Scotch έγραψε:@ theo13: Γιατί είναι ατυχές το σχόλιο; Είναι τόσο μεγάλη η μ@λ@κία που έκαναν τα παιδάκια αυτά που δεν μπορώ να τα δω σαν ατύχημα. Ήταν accident waiting to happen. Προσωπικά τόσο χοντρές μ@λ@κίες δεν έκανα μικρός. Μου φαινόταν αδιανόητο να ανέβω καν σε μηχανή (ίσως επειδή είχαν δει αρκετά τα μάτια μου.. δυστυχώς και ευτυχώς).
Δεν μπορείς να το δείς σαν ατύχημα;; Τότε πες μου τι θεωρείς ατύχημα; Μόνο να πέσει μετεωρίτης πάνω σε κάποιον την ώρα που οδηγεί;; Γιατί κατά 99% ο άνθρωπος φταίει σε κάθε τροχαίο..
drdino έγραψε:Όσες λέξεις κι αν γράψεις, το "ναι κυρία αλλά κι ο Τοτός έσπασε την ξύστρα" δεν αλλάζει βαρύτητα.
Στα σοβαρά τώρα, εγώ όπως και πολλοί άλλοι δεν κάναμε τέτοιου είδους |λογοκρισία|, οπότε το ΟΛΟΙ!!!!1111omg δεν έχει και πολλή βαρύτητα.
Μπορεί να λες εμένα 5χρονο αλλά εσύ παίζεις με τις λέξεις.
Και εγώ δεν έχω ανεβει ποτέ τρικάβαλο αλλά έχω υπερβεί όρια ταχύτητας, την διαδρομή σπίτι πλατεία χωριού την έκανα λες και είναι ε.δ. κλπ... Ο καθένας έκανε διάφορες |λογοκρισία| άλλες λιγότερο σοβαρές άλλες περισσότερο αλλά και πάλι |λογοκρισία|
theo13 έγραψε:
Επειδή ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΕΓΩ έχουμε κάνει πολλές |λογοκρισία| ιδιαίτερα όταν ήμασταν νεώτεροι
απο οτι βλέπω, εσυ συνεχιζεις και τώρα αρκετά δυνατά
Morx έγραψε:Για 5χρονο καλα τα πηγες.
Σε καποια φαση νομιζα πως ησουν 10 !!!
για το τι νομίζεις
spoky έγραψε:theo13 έγραψε:
Επειδή ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΕΓΩ έχουμε κάνει πολλές |λογοκρισία| ιδιαίτερα όταν ήμασταν νεώτεροι
απο οτι βλέπω, εσυ συνεχιζεις και τώρα αρκετά δυνατά
Να τος και ο αποτυχημένος δικηγόρος
theo13 έγραψε:Δεν μπορείς να το δείς σαν ατύχημα;; Τότε πες μου τι θεωρείς ατύχημα; Μόνο να πέσει μετεωρίτης πάνω σε κάποιον την ώρα που οδηγεί;; Γιατί κατά 99% ο άνθρωπος φταίει σε κάθε τροχαίο..
Ατύχημα θεωρώ την απουσία τύχης. Την περίπτωσή μας τη θεωρώ έλλειψη κοινής λογικής/παιδείας/ανατροφής/κοκ.
Το ίδιο είναι να κάνεις jogging με ελεύθερα τα χέρια και το ίδιο κρατώντας ένα μαχαίρι; Να τα βαφτίσουμε και τα δύο ατυχήματα;
Scotch έγραψε:theo13 έγραψε:Δεν μπορείς να το δείς σαν ατύχημα;; Τότε πες μου τι θεωρείς ατύχημα; Μόνο να πέσει μετεωρίτης πάνω σε κάποιον την ώρα που οδηγεί;; Γιατί κατά 99% ο άνθρωπος φταίει σε κάθε τροχαίο..
Ατύχημα θεωρώ την απουσία τύχης. Την περίπτωσή μας τη θεωρώ έλλειψη κοινής λογικής/παιδείας/ανατροφής/κοκ.
Το ίδιο είναι να κάνεις jogging με ελεύθερα τα χέρια και το ίδιο κρατώντας ένα μαχαίρι; Να τα βαφτίσουμε και τα δύο ατυχήματα;
Όσον αφορά το αποτέλεσμα είναι ατυχήματα όλα γιατί απλά είναι ¨ατυχή¨ γεγονότα. Το ότι σε κάποια υπάρχει δόλος ή αμέλεια (όπως εδώ) δεν αλλάζει το αποτέλεσμα. Αν ένας πεζός παρασυρθεί ενώ περνά με κόκκινο είτε πράσινο και τα δυο είναι ατυχήματα. Απλά στην πρώτη περίπτωση έχει επειδείξει αμέλεια (και έφαγε το κεφάλι του)
theo13 έγραψε:Όσον αφορά το αποτέλεσμα είναι ατυχήματα όλα ...
Αν θέλουμε να ακριβολογήσουμε, είναι δυστυχήματα.
Εκει, εχει και προειδοποιητικες πινακιδες, 9 στις 10 φορες εχει αερα.
Χειμωνα καλοκαιρι!
Μια φορα ειδα μονο τουμπαρισμενο οχημα, οταν ανεβαινα... δευτερη φορα, στη φωτογραφια που εβαλες!
Πρεπει να εδινε πονο ...

< K910 μου
< 3