Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By alexandros.K
Geo f1 έγραψε:Σας εχω ξαναπει την φαντασιωση μου. Σε ενα αμαξι μεσα 4-5 ατομα (απαραιτητα ο Kacey) και απο πισω αλλο αμαξι με αλλα 4-5 ατομα.

Εμεις 1000% νομιμοι παντου και παντα και να την λεμε στους |λογοκρισία| που διπλοπαρκαρουν κλπ.
Και αν πουν κουβεντα επι τοπου κατω και οι 10...!!
Να βλεπω τα μουτρα τους!!

θα αναγκαστεις να διπλοπαρκαρεις κι εσυ ομως :lol:
Άβαταρ μέλους
By Pitt
#164782 Χα, χα, χα! Μη σου τύχει.

Ο παππούλης φάνηκε ξεκάθαρα στο βίντεο ότι δεν ήξερε να κουμαντάρει το αυτοκίνητο με την όπισθεν.
Η αγ@μητη που καλά καλά δεν είχε μπεί στο τούνελ, ήταν για μπάτσες. Θα έπρεπε να είχε απέναντί της τον Kacey... :lol:

Απορώ όμως, εφόσον ο διπλής κατευθύνσεως δρόμος στένευε μέσα στο τούνελ, δεν έπρεπε να υπήρχε ενδεικτική πινακίδα για το ποιός έχει προτεραιότητα; :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By panos2171
#164806 Όταν θέλουμε να μπούμε σε πάρκινγκ στα αριστερά σε μονόδρομο, έχουμε ανάψει φλας περιμένοντας να ανοίξει η πόρτα και την ώρα που ξεκινάμε περάσει από τα αριστερά μας δίκυκλο αν το διαλοστείλουμε ποιος φταίει;
Άβαταρ μέλους
By kacey
#164824 α) ποσες λωριδες?
β) το απο πανω δεν εχει και πολυ σημασια, εφ'οσον εσυ εχεις μετακινησει το οχημα κοντα στο αριστερο ακρο του οδοστρωματος και εχεις και φλας.
Άβαταρ μέλους
By avel
Pitt έγραψε:Απορώ όμως, εφόσον ο διπλής κατευθύνσεως δρόμος στένευε μέσα στο τούνελ, δεν έπρεπε να υπήρχε ενδεικτική πινακίδα για το ποιός έχει προτεραιότητα; :hmmm:

Μα υπάρχει η πινακίδα που λες.

Edit

streetview απο τη μια πλευρα https://www.google.co.uk/maps/@51.52006 ... 312!8i6656

και απο την άλλη
https://www.google.co.uk/maps/@51.51959 ... 312!8i6656
Άβαταρ μέλους
By kacey
panos2171 έγραψε:Όταν θέλουμε να μπούμε σε πάρκινγκ στα αριστερά σε μονόδρομο, έχουμε ανάψει φλας περιμένοντας να ανοίξει η πόρτα και την ώρα που ξεκινάμε περάσει από τα αριστερά μας δίκυκλο αν το διαλοστείλουμε ποιος φταίει;

kacey έγραψε:α) ποσες λωριδες?
β) το απο πανω δεν εχει και πολυ σημασια, εφ'οσον εσυ εχεις μετακινησει το οχημα κοντα στο αριστερο ακρο του οδοστρωματος και εχεις και φλας.

panos2171 έγραψε:Μονόδρομος με μια λωρίδα.

ο μηχανακιας φταιει.

α) κατ'αρχας εφ'οσον ειναι μια λωριδα, δεν υπαρχει "προσπεραση", ή μαλλον δεν νοειται προσπεραση γιατι δεν υπαρχει αλλη λωριδα (ή διακεκομμενη γραμμη και αντιθετο ρευμα) την οποια θα χρησιμοποιησει για να ΣΕ προσπερασει. Η μηχανη ειναι ενα οχημα οπως ολα τα αλλα που ωφειλει να κινειται εντος της λωριδας και στο κεντρο αυτης, οποτε μονη λωριδα = δεν γινεται "προσπεραση".

β) επιπλεον, εφ΄οσον εχεις μετακινηθει στο αριστερο ακρο (δηλαδη κοντα στο κεντρο του δρομου και τη διαχωριστικη γραμμη, αν ηταν διπλης κατευθυνσης, ή κοντα στο ακρο του δρομου εφ΄οσον ειναι μονης) και εχεις δειξει τη προθεση σου να στριψεις με το φλας, τοτε παλι δεν εχει καμμια δουλεια να περναει απο εκει. που ετσι και αλλιως ισχυει γιατι GOTO α)
Άβαταρ μέλους
By postruck
panos2171 έγραψε:Όταν θέλουμε να μπούμε σε πάρκινγκ στα αριστερά σε μονόδρομο, έχουμε ανάψει φλας περιμένοντας να ανοίξει η πόρτα και την ώρα που ξεκινάμε περάσει από τα αριστερά μας δίκυκλο αν το διαλοστείλουμε ποιος φταίει;

να φανταστώ οτι ειχες το mb? Σε εμένα να δείς πόσες φορές μου έχει συμβεί κάτι ανάλογο,με πιο πρόσφατα τον ταρίφα στην Κόρινθο και την μ@λ@....με το megane στο Άργος,που δεν είδε ΤΑ φλάς απο σχεδόν 11 μέτρα φορτηγό και μου χώθηκε στο δεύτερο τεπόζιτο!
Άβαταρ μέλους
By panos2171
#164970 Όχι με το ΙΧ μπαίνω εκεί, από το πλάι μόνο δικυκλο χωράει. Την επόμενη φορά ίσως να μη σταματήσω...

< K910 μου
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#165460 νοητικα αναπηρος :rtfm: