είχε κόκκινο κι έπεσε επάνω μου. Δεν πάθαμε τίποτα αλλά ήταν έκπληξη, δεν το περίμενα και μάλιστα όχι κανένα γερόντιο, νέος άνθρωπος, 25-35 χρονών. Δεν μπόρεσα να τον αποφύγω, καθώς το ποδήλατο είναι κοντά στο πεζοδρόμιο, μετά το πρώτο του βήμα με είχε χτυπήσει. Από τη μιά οι πεζοί και οι πόρτες των παρκαρισμένων από την άλλη μηχανάκια, αυτοκίνητα και βανάκια (white vans στην Αγγλία θεωρούνται η μητέρα όλων των κακών και όχι άδικα) η θέση των ποδηλατών είναι δύσκολη.
Άβαταρ μέλους
By markvag
otso έγραψε:Μην μου πεις οτι ηταν με το bmw και εβγαλε γυρο χωρις να χαλασει .

Όχι ρε... τότε είχα αξιόπιστο αμάξι (το 206 της υπογραφής :inlove: )
Άβαταρ μέλους
By axel12p
#878754 Πάρε τον ένα και βάρα τον άλλο, κυριολεκτικά και μεταφορικά! :thumbsdown:

Θεσσαλονίκη: Η στιγμή της θανατηφόρας παράσυρσης του 63χρονου από μηχανή που παραβίασε το κόκκινο
https://www.protothema.gr/greece/article/1576733/thessaloniki-i-stigmi-tis-thanatiforas-parasursis-tou-63hronou-apo-mihani-pou-paraviase-to-kokkino/
Άβαταρ μέλους
By fokion
#878817 Γειτωνας???
Δυστυχως απο οτι φαινεται η γιαγια περασε με κοκκινο οχι οτι δικαιολογει αλλα.... τελος παντων....