mirage έγραψε:
Μια φθινοπωρινή, για να μην πώ χειμωνιάτικη, 5 βαθμοι εξωτερική θερμοκρασία.
πωπω φαινεται φοβερο μερος!Ειδικα αυτη μυρωδια της νοτισμενης φυσης ειναι απιθανη
που ειναι?
Πηγαίναμε για το Furka pass αλλα δυστυχώς έκλεισε σήμερα λόγω χιονόπτωσης οπότε κάναμε λιγο διαφορετική βολτα τελικά.
diplomat έγραψε:Ψαρών;
Το προτιμάμε αυτό το πρατήριο όταν είμαστε εν Πειραιεί σύγγαυρε?
Είναι Dodger approved και αυτό τα λέει όλα.
Εγώ σταθερά Τρίτη Σελ στη Ν. Ερυθραία, δεν έχω παράπονο μέχρι τώρα.
diplomat έγραψε:Δε ρωτάω για μένα τόσο, έχω ένα κολλητό στην Καστέλα που θέλει να βρει ένα κομπλέ βενζινάδικο.
Εγώ σταθερά Τρίτη Σελ στη Ν. Ερυθραία, δεν έχω παράπονο μέχρι τώρα.
Αφοί Αλεξανδράτοι εγγύηση. Να περνά να βάζει.
Giuseppe Busso έγραψε:Τόσο χάσιμο χρόνου σε ΑΣΤΙΚΟ περιβάλλον όταν θα μπορούσα απλώς να μπριζώνω το βράδυ μέσα σε 3"; Να μου είχες μια φωτογραφία από αυτοκινητόδρομο, να με αποστομώσεις. Τώρα όμως...
Fully charged σε 2 λεπτά.
Σάμπα
Dimsabas έγραψε:Giuseppe Busso έγραψε:Τόσο χάσιμο χρόνου σε ΑΣΤΙΚΟ περιβάλλον όταν θα μπορούσα απλώς να μπριζώνω το βράδυ μέσα σε 3"; Να μου είχες μια φωτογραφία από αυτοκινητόδρομο, να με αποστομώσεις. Τώρα όμως...
Fully charged σε 2 λεπτά.
Σάμπα
2' που καθαρίζεις ταυτόχρονα το παρπριζ ή βάζεις αέρα στα λάστιχα δεν είναι δα και χάσιμο χρόνου.
Δεν μπορώ να καταλάβω επίσης γιατί σε ενθουσιάζει που μπορείς να φορτίσεις σπίτι σου τα βράδια. Αν είναι τόσο τρομερό, βάλε μια αντλία βενζίνης στην πυλωτη ξέρω γω
saxon_747 έγραψε:Dimsabas έγραψε:Τόσο χάσιμο χρόνου σε ΑΣΤΙΚΟ περιβάλλον όταν θα μπορούσα απλώς να μπριζώνω το βράδυ μέσα σε 3"; Να μου είχες μια φωτογραφία από αυτοκινητόδρομο, να με αποστομώσεις. Τώρα όμως...
2' που καθαρίζεις ταυτόχρονα το παρπριζ ή βάζεις αέρα στα λάστιχα δεν είναι δα και χάσιμο χρόνου.
Δεν μπορώ να καταλάβω επίσης γιατί σε ενθουσιάζει που μπορείς να φορτίσεις σπίτι σου τα βράδια. Αν είναι τόσο τρομερό, βάλε μια αντλία βενζίνης στην πυλωτη ξέρω γω
Γιατι πηρε ηλεκτρικο; Εβαλε και wallbox?
Μηπως τοσα χρονια που βαζει βενζινη ΚΑΙ υγραεριο στο αμαξι τον πειραξε;
Ακου χασιμο χρονου τα 2 λεπτα
Fiat Panda 7,6l/100km

...;