Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#698506 Καλοταξιδο να ειναι!
Άβαταρ μέλους
By dimik
Giuseppe Busso έγραψε:ΑΜΑΞΑΡΑ. Το Volvo που θα αγόραζα με κλειστά μάτια!
Καλά χιλιόμετρα... :superman:
+1

Παααρα πολύ ωραίο

Καλοτάξιδο Mirage, περιμένουμε αναλυτικό review.

< >
Άβαταρ μέλους
By g8777
#698509 Να σας ζήσει, καλορίζικο να είναι Μιραγκε. :thumbsup: Πέρνα και από το μπαμπαδοτοπικο για τα περαιτέρω!
Άβαταρ μέλους
By fot
#698512 Με την ευκαιρία των νέων ελαστικών να σας δείξω και το καινουργιο απόκτημα που χρειάστηκε λόγω |λογοκρισία|. Τάπα καρτερ, custom στον τορνο, 13χιλ.(τετοιο κολαουζο διεθετα-η παλια ήταν 12), διότι μετά από αρκετό σφίξιμο μου έφαγα τα πάσα από την γνήσια και έσκασα.

Ανοιχτηκαν καινουργια με κολαουζο και γρασσο για τα γρεζια και επειδή με άγχωσε η ποσοτητα γρεζιων ήμουν έτοιμος να κατεβάσω καρτερ. Ευτυχώς ακολουθησε ξεπλυμα με 8 λίτρα ολοκαίνουργιου motul 5-30 και έστρωσε η κατάσταση.
Τζάμπα το λάδι, τζάμπα το άγχος παμε παρακατω. Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By MIXOStsi
mirage έγραψε:Ένας μήνας και περίπου 1000+ χλμ μετά.Εικόνα
Θα επανέλθω με περισσότερα στο αντιστοιχο εταιρικό θεμα.

:inlove:
Ωραίο!
Καλά χλμ...
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
mirage έγραψε:Ένας μήνας και περίπου 1000+ χλμ μετά.Εικόνα
Θα επανέλθω με περισσότερα στο αντιστοιχο εταιρικό θεμα.
Καλοτάξιδο!!!

< >
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#698575 Η πεεμβε;
:(
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#698583 η πενβε εβγαλε 3 μπιελες εξω απο το μπλοκ.
Τα ελεγε ο Αλεξ με τις αλλαγες λαδιων καθε 30κ,αλλα ο Μιραγκε δεν ακουγε.
Βολβο τωρα με αλλαγες ανα 2,5κ χλμ
Άβαταρ μέλους
By 224v
#698598 Καλά χλμ με αυτό το εξαιρετικό όχημα γράψε τη γνώμη σου για τα προσόντα που γράφουν. Ελπίζω να το χαρείς οσο καιρό θα το έχεις.

< Note >
Άβαταρ μέλους
By mirage
#698613 Ευχαριστώ πολύ παίδες. Οι πρώτες εντυπώσεις είναι εξαιρετικές, κι ας είναι diesel. Ειναι δε ισως η πρώτη φορά που αισθάνομαι τοσο εντονα τεχνολογικό αλμα σε σχεση με το προηγούμενο όχημα μου.
Άβαταρ μέλους
By g8777
mirage έγραψε:Ευχαριστώ πολύ παίδες. Οι πρώτες εντυπώσεις είναι εξαιρετικές, κι ας είναι diesel. Ειναι δε ισως η πρώτη φορά που αισθάνομαι τοσο εντονα τεχνολογικό αλμα σε σχεση με το προηγούμενο όχημα μου.

Γι αυτο ειναι εξαιρετικες. :x Επιτελους ενα σοβαρο αυτοκινητο :inlove: λεω γω, για την μπεμπουλινα :s_sarcastic δεν ειχα καμια αμφιβολια οτι θα πουλιοταν σαν ζεστο ψωμακι. :shifty:

Ειδα την παρουσιαση σου στο Βολβοτοπικο. Αη τί Σκνιπερ θες. ΑΗ ΤΙ ΣΚΝΙΠΕΡ ΘΕΛΤΕ. :roll: