Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By JBT
#296896 Για τα squirt είναι
Άβαταρ μέλους
By socratesn
#296903 Peugeot 405 Mi16 παρκαρισμένο σχεδόν μόνιμα σε κεντρικό πάρκινγκ στη Λάρισα :inlove:
Εικόνα

Sorry για την σάπια φωτό, φακός γεμάτος δαχτυλιές :s_dunno

Επίσης καθημερινά σε παραδίπλα γειτονιά Lancia Thesis πάντα με γάντια στο ταμπλό ----> μερακλής :superman:
Άβαταρ μέλους
By cmarin
#297530 ...χθες στα Χανιά
Ποιος ξέρει για τις πινακίδες αυτές?

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By cmarin
#297534 για το hilux μιλάω... :)
Άβαταρ μέλους
By bibendum
cmarin έγραψε:...χθες στα Χανιά

Βολος
Άβαταρ μέλους
By elvet
cmarin έγραψε:...χθες στα Χανιά

Εικόνα

Γερμανικές από την πόλη - Bottrop, North-Rhine-Westphalia, τελωνείου για εξαγωγή
Άβαταρ μέλους
By bibendum
#297539 ΧΑ βλακας... χαχαχα βολος λεω

:slap:

ειδα μονο το BOT :s_tongue δεν πηγα παραπερα...

αληθεια τι παιζει ακριβως με αυτες τις πινακιδες;
Άβαταρ μέλους
By Dimsabas
#297553 Έχουν συγκεκριμένη ημερομηνία λήξης στα δεξιά. Αν είδα καλά, η συγκεκριμένη έχει λήξει από το 15.
Άβαταρ μέλους
By cyberguy
Dimsabas έγραψε:Έχουν συγκεκριμένη ημερομηνία λήξης στα δεξιά. Αν είδα καλά, η συγκεκριμένη έχει λήξει από το 15.

οχι απλα εχουν ημερομηνια λήξης, τις παίρνεις για να οδηγήσεις το όχημα μέχρι τον χώρο που θα το παρκάρεις στην χώρα σου. Εαν σε σταματήσουν την επόμενη μέρα απο αυτην που μπήκες στην χώρα (το βλέπουν απο το χαρτί του τελωνείου), στο κατασχέτουν (θεωρητικα)
Άβαταρ μέλους
By belgarion
#297556 Σε ποιά χώρα στο κατάσχουν?Γιατί εχω δει αμάξια με πινακίδες εξαγωγής που έχουν λήξει απο χρόνια,ακόμη και απο ΗΠΑ...

.
Άβαταρ μέλους
By cyberguy
belgarion έγραψε:Σε ποιά χώρα στο κατάσχουν?Γιατί εχω δει αμάξια με πινακίδες εξαγωγής που έχουν λήξει απο χρόνια,ακόμη και απο ΗΠΑ...

.

Στην Ελλάδα γίνεται η κατάσχεση, έχω πετύχει να φορτώνουν bmw m5 που κυκλοφορούσε με τέτοια νούμερα ληγμένα, αλλά ήταν καρφωτή, οπότε δεν έγινε σε τυχαίο έλεγχο.
Άβαταρ μέλους
By 993cc
#297603 Κάποτε στη Νέα Σμύρνη κυκλοφορούσε άρχοντας με Γκ.Τσερόκι με πινακίδες τέτοιες τελωνειακές Γερμανίας ληγμένες από 10 χρόνια :thumbsup:
Άβαταρ μέλους
By Chris
#297604 Κατι μικρες με πρασινο κειμενο τι ειναι? Ειδα κι εγω εναν αρχοντα με κομπλε σετ, καγιεν και πουρο