The Ace έγραψε:Αν τα βάλεις στο δρόμο ναι, αν τα βάλεις στο πεζοδρόμιο θέλει επίσης άδεια ? Αυτό δεν το ήξερα, το είχα συζητήσει με εργολάβο πριν 4-5 χρόνια και μου είχε πει ότι τα βάζει σε όλες τις πολυκατοικίες του, τα έχω δει, και μάλιστα τα περισσότερα είναι στο δρόμο, με γραμμοσκιασμένη την περιοχή πρόσβασης στη ράμπα...ίσως τα δήλωνε εξαρχής στη μελέτη βέβαια
giannik1977 έγραψε:Ποιος σου είπε ότι η τοποθέτηση τέτοιων (σε δημόσιο χώρο όπως πεζοδρόμιο ή πάνω στον δρόμο) δεν απαιτεί άδεια?![]()
Έχω δει τέτοια άδεια γι αυτό σου λέω..
kacey έγραψε:πλαστικα = θα κρατησουν μια εβδομαδα. αν δεν σου αρεσει η λυση της πινακιδας "πεφτουν γλαστρες"*, βαλε δυο τσιμεντενιες ζαρντινιερες των 100 κιλων, φυτεψε και κανα ωραιο λουλουδακι να ειναι ομορφες, και αστους να ζοριζονται.
Άντε, πες εγώ κάτι θα κάνω... Ο παππούς από κάτω πως θα μετακινήσει τη ζαρτινιέρα για να παρκάρει - ξεπαρκάρει;;;; Προτείνεις να κάνουμε άρση βαρών για να μπούμε - βγούμε από το σπίτι μας;;;;

markvag έγραψε:Wagner669 έγραψε:Γιατι απλά δεν καλείς την τροχαία, να φέρει γερανό;;;;
Όταν κλείνουν είσοδο γκαράζ, μπορείς να απαιτήσεις να φέρουν γερανό.
Πες ότι πρέπει να πας σε μισή ώρα για αιμοκάθαρση καμία θεία, θείο, γιαγιά, τον μπατζανάκια του τριτοξαδερφου από το χωριό του παππού.... Λέω εγω...
To είχα κάνει στην προηγούμενη πολυκατοικία που έμενα... Η τροχαία ζητούσε τα σχέδια της πολυκατοικίας για να επιβεβαιώσει ότι στο συγκεκριμένο σημείο όντως είναι είσοδος πιλοτής... Κατόπιν αυτού (αφού έφυγαν έχοντας καταφέρει μόνο να πρήξουν τα @@ 3-4 ενοίκων της πολυκατοικίας και χωρίς καν να δώσουν μία κλήση), ξαναέσκασαν μύτη στις 12:30 τα μεσάνυχτα, με σήκωσαν από το κρεβάτι για να με ρωτήσουν αν τους είχα καλέσει εγώ και έδωσαν μία κλήση στο γίδι που έφυγε κατά τις 07:00 το άλλο πρωί...![]()
Τι να περιμένω από αυτούς;;;;;
Serf έγραψε:Γιατί δεν κάνετε (ως πολυκατοικία) μια αίτηση στο δήμο για πινακίδες απαγόρευσης στάσης/στάθμευσης μπροστά από την είσοδο της πυλωτής; Θα δώσετε μια φορά τα σχέδια της πολυκατοικίας και μετά θα δείχνετε στο 100 τις πινακίδες αντί να προσπαθείτε να πείσετε τους αστυνομικούς from scratch...
)
Αυτοί που ήρθαν σ' εμένα μόνο πιστοποιητικό κοινωνικών φρονημάτων δεν ζήτησαν...

markvag έγραψε:Θέλει ανανέωση κάθε έτος...βγαλτε και 3-4 ακριβη αντγραφα, να εχουν κι αλλοι ένοικοι, σε περιπτωση που ξαναχρειαστουν
Όταν είχαν έρθει είχαν ζητήσει να δουν και την άδεια (που είχαμε βγάλει και ανανεώσει), αλλά έλλειπε η διαχειρίστρια εκείνη την ώρα.... Η πινακίνα με τον αριθμό αδείας δεν τους έφτασε (είπαν ότι ο καθένας μπορεί να βγάλει μια πινακίδα και να γράψει 5 νούμερα...)
Pitt έγραψε:Έτσι περίπου είναι, τουλάχιστον στην Θεσσαλονίκη. Εννοώ ότι ο Δήμος δεν δίνει άδεια για πινακίδες. Δίνει όμως άδεια για χρήση συγκεκριμένου μήκους του πεζοδρομίου ως είσοδο προς τους χώρους στάθμευσης.
Όπως είπες μου είχαν ζητήσει (ως διαχειριστή) κάτοψη της πυλωτής με τους χώρους στάθμευσης (δεν θυμάμαι αν ζήτησαν και άλλα δικαιολογητικά) και μου χορήγησαν άδεια χρήσης του πεζοδρομίου (νομίζω γύρω στα 2,5μ) μπροστά στην είσοδο της πυλωτής για διέλευση των οχημάτων. Μόνος μου παρήγγειλα μια πινακίδα απαγόρευσης της στάθμευσης με γραμμένο στο κέντρο τον αριθμό αδείας του Δήμου που κάρφωσα στον τοίχο δίπλα στην είσοδο. Αυτό έγινε το ’94. Έκτοτε κάθε χρόνο πηγαίνουμε την άδεια στον Δήμο που την ανανεώνει βάζοντας απλώς μια σφραγίδα.
Μια φορά χρειάσθηκε να φωνάξω αστυνομία για κάποιον που έκλεισε την είσοδο και δεν τον βρίσκαμε πουθενά στην γειτονιά. Οι αστυνομικοί του έδωσαν μια περιποιημένη κλήση χωρίς να μου ζητήσουν οποιοδήποτε δικαιολογητικό.
Race sims με σκληρά Charles: 37.051 36.113 35.78[…]
I do not know what I may appear to the world, but[…]
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]
Δεν είναι για ζωηρή οδήγηση, ίσως ξεφεύγει το D[…]