Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By mirage
#291873 ΕικόναΕικόναΕικόναΕικόνα
Πού είναι ο Mad max geo να γουσταρει

< >
Άβαταρ μέλους
By drdino
#291890 Transit δεν βλέπω και στεναχωριέμαι.
Άβαταρ μέλους
By belgarion
#291903 Εγω πάλι θα έλεγα οτι υπάρχει ενα τουλάχιστον τράνζιτ σε κάθε μία από τις τελευταίες τρεις φωτογραφίες

< >
Άβαταρ μέλους
By Dimsabas
#291935 Εικόνα

Περιμένοντας στην ουρά για το πλοίο, μου έκανε εντύπωση η αυτογνωσία του οδηγού. Λάδι στην πόρτα του συνοδηγού; Αν οδηγάς Polo GTi, το θες εύκολα προσβάσιμο.
Άβαταρ μέλους
By markvag
drdino έγραψε:Transit δεν βλέπω και στεναχωριέμαι.

Δεν θέλω να μου στεναχωριέσαι... :inlove:

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By funkyreverend
#291952 Mirage, αυτές οι φωτό είναι από το Rustgood Festival στο Walterberry?
Άβαταρ μέλους
By elvet
dimviii έγραψε:μεχρι και τα πιρελια p700z πρωτης τοποθετησης? :s_omg Κοσμημα!

p700 ήταν και τα πρώτης τοποθέτησης στο 106 rallye, μάλλον θα ήθελαν 3 διαφορικά (κανονικά!) για να κρατάνε
Άβαταρ μέλους
By GeorgT
#292525 Εικόνα

< Note 3 >
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#292684 Ολοκαινουριο Mazda3 Skyactive με Ελληνικες πινακιδες!! Νομιζα πως δεν εισαγονται... Πολυ πολυ ωραιο.
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
Νίκος Παππάς έγραψε:Ολοκαινουριο Mazda3 Skyactive με Ελληνικες πινακιδες!! Νομιζα πως δεν εισαγονται... Πολυ πολυ ωραιο.

Παραεισαγωγή. :iconcool:

Χθες με έπιασε νοσταλγία και πέρασα από την παλιά μου γειτονιά στην επιστροφή από μπύρες. Πολλές αλλαγές, αλλά εντύπωση μου έκανε το carspotting!

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Quiz προς Θεσσαλονικείς (και Γκεάκο :shifty: ). Που βρισκόμαστε εδώ; (Άντε να βοηθήσω... περιοχή Μπότσαρη).

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By markvag
#292812 Σόλωνος με Μπότσαρη;;; :hmmm:

Κοντά στη Γαμβέττα κι εσύ;;; :inlove:
Άβαταρ μέλους
By elvet
REALZEUS έγραψε:Quiz προς Θεσσαλονικείς (και Γκεάκο :shifty: ). Που βρισκόμαστε εδώ; (Άντε να βοηθήσω... περιοχή Μπότσαρη).

Εικόνα

Δεν επέστρεψαν όλοι ακόμα. Σε αυτή τη διασταύρωση, βράδυ κανονικά θα είχε άλλα 7-8 παρκαρισμένα παράλληλα δίπλα στο ΒΜW (;)
Άβαταρ μέλους
By markvag
#292826 Ώπα... λάθος... τώρα το κατάλαβα ότι είναι το Ιπποκράτειο αυτό στο βάθος...

Δίπλα στο γκεάκο έμενες κι εσύ;;; Γι' αυτό είσαι τόσο ερωτιάρης;;; :inlove:
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
markvag έγραψε:Σόλωνος με Μπότσαρη;;;

Γαμβέτα με Σόλωνος. Η Γαμβέτα είναι όπως κοιτάμε η αριστερή οδός και η Σόλωνος η δεξιά. Εκεί που φωτογράφισα το Subaru είναι από την άλλη μεριά, κοντά στο σπίτι μου.

markvag έγραψε:Κοντά στη Γαμβέτα κι εσύ;;;

Έχω ακόμα σπίτι στην Γαμβέτα και είναι ανοίκιαστο. Ακούς Γκεάκο; Ψήνεσαι; :lol:

elvet έγραψε:Δεν επέστρεψαν όλοι ακόμα. Σε αυτή τη διασταύρωση, βράδυ κανονικά θα είχε άλλα 7-8 παρκαρισμένα παράλληλα δίπλα στο ΒΜW (;)

28 θα είχε... Να φανταστείς Μανώλη βρήκα θεσάρες τόσο στην Σόλωνος, όσο και στην Δούσμανη! :dizzy: Μερκ πρέπει να ήταν πάντως.

markvag έγραψε:Δίπλα στο γκεάκο έμενες κι εσύ;;; Γι' αυτό είσαι τόσο ερωτιάρης;;;

Μου το μετέδωσε ο ερωτιάρης... :inlove: