Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By markvag
Serf έγραψε:Ψάχνω επιχειρήματα για να πείσω γνωστό να μην οδηγά με αφαιρεμένες τις πινακίδες. Κάτι περισσότερο από το πρόστιμο σε τυχόν έλεγχο της τροχαίας.

Έτσι και κάποιος άλλος πέσει πάνω του την πάτησε. Απλά. Προφανώς και δεν θα τον καλύψει ΚΑΜΙΑ ασφαλιστική, καθώς δεν θα έπρεπε καν να κυκλοφορεί το αμάξι. Το λιγότερο είναι πρόστιμο, ενδέχεται να υπάρχει και ποινική ευθύνη.

Δεν συζητάω καν το ενδεχόμενο να προκαλέσει αυτός ατύχημα, έστω και μικρό... :lipsealed:
Άβαταρ μέλους
By drdino
#493293 Το συμβόλαιο της ασφάλειας τι λέει;
Άβαταρ μέλους
By fokion
#493523 αν ( που υποθετω) μαζι με τις πινακιδες εχουν παρει και την αδεια κυκλοφορίας ισχυει το παρακάτω
http://drivingschool.gr/nomothesia/para ... ines08.htm (4ο απο κατω)

Κυκλοφορία ή οδήγηση χωρίς άδεια κυκλοφορίας (αυτ/το, ρυμουλκούμενο, τρίτροχο, μοτ/τα) ή που έχει αφαιρεθεί
(ν.2696/1999 αρθ.88 παρ.4)
Από 200,00 και άνω Φυλάκιση 1 έως 6 μηνών
Άβαταρ μέλους
By fokion
fokion έγραψε:WOW!!! το ΚΙΑ 60 ευρω κατω - Thanx Bill!!! απο 160+ στην Anytime 108 στην HD....
Επειδη η ασφαλεια μου ληγει σε 20 μερες μπορω να το πληρωσω μετα την 1η που θα εχω πληρωθει?

καλως ηλθα στην οικογενεια της HD :yahoo: :yahoo: :yahoo:

Σε 3 μερες εληγε η anytime, οποτε καλα ειμαστε....

και παλι BILL ευχαριστω!!
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#494133 Η πλάκα με την HD είναι όταν περιμένεις υποβάθμιση υπηρεσιών, αντίστοιχη της μείωσης των ασφαλίστρων, αλλά αντ' αυτού λαμβάνεις υπηρεσίες υψηλότερου επιπέδου

< >
Άβαταρ μέλους
By fokion
#494136 Επειδη το αμαξι ειναι αρχαιο ( 1996 ) για τα δεδομενα τους δεν καλυπτει πραγματα οπως πχ καταστροφη απο φυσικές αιτίες.. γιατι η απαλαγη θα ηταν σχεδόν η αξια του :) :)
οποτε εχω τις ιδιες καλυψεις... απλά 1/3 κάτω.....

Ok και στην anytime ερχοταν γρηγορα - την επομενη εργασιμη απο την πληρωμη ακομα και Σαββατο...

Τωρα αναρρωτιεμαι αν θα μου ερθει τηλ. απο κει γιατί αλλαξα.....

Ασχετο. Χρειαζεται να κανω κατι οσον αφορά την anytime??? Να τους ενημερωσω οτι δεν????
Άβαταρ μέλους
By elteo
fokion έγραψε:
Τωρα αναρρωτιεμαι αν θα μου ερθει τηλ. απο κει γιατί αλλαξα.....

Ασχετο. Χρειαζεται να κανω κατι οσον αφορά την anytime??? Να τους ενημερωσω οτι δεν????

θα σε πάρουν τηλέφωνο κανα 3ημερο πριν λήξει. Θα τους πεις ότι έκανες αλλού και τέλος. Θα σε ρωτήσουν για ποιό λόγο έφυγες; Οικονομικός θα πεις και καλή σας ημέρα. :lol:
Άβαταρ μέλους
By fokion
#494141 το 3ημερο ηταν... σημερα!!! Οποτε αυριο το πρωι να το περιμενω....
Να φανταστω αντιπροταση στο στυλ των εταιρειων τηλεφωνίας δεν ε??
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
Καλώς ήρθες στην Hellas Direct!

Μόλις αγόρασες το ασφαλιστήριο για το Audi σου με αριθμό κυκλοφορίας IMZ 6109 για 365 ημέρες.

Συνημμένο θα βρεις το συμβόλαιό σου. Αν θέλεις να κατεβάσεις τους Όρους Ασφάλισης, πίεσε εδώ.

Σε περίπτωση ατυχήματος ή βλάβης, απλά κάλεσε στο τηλέφωνο της Γραμμής Άμεσης Βοήθειας που αναγράφεται πάνω στο συμβόλαιό σου.

Αν έχεις κάποια απορία ή χρειάζεσαι βοήθεια, πάτησε «Απάντηση» σε αυτό το email ή στείλε μας μήνυμα στο live chat, στο site μας.

Καλές διαδρομές!

Φιλικά,

Ανδριάνα

Ευχαριστώ Ανδριάννα. Ελπίζω να αντέξει το μαγαζάκι σου 1 χρόνο ακόμα. :shifty: Τσιγκουνεύτηκα τελικά και δεν έκανα μικτή. Αν αποδειχθεί αξιόπιστη η HD θα κάνω την επόμενη. Και πάλι βέβαια εξοικονόμησα 150-160€. Η παναγιά μαζί μας.
Άβαταρ μέλους
By fokion
#495901 Αντριανα την λενε εσενα? εμενα Ειρηνη!! :) :) :) :) :)

FWIW η anytime δεν πηρε τηλεφωνο.
με πηρε ο ασφαλιστης μου να μου θυμισει την πληρωμη ( ανημερα της ληξης) αρα 3 μερες ακομα δεν ειχαν δει οτι αλλαξα...
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#495914 Btw πριν κανα 3μηνο ειχα ψησει και τον κουμπαρο μου να κανει HD. Χθες ειχε αφησει ο κουβας αμοιχτα αλαρμ ολη μερα και εμεινε απο μπαταρια. Σε 7.5 λεπτα ειχε ερθει ο μαστορας της ασφαλιστικης να το φορτισει. Παμε γερα μωρη HD! :shifty:

< >
Άβαταρ μέλους
By melos86
#495949 Μια χορηγεια στο φορουμ θα ηταν το λιγοτερο που θα μπορουσαν να κανουν!
Και εγω ορμωμενος απο εδω ασφαλισα τρια αυτοκινητα σε αυτους! :s_biggrin