Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By BARHonda
diplomat έγραψε:Βλέπω καρχαριοπτερύγιο αντί για κεραία επιτέλους;

Kαλά και ασφαλή χιλιόμετρα!
Από λίγο ψάξιμο που έπεσε, τα RS έχουν κεραία

Τα RS Trophy shark antenna

Πχ

https://www.sauto.cz/osobni/detail/rena ... /164796441
Άβαταρ μέλους
By BARHonda
#755611 Και επειδή κάποια φιλαράκια ήδη μου την έχουν πει, θα πάω να αγοράσω και ένα καρούμπαλο TAXI να είμαι παντός καιρού! Να αρχίσουμε και την απόσβεση! (Ελλάδα, εδώ τα ταξί είναι άσπρα)
Άβαταρ μέλους
By BARHonda
#755613 Και επειδή κάποια φιλαράκια ήδη μου την έχουν πει, θα πάω να αγοράσω και ένα καρούμπαλο TAXI να είμαι παντός καιρού! Να αρχίσουμε και την απόσβεση! (Ελλάδα, εδώ τα ταξί είναι άσπρα)
Άβαταρ μέλους
By BARHonda
Giuseppe Busso έγραψε:
BARHonda έγραψε:Εικόνα

Χύσαμε... :inlove:

Καλά χιλιόμετρα.
Θα κάνουμε κάνα πάτημα από 60 ή 80; :lol:
Θες με το καλό όταν/αν το κατεβάσω Ελλάδα προς καλοκαίρι μεριά να στο δώσω να το κάψεις για την εξυπηρέτηση με το Seat? Αν δεν έκατσε τελικά όπως διαπίστωσες!
Άβαταρ μέλους
By kostis20
BARHonda έγραψε:
Giuseppe Busso έγραψε:
BARHonda έγραψε:Εικόνα

Χύσαμε... :inlove:

Καλά χιλιόμετρα.
Θα κάνουμε κάνα πάτημα από 60 ή 80;
Θες με το καλό όταν/αν το κατεβάσω Ελλάδα προς καλοκαίρι μεριά να στο δώσω να το κάψεις για την εξυπηρέτηση με το Seat? Αν δεν έκατσε τελικά όπως διαπίστωσες!
Καλορίζικο!Βrno βλέπω?

< >
Άβαταρ μέλους
By axel12p
#755649 Καλορίζικο και καλοτάξιδο να είναι. Άσε τους να λένε για το χρώμα, πανέμορφο είναι! :thumbsup:

Εντωμεταξύ τον βλέπω τον dimviii να ξεκινά καινούργιες εισαγωγές :lol:
Άβαταρ μέλους
By dimviii
axel12p έγραψε:Καλορίζικο και καλοτάξιδο να είναι. Άσε τους να λένε για το χρώμα, πανέμορφο είναι! :thumbsup:

Εντωμεταξύ τον βλέπω τον dimviii να ξεκινά καινούργιες εισαγωγές :lol:

εψαχνα τετοιο μεγκανε καπισιο για ενα φιλο.Δεν συμφερει να το κανεις εισαγωγη.Ο εκτελωνιστης μου ειπε απαγορευτικο νουμερο,που ερχοταν μια η αλλη με τα 2 που υπηρχαν στο car.gr τοτε.
Άβαταρ μέλους
By BARHonda
Giuseppe Busso έγραψε::s_howdy :s_howdy

Για πες έκδοση, λεπτομέρειες.
Καλά μην περιμένεις ανάλυση α λα Seat που έχεις κάνει εσύ με σειρά ανάφλεξης κτλ, είμαι πιο «νορμάλ» τύπος εγώ

Έκδοση είναι η Trophy (RS και RS trophy βγάζει. Δεν μετράω την Trophy R, είναι limited και χωρίς ουσιαστική αξία για το 99.9% του αγοραστικού κοινού)

1.8λ, 300PS ανακοινώσιμα, αυτόματο 6τάχυτο, τετραδιεύθυνση μέχρι κάποια ταχύτητα

Εάν δεν κάνω λάθος είναι λίγο πιο άκαμπτο σασί ή γενικά πιο σκληρό στήσιμο από το απλό RS, να δω εάν θα το στολίζω στις λακούβες…

Εντυπώσεις εν καιρώ